Abi kusura bakma ama rahmetliye içimden bu nasıl Kawasaki özürlüye benziyor demiştim.Hatırlamıyorum ama olabilir.
Abi kusura bakma ama rahmetliye içimden bu nasıl Kawasaki özürlüye benziyor demiştim.Hatırlamıyorum ama olabilir.
dostum bende aynı kafadaydım ama bir farkla, ben alıp satmayacam diyordum ve aldım ve motor arıza çıkardı ve satamıyorum şimdiÖncelikle sa forumda bu konu hakkında taze konular bulamadım . 20 yaşındayım , 125-200-250cc viteslilerde toplam 30-40 bin km lerdeyim bi o kadar da scooterda var . Tecrübemin yeticeğini ve trafiği de iyi okuduğumu düşünüyorum . En az 600 lük 2026 ocağında 200-300 bandı naked racing makine almak istiyorum . Nakedda fz6-8 , xj6 , er6n , z750-800 , gsr600 ler . Racingte gsxr600k6 , cbr600 06' , denk düşerse kırlangıç r6 var . Zaten mt25 ten geçiceğim için burdakilerin hepsi bana roket gibi gelicek . Maksadım bi sene sürüp satmak model değişmek üstüne para koyup , yapsam taş çatlasın 5-10bin km yaparım . Hem tecrübe kazanmak hem de ayda 1-2 otobanda gazlamak istiyorum . Motorun piyasası olmaması gibi bi derdim yok isterse 3 ayda satılsın . Uzun lafın kısası en ölümsüz olanını almak istiyorum . Yazdığım motorların hepsinin sitede ki en ucuz olanlarını yani yüksek km olanlarını alabiliyorum . Hepsinin iyisini alabilsem z800 ve gsxr ı alabilmek isterdim . ama önceliğim sağlamlık . Eski toprak hızlı abilerin tavsiyesine ihtiyacım vartesekkurler
Benim motorun tipini çoğu kişi beğeniyordu. Bilemiyorum, bana hala çok şık geliyor.Abi kusura bakma ama rahmetliye içimden bu nasıl Kawasaki özürlüye benziyor demiştim.
O zamanlar Drift L kullanıyordum o yüzden öyle demişimdir büyük ihtimalle çok alakam yoktu motosikletlerle yeni yeni ısınıyordum.Benim motorun tipini çoğu kişi beğeniyordu. Bilemiyorum, bana hala çok şık geliyor.
bende bazı arkadaşlara sağlam ve ekonomik diye er6f öneriyorum ama tipini görüp kötü diyorlar, gerçi onlar benim tiger içinde aynı şeyi söylüyorlar. biz bir şeyi çok severken başkaları çok tipsiz diyebiliyor. tabi o durumdan sonra ben arkadaşlığımızı sorgulamıyor değilim tabi.Benim motorun tipini çoğu kişi beğeniyordu. Bilemiyorum, bana hala çok şık geliyor.
Bana da Er6'nın naked olan N modeli hep tipsiz gelmiştir. Tabi ki herkesin zevki farklı.bende bazı arkadaşlara sağlam ve ekonomik diye er6f öneriyorum ama tipini görüp kötü diyorlar, gerçi onlar benim tiger içinde aynı şeyi söylüyorlar. biz bir şeyi çok severken başkaları çok tipsiz diyebiliyor. tabi o durumdan sonra ben arkadaşlığımızı sorgulamıyor değilim tabi.
N in de f in de 2011 i en yakısıklı kasaları bence abi bu arada 150 bıne kadar çok iyi gitmiş . Ülkede genel olarak km ye çok önyargı var diye düşünüyorum 30-40 binin üstünde motor almak bile tercih edilmiyo , bence 600 lükler genel olarak en kötüsü 90-100 bin deviriyorBana da Er6'nın naked olan N modeli hep tipsiz gelmiştir. Tabi ki herkesin zevki farklı.
motosikletlerde güç ve motor hacmi genelde orantılı yükselir ama naked ve racing kasa motorlarda durum biraz daha farklı oluyor... yani 600cc bir naked yada racing motordan yaklaşık olarak 120 beygir çıkarıyorlar... bir adv sınıfı motorda ise bu gücü üretmek için yaklaşık 1200cc hacim kullanıyorlar, bunun ne anlama geldiğini anladın mı?N in de f in de 2011 i en yakısıklı kasaları bence abi bu arada 150 bıne kadar çok iyi gitmiş . Ülkede genel olarak km ye çok önyargı var diye düşünüyorum 30-40 binin üstünde motor almak bile tercih edilmiyo , bence 600 lükler genel olarak en kötüsü 90-100 bin deviriyor
Tertemiz motoru zaten o paralara 200-300 K ya vermezler..Tertemiz bi motor alcam demiyorum , 1 sene 5-10 bin km süreceğim bi 600 lük sadece...
Aynen katılıyorum300ün biraz üstüne trident 660 geliyor olması lazım bu motor varken ne olduğu belirsiz 10-15 yıllık eskileri tartışmaya gerek yok bile
geçen sene ninja 500 alıcak oldum motor 10.000 km de bakmaya gittiğimde bloğun yağ için de olduğunu fark ettim , işkillendim çünkü bi kaç kusuru daha vardı ve sahibi pek güvenilir değildi. Adam 500 lük japonu o km de yemiş o motorlardan alan bi abim vardı eski kasa bi kawasaki 600cc aldı oda 55 binde motor bayide yeni yapılmıştı ama 1 sene içinde tekrar patladı bu abimde motor tamircisi belirteyim.Yani kısaca çok büyük bi kumar kasada birikim yoksa canınız çok yana bilir kasada olsa bile yana bilir bide kazalar her zaman bizim elimizde olan durumlardan olmaz kaçamiyacağın bi durum olur ya en basiti önüne hayvan çıktı yer ıslaktı yağlıydı vurdun düştün kırdın ya o zaman.Zamanında @arndiol abi bu konuda bi şamar kaymıştı bu yaşta çok güclü motor alma diye dinlememiştim, başıma bişey gelmedi ama neden öyle dediğini anladım kullandıkça ve gördükçe onlar o zaman bana demişti bende sana aynısını dicem para senin takdir senin biz sadece tavsiye vere biliriz.N in de f in de 2011 i en yakısıklı kasaları bence abi bu arada 150 bıne kadar çok iyi gitmiş . Ülkede genel olarak km ye çok önyargı var diye düşünüyorum 30-40 binin üstünde motor almak bile tercih edilmiyo , bence 600 lükler genel olarak en kötüsü 90-100 bin deviriyor