205/55/16 lastik arıyorum..

selamlar arkadaşlar...

daha önceleri bir çok kez lastik hediye etmiştim..şimdi sıra bana geldi...

elinde belirtilen ölçülerde (205/55/16) kullanılabilir durumda lastiği olan varsa talip olabilirim...4 adet lazım...

elimizdeki lastikleri lastikçiler 5 tlden almıyorlar ama satarken tanesine durumuna göre 40-50-60 tl istiyorlar utanmadan...

eğer gerçekten çok çok temiz ise (garajda kömürlükte sağa sola atılmış hurdalardan bahsetmiyorum) bir fiyat belirlersiniz,duruma uyarsa satın alırız,olmadı hediye de kabul ederiz...

haydi arkadaşlar,elinizde fazladan duran lastikleriniz varsa benimle iletişime geçiverin...:rendeer:

bende var abi....

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------

al sana lastik...:p

abi bende ne arasın yav...bugün seni aradım açmadın ve dönüş yapmadın dikkatini çekerim bu şekilde belki diye eşşek şakası yaptım...ben eşşek değilim ama şaka eşşek...:p

kafanı kırdırma bana abi...:king:

scooter lastikleri 130,60,13 ebatlı istersen yardımcı olurdum abıcım :)
ARABA lastikleri ile pek ilgim yok :)

laguna 2 2004 model...lastiklerin tarihine gerek bile yok çünkü 2012 de olsa ki( sanırım 2008den yukarı değildir) 1,5-2 mm diş derinliği anca var-yok...

ceyceypad...bende şans olsaydı zaten......:pr::p

tükanın önünü kapama arkadaşım..2 le...hadiii...:pl::queen::queen:

bulsana bana..tekerlek değil ama..lastik...:joker::pl::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçen kış lada nivada kullandığım Lassa Ok144ler garajda duruyor hocam. Uyarsa göndereyim.

sanırım lastikçilere öptüreceğiz çaresiz..

dirensamet....:joker::pl::queen:

Vallaha Daha Dün 4 Adet 165-70-13 Verdim lastikciye Bridgestonedi :) Lagunaya 13 teneke attınmıydı :)

Burada caren yok senin Agamın attıgı linke bak Kumho 137 tl diyor 205 taban lastik için ucuz bence

arkadaşlar..çıkmadan bu kadar nefret etmeyin...
tabiki çöplükten bahsetmiyorum ama kiminin burun kıvırdığı bir malzeme diğerini uzuuun süreler mesut edebilir...
kendimden biliyorum,çevreme bir çok lastik verdim ben..arkadaşlarımın araçlarından sökülenleri...ve kullanılmayacak durumda olsalar çöpe atılırlardı....

ayrıca ....

çocuğun biri babasına gelmiş..baba 1 akçeye deve satıyorlar demiş..
babası bıraç geçsin demiş..
sonra 2 akçe??
bırak geçsin..
4 akçe ??
yok...
15 akçe olmuş baba develer???
çevir bi tane alalım oğlum..
baba niye bir akçe iken almadın da 15 akçe iken alıyorsun??
bak oğul ozaman bir akçem bile yoktu..şimdi daha fazlası var..istersen 15 akçeden 2 tane deve alalım???

sanırım anlatabilmişimdir??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar