2025 BMW S1000RR mı Ducati Panigale V4 mü?

Motosikleti
cbf 150
S1000rr al noktayı koy. Fireblade sp ne yazıkki gelmiyor o gelene dek en iyi motor bu. Ben hayabusanın rahatlığına alışık olmasam alacagım tek ss sanırım bmw olurdu. Namuzsız değer de kaybetmiyor hayabusayı satmaya koysal kafadan 300 kagıt iniyor

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Benim tercihim S1000 olurdu. Ducati ülkemizde bence henüz tam yerleşebilmiş değil. Servis, yedek parça vb. sıkıntı çekebilirsiniz. BMW dedik mi her büyükşehirinde servisi var.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

En iyi listeler – MOTORRAD'daki en iyi motorlar

1. sıra: Suzuki GSX-R 1000 R

Cesurca ve 218 puanla, ne yazık ki artık mevcut olmayan Suzuki GSX-R 1000 R, 2020'den beri MOTORRAD'ın en iyi motor listesinde birinci sırada yer alıyor. Bir zamanlar rakipsiz olan bu motor, şimdi zirveyi iki BMW ile paylaşıyor (bir sonraki paragrafa bakın).
Suzuki'de 1.000 cc'lik 180 derece açılı, sıralı dört silindirli bir motor bulunuyor. Değişken supap zamanlaması sayesinde motor, 13.800 d/d'da 202 beygir güç, 10.800 d/d'da ise 118 Nm tork üretiyor. Gixxer'ın Avrupa için gerçek bir halefinin geleceğine dair söylentiler de var.

ulen dandik suzuki dersin ama koskoca motorrad a gore 5 yıldır en iyi motor.

Motosikleti
K 1600 GTL

En iyi listeler – MOTORRAD'daki en iyi motorlar

1. sıra: Suzuki GSX-R 1000 R

Cesurca ve 218 puanla, ne yazık ki artık mevcut olmayan Suzuki GSX-R 1000 R, 2020'den beri MOTORRAD'ın en iyi motor listesinde birinci sırada yer alıyor. Bir zamanlar rakipsiz olan bu motor, şimdi zirveyi iki BMW ile paylaşıyor (bir sonraki paragrafa bakın).
Suzuki'de 1.000 cc'lik 180 derece açılı, sıralı dört silindirli bir motor bulunuyor. Değişken supap zamanlaması sayesinde motor, 13.800 d/d'da 202 beygir güç, 10.800 d/d'da ise 118 Nm tork üretiyor. Gixxer'ın Avrupa için gerçek bir halefinin geleceğine dair söylentiler de var.

ulen dandik suzuki dersin ama koskoca motorrad a gore 5 yıldır en iyi motor.
Suzukiye dandik diyeni bu forumda barındırmazlar yahu......

Teorik olarak panigale daha üstün ama benim tercihim s1000rr.
Ayrıca panigalenin yeni kasa tasarımını pek beğenmedim :)
Ducati Türkiye için biraz fazla lükse kaçıyor. Diğer arkadaşların da dediği gibi s1000rr ikinci eli oldukça hızlı. Ben geçen sene 2024 model almıştım , acaba satıp yeni kasa alsam mı diye düşünmüyor değilim.

Herkese merhabalar.2020 yılında R6 mı ZX6R mı diye sormuştum.O dönem aldığım R6 ile süren 5 yıllık birlikteliğimi yeni bitirdim.
Şimdi ise litrelik racing alacağım.Yine sıfır km olarak bakıyorum.Sizce 2025 model S1000RR mı,yoksa yine 2025 model Panigale V4 mü?

( Moderatörlerden ricam bu ilk mesaja bir anket açabilirler mi? )

Şıkların dışına çıkayım bi fikir olsun kısa aks mesafesi sayesinde sağlam zibidiliğe geldiği için r1m

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Alacak arkadaş tercihini çabuk yapsın,yoksa espresso abi gelip iki al ver yapar DL650’ye ikna eder @espresso 🤣🤣
Yok ben vstrom için genç arkadaşları ikna etmeye çalışmıyorum, biraz daha genliklerini yaşasınlar. vstrom bizim gibi orta yaşa gelmiş evli çocukları büyütüp hanımla da ara sıra gezen kalan zamanda arkadaşlarıyla köfte turlarına çıkanlara göre motor. :)
Gençler rağbet edip de piyasası yükselmesin daha fazla.

Yetkinliği konusunda bir kötüleme yapmak olmaz, ancak Panigale V4 gibi karakteri güçlü bir motosiklet varken S1000RR'a ben sümüğümü vermem. İlk jenerasyonu gelirken ne kadar müthiş bir iş yaptılarsa, ondan sonra bir o kadar içine sıçtılar.

BMW bu işi bana çok hitap etmeyen ve anlamakta da zorlandığım bir tarafa çekti. Bütün motorlarında mühendislik çalışması yapılmış bir soğuk donuk durum var. Bu söylediklerimin tamamı kişisel beğeni konuları kimse kalkıp S1000RR bokluyor tribine girmesin. Ama gerçekten Panigale V4 yerine S1000RR almam için yarı fiyatına falan satılması lazım.

Ha şunu anlıyorum, superbike alanların önemli bir kısmı alıp bunu vitrin malzemesi yapıyor, yanında konfora yönelik eklentiler de önem kazanmış oluyor. Ben o kafayla bu motorları almayacağım için ona bir yorum yapamam. Ama Ducati de özellikle 2023 ve 2025 güncellemeleri ile Panigale'yi daha "günlük kullanıma dost" çizgiye çekti, ancak S1000RR seviyesinde değil yine de.

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürmeniz dileğiyle.
Teşekkür ederim,cümlemiz inşallah. 🙏🏽
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben ikisini de beğenmedim kardeş ben tuareg alacam
Saygı duyarım. 😊

Benim abi yurt dışı forumlarından okuduklarım kadarıyla pist için ucuz ve rahat oturma pozisyonuna sahip olduğundan bahsediyorlar (zaten super stock yarışlarında Bmw ve Honda öne çıkan markalar). Panigale içinde eski kasadan daha iyi sürüş pozisyonuna sahip ve yeni fren Hypure kit ile geliyor, bir çok iyileştirmenin var olduğundan bahsediyorlar kullanıcılar.

Benim nazarımda Ducati bu sınıfta ne verdiyse yardıdan tarafta, fakat yeni Aprilia RSV4’de ilgimi çekmiyor değil.

Spor sınıfıda artık şenlendi, hem gündelik kullanılabilecek hem piste çıkılabilecek modeller türedi, Panigale V2 bunun en güzel örneği. :)

Gel gelelim bütün işin sonu ilk kasa abs li Vstrom 650’dir.

S1000RR inanılmaz dolu bir motosiklet,günlük kullanımda sanırım şuan piyasanın en iyisi.

Ducati varken başka motor alınmaz.
İşin içine S1000RR girince ikilem başlıyor…

6 yıllık r6 birlikteliğinden sonra s1000rr ile r1 arasında kalıp 2023 r1 aldım pişman değilim
Güzel tercih,ama sanırım daha güzelleri var. 😊

WSBK'da Toprak BMW ile şampiyon olduktan sonra iki model arasındaki çekişme zirve yaptı sanırım. Yarışlarda Ducati açık ara daha iyi ama yarışlarda işte. Sürüş tarzına, bütçene, konforuna, sağlamlığına bakıp sana hangisi daha uygunsa onu seçmen en mantıklısı olur. Sıralı 4 silindirden sonra V4 motoru sevmeyebilirsin. Sesi biraz daha traktör gibidir. V motorda 2 silindir koltuk altında kalacağı için daha çok sıcaklık hissedersin. Ducati'nin donanınımı tam bilmiyorum ama Japon modelleri biz motorumuza ABS koyduk diye reklam yapmaya çalışırken BMW'de elcik ısıtma, cruise kontrol vs standart geliyordu :) Yani normal kullanıcı için S1000RR o sınıfın zirvesinde uzun süredir.
Yorumunuz ve tespitleriniz çok yerinde. 👍🏾

Ben soruyu şöyle algıladım: Borusan mı Korlas mı?

Bu algıma göre (ben olsaydım) kararım: Borusan, çok net.

Hangisini alırsanız alın şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle kullanın, çoşturun kısrağı.

Borusan çok uğraştırdı.Adamlar bana motor satmak istemiyor gibi davranıyorlar…

Son düzenleme:
Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Daha çabuk ölmeyeceğimin garantisini birileri verebilse benim de alacağım motor S1000RR olurdu.
BMW Premium bir marka sonuçta ve bu model de bu markanın en iyi heyecan verici motoru bence.
Güzel günlerde kullanın, kesinlikle çok iyi bir tercih olmuş.
Sağlıcakla

Daha çabuk ölmeyeceğimin garantisini birileri verebilse benim de alacağım motor S1000RR olurdu.
BMW Premium bir marka sonuçta ve bu model de bu markanın en iyi heyecan verici motoru bence.
Güzel günlerde kullanın, kesinlikle çok iyi bir tercih olmuş.
Sağlıcakla

Teşekkür ederim, tedbir kulun takdir Allah’ın. 😊

S1000rr al noktayı koy. Fireblade sp ne yazıkki gelmiyor o gelene dek en iyi motor bu. Ben hayabusanın rahatlığına alışık olmasam alacagım tek ss sanırım bmw olurdu. Namuzsız değer de kaybetmiyor hayabusayı satmaya koysal kafadan 300 kagıt iniyor
Fireblade SP de tartışılır.

Benim tercihim S1000 olurdu. Ducati ülkemizde bence henüz tam yerleşebilmiş değil. Servis, yedek parça vb. sıkıntı çekebilirsiniz. BMW dedik mi her büyükşehirinde servisi var.
Umarım Borusan beklentileri karşılar.

Teorik olarak panigale daha üstün ama benim tercihim s1000rr.
Ayrıca panigalenin yeni kasa tasarımını pek beğenmedim :)
Ducati Türkiye için biraz fazla lükse kaçıyor. Diğer arkadaşların da dediği gibi s1000rr ikinci eli oldukça hızlı. Ben geçen sene 2024 model almıştım , acaba satıp yeni kasa alsam mı diye düşünmüyor değilim.
Ducati lükse kaçmıyor aslında,BMW daha fazlasını vadediyor.

Şıkların dışına çıkayım bi fikir olsun kısa aks mesafesi sayesinde sağlam zibidiliğe geldiği için r1m
Çok güzel bir tercih ama fazla tuzlu.

Alacak arkadaş tercihini çabuk yapsın,yoksa espresso abi gelip iki al ver yapar DL650’ye ikna eder @espresso 🤣🤣
O işi hallettik. 😊

Yetkinliği konusunda bir kötüleme yapmak olmaz, ancak Panigale V4 gibi karakteri güçlü bir motosiklet varken S1000RR'a ben sümüğümü vermem. İlk jenerasyonu gelirken ne kadar müthiş bir iş yaptılarsa, ondan sonra bir o kadar içine sıçtılar.

BMW bu işi bana çok hitap etmeyen ve anlamakta da zorlandığım bir tarafa çekti. Bütün motorlarında mühendislik çalışması yapılmış bir soğuk donuk durum var. Bu söylediklerimin tamamı kişisel beğeni konuları kimse kalkıp S1000RR bokluyor tribine girmesin. Ama gerçekten Panigale V4 yerine S1000RR almam için yarı fiyatına falan satılması lazım.

Ha şunu anlıyorum, superbike alanların önemli bir kısmı alıp bunu vitrin malzemesi yapıyor, yanında konfora yönelik eklentiler de önem kazanmış oluyor. Ben o kafayla bu motorları almayacağım için ona bir yorum yapamam. Ama Ducati de özellikle 2023 ve 2025 güncellemeleri ile Panigale'yi daha "günlük kullanıma dost" çizgiye çekti, ancak S1000RR seviyesinde değil yine de.
Tam da bu saydıklarınızdan dolayı S1000RR. 😊

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar