2021 Triumph Trident 660

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Smooth... Hiç fena değil. :)

Motor ve şasenin plastik arkasına saklanmadigi naked ve cruiser tipi motosikletlerde kaynak kalitesi her zaman önemlidir. Sadece Türk milleti için değil, Ducati ve Harley Davidson için de önemli olmalı ki aşırı derecede dikkat ediyorlar böyle "ayrıntı"lara...

Bence bu ayrıntılara dikkat etmek "Türk işi" değil, etmemek "Türk işi"dir. Millet olarak estetik anlayışımız ortada. Evler ve sokaklar kan ağlıyor. Bu yaz yeni bir eve taşındık. Bırakın çim biçmeyi, üzerine bir de trim, edge ve blow etmek gerekiyor. Bulunduğumuz yerdeki diğer tüm evlerin bahçeleri resim gibi resmen. Ortamın seviyesini düşürmemek için gidip trimmer, edger ve blower edindim... Hedge trimmer da aklımda.

Maşa güzel değil, onu teslim ettik zaten. Ama gerçekten merak ediyorum; ben baktım bulamadım, şu kaynak kalitesizliği(!)nden bahseden bir yabancı kaynak var mı acaba? Yani bu kadar mevzu edilecek bir konu ise her incelemede değinilmiş olmalı bu konuya. (Bana göre CB750 özelinde boş muhabbet ama peşin hükümlü olmayayım...)

Bu arada Trident konusunu .iç ettik. Bence çok güzel bir motosiklet, büyük ihtimal CB750'ye tercih ederdim.

Arkadaslar
Motorlarda geri çağrılma var bilginiz vardır heralde . Ben serviste yaptırdım. Map sensörünün hortumlarını değişiyorlar, 3-4 tane ince hortum . Ayrıca son güncellemeyi de yaptırdım, gösterge fonksiyonları yenilendi ve genişletildi.

Sıfır Street Tripple 765 alacağım bu yüzden dün itibariyle motorum ilandadır , 2022 Model , 4500 kmde ... Kaza Boya Yoktur ... Garantisi devam ediyor , 1000-3000-4500 kmlerde Yağ ve Filtresi değiştirilmiştir.

Rize dedir ...
İletisim : 05447897777

Arkadaslar Son Bakımdan Sonra motorumda soyle bir problem yasiyorum , mesela ışıklara yaklasirken yavasliyorum , debriyaji sikinca motor stop ediyor , sonra marsa basinca calisiyor , viteste debriyaji sıkınca rolanti sifira dusup stop ediyor yani. Sonra bazen de marsa basiyorum o an calisip , stop ediyor. Daha once yasayan oldu mu ? Servis bana 500 km , belki gitmeden cozulebilir ?

enjeksiyondaki Hava hortumu çıkmış, taktık sorun duzeldi , basiniza gelirse ilk o kisimlari kontrol edebilirsiniz :)

Merhabalar, ben de yeni Trident aldım. Sayfada ki bilgileri de çok faydalı buldum, teşekkür ederim.

Whatsapp grubunuz var mı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------

Merhabalar ben dahil olmak istiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar