2021 Kuzey Avrupa Gezi planım

yoruldu ismet abi yoruldu. abi bunu okuyorsan gezi yazısını şimdiden yazmaya başla merakla bekliyoruz :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
instagram'daki videolarında konuşmasından hafiften bir Trakya şivesi belli oluyor. Uzun zaman oldu Trakya'ya gitmeyeli, hele pandemi döneminde evlere kapandığımızda bazen sırf Trakya şivesi duyayım diye kuzenimi telefonla arıyordum. Videoları görünce kendimi memleketimde hissettim çok sevindim.

İsmet abi yola çıkmış. Hasköy civarında. 1 saate sınırda olur. Az kaldı yolu.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlısıyla evine ulaşır inşallah.

Abimiz Türkiye de günler sonra.
Bu güzel maceraya bizleri de ortak ettiği için kendisine teşekkür ediyorum..

Dur daha ortak olamadık.Neler gördü neler yaşadı ne yiyip ne içti.Yazı gelsin keyifle okuyalım.Ondan sonra bizde gitmiş gibi oluruz.

Motosikleti
D400
ben bu sefer hava şartlarından vb. diye cok zevk almadıgını düşünüyorum. bakalım neler anlatacak :)

Luc

Herşeye rağmen oldukça güzel bir tur oldu, tebrikler İsmet abi. Hikayeni dinlemek için sabırsızlanıyorum :)

Motosikleti
Ben bir günlük bir tur için hanımdan izin alma meselesini kara kara düşünürken İsmet abimin yaptığını ancak takdir edebilirim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben bir günlük bir tur için hanımdan izin alma meselesini kara kara düşünürken İsmet abimin yaptığını ancak takdir edebilirim.

Üstat sen bu hayatta neleri görmüş, neleri aşmış hatta bilişim sektörüne yön vermiş bir insanın. Bir günlük turun iknası senin için çerez..

Motosikleti
Üstat sen bu hayatta neleri görmüş, neleri aşmış hatta bilişim sektörüne yön vermiş bir insanın. Bir günlük turun iknası senin için çerez..

Eve geldim, eşim çocukları alıp karate kursuna götürmüş, geldiklerinde söyleyeceğim ben pazar günü motorla gezmeye gideceğim diye, bakalım çocukları bugün öğrendiklerini üzerimde denesinler diye üzerime salmasa bari. :cyclopsan

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Eve geldim, eşim çocukları alıp karate kursuna götürmüş, geldiklerinde söyleyeceğim ben pazar günü motorla gezmeye gideceğim diye, bakalım çocukları bugün öğrendiklerini üzerimde denesinler diye üzerime salmasa bari. :cyclopsan

Üstat yeni nesil bilmez ama bizim büyüklerimiz "Born to be wild" , biz de "Eye of the tiger" ile büyüdük.

Motosikleti
Yok
Ismet abi Istanbul sinirlarina girdi :)

px81aux.png

İsmet amca motor kullanmayı bırakmış bisiklete bile bilmeyecek miş 3 yıl evden
dışarı çıkmayacak mış Tüm sosyal hesap kapatmış kimseyle konuşmuyor şaka şaka Şükür kavuşturana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar