2023 yılında başlangıç için WR 125X alınır mı?

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
1 yıl ve 5000km'yi devirmiş bulunmaktayım. Bence motoru çok az kullandım ama vakit olmuyor maalesef. Kısaca deneyimlerimi paylaşayım.

Artıları

Tork - Hafiflik + tork çoğu yerde hayat kurtarıyor.
Kıvraklık - Hafif ve küçük olduğu için şehir içi asla zorlanmıyorum.
Yakıt - Yakıt tüketimi o kadar az yakıyor ki bazen yakmadığını düşünüyorum.
Şekil - Muadillerin hepsinin yanında jilet gibi duruyor hele motora sık sık bakım yapıyorsanız abi bu ne gibi soruları çok duyarsınız.
Servis - Servis ağı geniş özellikle İstanbul'da. Spormotoda yaptırıyorum bakımları vs randevu alıp gidiyorum, formaliteden 2 saat falan diyolar ama 15 dakikada genelde işler çözülüyor.
Sele - Bunu hem artıya hem eskiye yazıyorum artısı motorun ne yaptığını noktası noktasına hissediyorsun ve kediler asla sevmiyor bu seleyi daha önce hiç üstünde kedi görmedim. :D

Eksileri

Naked - Tabi eksi değil ama naked olması sebebiyle 50km üstü yol yaparsanız bir de hava rüzgarlı ve soğuksa hoşgeldin zatürre bebek.
Titreşim - Ortalama 70-80km boyunca üzerinde oturursanız totoda ve ellerde uyuşma başlıyor çok daha uzatırsanız ağrı yapıyor.
Parça - Yedek parçalar ateş pahası.
Sele - Arkadaşım bu alete insan oturuyor biraz yumuşak yapsaydınız da daha çok keyif alsaydık.
Kütükler - Sadece temel tuşlar basit şekilde var ama çok kaliteli sayılmazlar. Hatta selektör tuşu içerde basılı kalıyor. Güzelce temizledim ama yok ne varsa orda takılıyor.

Bunu eksiye yazmayacağım ama yetmiyor. Şehir içi bile otoyolda 120 ile giderken bağıra bağıra gitmek istemiyorum. En yakın zamanda cc yükselteceğim hatta Honda'nın 500cc'leri ilaç olacak bana muhtemelen. Motoru aldığımda 65 kiloydum üzerine 15 kilo aldım çekişi de fark edilir şekilde düştü doğal olarak. Hatta geçen ay çok rüzgarlı bir günde asıldım ne var ne yok ama 130'u bir türlü geçiremedim illa üstüne sinek gibi yatacaksın falan filan. Kısaca kendisinden çok memnunum ama yetmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar