20sine nerdeyse kimsesiz girmek mi mustehak

iyi geceler arkadaşlar bende bi derdimi kendime yakın gördüğüm sizlere anlatiyim istedim
17nci doğum günümden yaklaşık 10 gün sonra benden ayrılan kız arkadaşım sorunum şimdi aşk acısı olarak ongormeyin hemen 10 aylık ilişkiye baglandigimdan ötürü o bütün gencligimdeki arkadaşlarımi dostlarimi daha kötüsü akrabalarıma sırt çevirdim 10 ay boyunca bütün hayatıma sınırlama koydum hızlı hayatımı rölanti konumuna getirdim resmen onca sevenim sayanimi kendi elimle ittim cahilligin verdiği ruhla tabi kız gitti hayatına devam ediyo ne bi selamı nede kelamı kaldı bende toplasan bi elin parmağını gecmeyecek güzel fotoğrafı oncada anı ve hatırası var ya içime burukluk tadı hep damagimda her yutkundugumda daha kozleniyo bi dönem standart psikiyatri seanslari falan sakinlestiriciler dahada kötüye gittim aileyle aramdaki soğukluk dışarıya olan dusmanligim bunlar beni iyice kendime kapattı iş ev ilişkisi zamanla beni monoton etti Velhasıl 20ye gelmeden hayatın sirtima attığı yüklerle kambur kaldım dağılmak için bi zamandır motosiklete verdim kendimi ki ne fayda odak noktasından ayiramaz oldum kendimi gün geldi çattı yine o ayrılığın ve benim yıldönümüme neyi dert ettin bu kadar niye takiyosun diyenler olucak lakin tek dert bu değil ne kimsenin aklına gelir oldum nede hatır sayılır ne yaptım diyorum insanlara hatalarim var farkındayım illaki halimi anlayan vardır ama bu yaş gunumdede kimsenin ne arayip nede sormayacagini adim gibi biliyorum insanların aklında kalmak için hep onlar gibi mi olmak yaşamak düşünmek hareket etmek gerekli böyle mi sistem insanları olduğu gibi kabul etmek yokmu kitapta hiçmi hatti kalmıyor piç kurusu gibi ortada kalan 10ayin onca vazgecislerin bi telefon kadar hatri kalmiyo mu onca emeğin benden nice kötü halde olanlarinda farkındayım temennim o rutbeye yukselmeden bu dusunceden kurtulmam size bi kardes çocuk yahut abi tavsiyesi olarak hak etmeyen insanlara sevgi değil nefretinizi dahi çok görün çünkü 2 sene göz altları mor sesi o boktan sigara ve alkolden kartlasmayi gözünüzde canlandirin yıldız tilbenin dediği gibi seni sevmeyi ağır ödüyorum diyip dolaniyorum kendi halimde illaki buda geçer çok ve boş konuştum farkındayım ama herkes giderken bişeyler bırakır buda gelecekte bana bi hatıra kalsın diye yazdım bi nebzede olsa içimi döktüm işte okuyan okumayan herkesten Özür dilerim zamaninizi çalmak değildi niyetim iyi hayatlar size güzel insanlar 😳

İyi ki dogdun kardesim.ask boyle birsey iste keyfinden cok acisi var.insallah karsina kiymetini bilen biri cikar hayat boyu birlikte mutlu yasarsiniz.zaman herseyin ilaci

İyi ki dogdun kardesim.ask boyle birsey iste keyfinden cok acisi var.insallah karsina kiymetini bilen biri cikar hayat boyu birlikte mutlu yasarsiniz.zaman herseyin ilaci

abi cok tesekkur ederim güzel dileklerin için umarım bizi üzen insanlar karşımıza hiç cikmaz

Geçmiş olsun ve doğumgünün kutlu olsun kardeşiim. Yaşayacak uzun yıllar var daha insan bir gün mutlaka en dibe vuruyor hepimiz vurmuşuz vuracağızdır. Haline hamd et, inşallah herşey yoluna girer. tekrardan iyi doğdun :rendeer:

Geçmiş olsun ve doğumgünün kutlu olsun kardeşiim. Yaşayacak uzun yıllar var daha insan bir gün mutlaka en dibe vuruyor hepimiz vurmuşuz vuracağızdır. Haline hamd et, inşallah herşey yoluna girer. tekrardan iyi doğdun :rendeer:

hocam teşekkür ederim illaki unutup devam edecegiz ama suanda yaşadıklarim beynimi yorar oldu gündelik hayata bile yabancı kaldım nerdeyse bugünlerde geçer inşallah

Geçmiş olsun kardeşim doğum günün kutlu olsun sevdinlerinle nice mutlu yıllar dilerim

Super Moderator
Boşuna söylenmediğini aşık olmayan anlayamaz maalesef.., '' Aşk adamı yakar ''.. Çıra gibi.. Çok sevmek güzel ama, çok severken, sevilmemek, üstelik bir süre sonra bunu kendi gözleri ile görmesi insanın oldukça ağırdır.. Yaralar.. Ama inan bana geçer.. Zor mu ? evet çok zor.. Ama geçer.. Doğum günün kutlu olsun,,, kendine bir iyilik yap ve daha iyilerine laik olduğunu düşün... Gerisi gelecektir.. Seven insan zor bulunuyor, her iki taraf icinde geçerli bu.. Seni bulan kıymetini bilememiş,, nasibin gelip seni bulacak.. Şüphen olmasın..

Bir okuyabilsem yorum yazacağım da nokta bulamadım koskoca paragrafın içinde :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
virgül yok, nokta yok. bir şey anlayan varsa beri gelsin.

Boşuna söylenmediğini aşık olmayan anlayamaz maalesef.., '' Aşk adamı yakar ''.. Çıra gibi.. Çok sevmek güzel ama, çok severken, sevilmemek, üstelik bir süre sonra bunu kendi gözleri ile görmesi insanın oldukça ağırdır.. Yaralar.. Ama inan bana geçer.. Zor mu ? evet çok zor.. Ama geçer.. Doğum günün kutlu olsun,,, kendine bir iyilik yap ve daha iyilerine laik olduğunu düşün... Gerisi gelecektir.. Seven insan zor bulunuyor, her iki taraf icinde geçerli bu.. Seni bulan kıymetini bilememiş,, nasibin gelip seni bulacak.. Şüphen olmasın..

herkes iyisine layıktir ama ihanet ve karşılıksız kalmak çabaya ragmen icerde büyük hasarlar bırakıyor doğru diyosun hayırlısı er geç gelecek ama yapılanı hazmedemedigim için yorgun düştüm artık

herkes iyisine layıktir ama ihanet ve karşılıksız kalmak çabaya ragmen icerde büyük hasarlar bırakıyor doğru diyosun hayırlısı er geç gelecek ama yapılanı hazmedemedigim için yorgun düştüm artık

kardeşim hayat o kadar zor bişey ki bunlar sadece fragman desem yalan olmaz. Bu hisleri yaşayan ne ilk ne son kişisin. Hayat sana önce ceviz verir sonra o cevizleri kafanda kırar ve giderken de içlerini alır götürür sende kafanın kırığıyla kalırsın. Dini inancın nasıl bilmiyorum ama ruhsal tüm sorunların çözümü dindir. Bu konuyla ilgiliysen özel mesajla ulaş daha çok yardımcı olurum.

Kardeşim doğum günün kutlu olsun. Yazdıklarını gayet güzel okuyup, anladım. Karamsara bağlarsan gitgide daha çok batabilirsin. kafanı birşeylere vermeyi dene. Burada olduğuna göre motosikletle haşır neşirsin. Kafanı dağıtmana en çok yardımcı olacak şeylerden biri de bu, motosiklet aşkı. 😎
A.Türker arkadaşın dediği gibi ruhsal bir çok sıkıntını Din ile çözebilirsin. Ben huzuru secdede buldum. Allah uzun ömürler versin nice senelere 😊

Mezarda olmaktan iyidir, zaten 1 kere süresi belli olmayacak kadar yaşıyoruz. Onun da yarısı ah vah ile gitmese keşke

Mezarda olmaktan iyidir, zaten 1 kere süresi belli olmayacak kadar yaşıyoruz. Onun da yarısı ah vah ile gitmese keşke

ah vah demeyelim derken keşke'lerle dolarsa yazdığım gibi benden daha kötü halde olanlar var farkındayım amacimda kendimi düzeltmek

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:55 ----------

kardeşim hayat o kadar zor bişey ki bunlar sadece fragman desem yalan olmaz. Bu hisleri yaşayan ne ilk ne son kişisin. Hayat sana önce ceviz verir sonra o cevizleri kafanda kırar ve giderken de içlerini alır götürür sende kafanın kırığıyla kalırsın. Dini inancın nasıl bilmiyorum ama ruhsal tüm sorunların çözümü dindir. Bu konuyla ilgiliysen özel mesajla ulaş daha çok yardımcı olurum.

teşekkür ederim güzel abim alakan için dediğine katılıyorum aklımıza gelen şeyler bi süre sonra aklımızi alıyo ulasicam sana abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:58 ----------

Kardeşim doğum günün kutlu olsun. Yazdıklarını gayet güzel okuyup, anladım. Karamsara bağlarsan gitgide daha çok batabilirsin. kafanı birşeylere vermeyi dene. Burada olduğuna göre motosikletle haşır neşirsin. Kafanı dağıtmana en çok yardımcı olacak şeylerden biri de bu, motosiklet aşkı. 😎
A.Türker arkadaşın dediği gibi ruhsal bir çok sıkıntını Din ile çözebilirsin. Ben huzuru secdede buldum. Allah uzun ömürler versin nice senelere 😊

şu anda dediğin gibi abi motosikletle uğraşıp kafamı meşgul etmeye çalışıyorum bi nebze öyle derin dusuncelerden beni çekip alıyo biraz daha kendimi yormaya çalışıyorum şimdi belki beyin fazla efor Yakınca derin düşünceleri siler atar

20 yaş 10 aylık ilişki..

Sakın yanlış anlama niyetim asla küçümsemek değil. Geçipde sana kendi hikayemden dem vurmaya da yeltenmeyeceğim.
Sadece şunu bil kardeşim bu yaşadıklarının tamamı yaşadığın hayata dahil.. Hatta hemen hemen herkesin 3 aşağı 5 yukarı yaşadığı yaşayacağı sorunlar.
Kimisinin ezbere bildiği..

Farkına varman gereken tek şey şu; bu yaşadıklarını iyi analiz edebilirsen ilerde daha güçlü bir insan olursun.. sevdiğin insanı daha sağlam seversin. Düştüğünde daha dik durursun.

Tabii hayatbsenin hayatın.Kal sağlıcakla..

Allah saglikli uzun omur nasip etsin kardesim... "hangimiz sevmedik cilginlar gibi" fakat A.Turker guzel soylemis.. Her durumda en buyuk ve en etkili ilac ruhu tatmin etmektir.. Buda isin dini yonuyle alakali..o da senin bilecegin is tabiki.. (akil vermek haddime dusmez fakat isin ehli olanlardan yardim alabilirsin herzaman )

Ayrica bir yerde okumustum : " Eger zaman herseyin ilaciysa butun eczaneleri s..... " :)
Saka bir yana, sorunlarin cozumu ve ruhsal dengeni bulman icin sevdigin seylerle ugrasman sana yeterli olacaktir kanaatindeyim.. Ayrica salma kendini, inan ki guler gecersin bir kac ay sonra.. Insan aciyi yiyerek tatlaniyor bu hayatta.. Allah hayirli bir omur nasip etsin..

Saygilarimla..

Bende bu aralar ilişki bakımından çok zor şeyler yaşıyorum kendi iliskimdeki sorunları anlatıp ne kadar üzüldüğümü anlatmicam burda kardeşim çünkü herkesin kendine göre bir acısı var.Bende daha 19 yaşındayım ne kadar güçlü bir insanin bilmiyorum ama seni öldürmeyen şey güçlendirir bunu asla unutma allahın izniyle ilerde yaşayacağımız güzel yıllarımız var zamaninimiz var oluruna bırakıp üzülmeyin bırakıp güçlü durmamız gerekiyor.En küçük darbede sendelersek ilerde yaşayacağımız şeylerin üstesinden gelmek zor olur.Canını sıkma elbet her şey yoluna girecek :)

bu yazıyı okurken kafamda dolaşan sinek daha çok etkiledi beni :)
öyle hayatlar var ki bu yazdıkların onların yanında alkolsüz bira gibi kalır.
bir gün gel başımdan geçenleri anlatayım, sen haline şükredersin ben de içimi dökmüş olurum :bounce:

beyler bunu yazımda açıkça dedim benim derdim dert değil beynime bıraktığı hasar ağır sadece bende farkindayim annesiz babasizlarin halini derdim büyük demedim lütfen sorun kiyaslamak için yazmadim doldum icimi döktüm biraz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar