2021 Kuzey Avrupa Gezi planım

Sanırım motorsikletiyle ilgili de bir arızası var; üstüne bir de telefonunun böyle olması kötü olmuş.Sag salim gelir İnşallah en önemlisi o artık.

Bu şifreyi değiştiren davarın niyeti ne acaba? Geçenlerde yine yapmıştı. Hatta bir önceki seyehatinde de benzer muhabbet oldu.

İsmet abi şifreyi sadece forumdan 3 5 kişiye, Youtube'dan 3 5 kişiye verecek, onların yorumunu da en üste sabitleyecek her baktıklarında bilgi verecekler. Böyle her gün şifre değiştirme ile uğraşılmaz. Allah korusun bir sıkıntı olsa bu sistem çok işe yarar, çoluk çocuk yüzünden duraklamamalı.

İsmet abinin ortalama 1.000 Km yolu kaldı. Sırbistandan paylaşımlar yapıyor. Haftaya ideolar gelir artık:cherry:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
instagramda gördüm paylaşım yapmış bir iki tane. İyi durumda gibi gördüm.

Bir saat kadar önce İsmet bey mesaj göndermiş.

Şifre sıfırlandı ve İsmet bey değiştirdi.
Şu an bende var.
Belli aralıklarla burada konumunu paylaşacağım.

Şu anda Sırbistanın ortasında ve 4300 km yolu devirmiş vaziyette.
.

Kapikule sinir kapısına 540 evine 840 km yolu kaldı İsmet abinin.Bir motorcunun yolda yaşayabileceği tüm zorlukları gogusleyerek geliyor kısmetse.Herkesin yapamayacağı güzel işler yapıyor ve yeni anılar biriktirerek geliyor.Masallah

İsmet abi Sofya'çevre yolda şu anda. Abi neden şehrin içine girmiyorsun. Doğa doğa nereye kadar. Biraz şehir gör :)

Luc

İsmet abi sınıra çok yakın artık. Hadi bakalım yarına kadar evde inşallah :)

Mestanlıya gidip 1-2 gün kalma ihtimali var. Birazdan belli olacak :) Dimitrovgrad dan aşağı dönmesi gerekiyor.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
İsmet abi Hasköye döndü. Aşağı yukarı 70 km yolu var Mestanlıya bu hızlada 1 saate varır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------

Direkt Edirneye geçecek gibi Harmanlı yoluna girdi Hasköye girmedi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------

İsmet abi çok ters köşe yaptı şehir içinden geçer diye düşünmüştüm çevre yolundan Mestanlıya iniyor :D

Burada bile hava aşırı soğudu.Akşamları cam acamıyoruz gecede kalın pike ile yatıyorum.İsmet abi dönmekle en iyisini yaptı.Şu an bile gece dışarıda çadırda kalmak baya zor olsa gerek.Yarın akşam kndi yatağında yatar artık.

Motosikleti
Yok
Burada bile hava aşırı soğudu.Akşamları cam acamıyoruz gecede kalın pike ile yatıyorum.İsmet abi dönmekle en iyisini yaptı.Şu an bile gece dışarıda çadırda kalmak baya zor olsa gerek.Yarın akşam kndi yatağında yatar artık.

Sanirim otel bakti zaten o da. Su an bir otelde gorunuyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Keyifle takip ediyoruz :)

Şu sıralar Almanya genelinde gündüzleri hava sıcaklığı 26 derecelere kadar çıkmasına rağmen gece gerçekten çadırda kalinamiyacak kadar soğuk oluyor. Sabah işe giderken arabada 8 dereceleri görüyorum.

İsmet beyden mesaj var...

Bulgaristan'da doğup büyüdüğüm Mestanlı'dayım.
Bu kadar çadır ve mısır konservesi yeterli.
Burada 2-3 gece kalacağım.
Arkadaşlara çok selam ederim...

.

İsmet Bey'e afiyet olsun. Kircaali'ye iş için gittiğim zamanlarda severek yediğim bir salatayı. Shopska.Bu şekilde mi yazılıyor bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar