2018 Yamaha Star Venture ortaya çıktı

Yamaha 1854cc hacmindeki çift silindir (V) hava soğutmalı yeni modeli Star Venture 'yı tanıttı. Elektrikli park desteği olan modeli ileri ve geri elektrik motoru ile haraket ettirebiliyorsunuz. Honda Gold Wing GL1800 ve BMW K1600GTL'e benzerliği ile dikkat çeken konfor odaklı yeni Yamaha modelinde ısıtmalı sele, elektrikli ön cam, 7inç renkli ekran ve multimedya sistemi kullanılmış. 400kg dan ağır olan Venture 140 litrelik devasa çanta kapasitesine sahip.

CGbNf5.jpg

Ka2Kjv.jpg

QkcJuq.jpg

6JVdI8.jpg

Ekli dosyalar

• 2018-Yamaha-Star-Venture.jpg
    2018-Yamaha-Star-Venture.jpg
    76.9 KB · Görüntüleme: 20,416
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buna vmax ın motorunu takıcaklardıı heey vayrum heeyy

DKN

söylenecek söz yok. bi de ybr yi r80 ayarında güzel bişey yapsalar da bizde sevinsek

zamanında o imzayı atmayaydı belki ileride bunu alabilirdim. lakin şimdi o belkide yok :salut:

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Gemi olmuş bu beyaa!.

Hava soğutmalı motoru ile istanbul şehiriçi trafiğine girince iki ş harfiyle söylenen organı kebap yapma özelliği garanti.

Bakıyorum bakıyorum çözüm bulamıyorum.

İlk önce çok pahalıdır bu alınmaz be diyorum, sonra hadi bi şekilde para mevzusunu halledip aldık diyelim, bunu nerede sürebilirim ki? diyorum.

Hadi aldık, sürecek de güzel yol bulduk diyelim, çalarlar bunu kesin evin önünden diyorum :)

Bu motoru alacak adamın çok fazla parası, garajlı ve güvenlikli bir evi ve de trafik derdi olmayan bir şehirde yaşaması lazım.

Hmmmmm, bu denkleme göre bu motor bize uymaz :king:

Yamaha'nın ülkemize getirmediği Raider modelinde kullandığı 113 kübik inçlik motor bloğu var bu motorda. Yani cruiser tabanlı bir motosiklet. Amerika pazarı baz alınarak üretilmiş olduğundan V-Twin silindirler ve hava soğutma sistemi kullanılmış. Kısaca Harley-Davidson'ın Electra Glide modellerine rakip olarak üretilmiş gibi duruyor. Star serisinin en uç noktası olarak planlanmış. Kaydırmalı debriyaj, 8 valf, 6 ileri şanzıman ve stok Bridgestone Exedra lastikler gibi güzel özelliklerle piyasaya çıkacak.

2017 sonunda 24.999 $ fiyatla Amerika'da piyasaya sürülecek. 2018'de ise "Transcontinental Touring" opsiyon paketiyle 26.999 $ fiyatla yine Amerika piyasasında yerini alacak. (Kaynak: YAMAHA U.S.)

Nerede kullanılır diye düşünmeyin. Zaten şehiriçi motoru değil. Bunu alacak adamın tek motorunun bu olmayacağı aşikar. Hava soğutma da uzun yol yapacağı düşünüldüğü için uygun. Kestane kebap olayları şehir içinde sıkışık trafikte mümkün. Yüksek ihtimalle ülkemize giriş yapmayacak bir model.

Transcontinental Touring yakıştırması da çok iddialı. Türkçe karşılığı Kıtalararası tur motosikleti olarak çevrilebilir. Güzel bir yakıştırma olsa da, Goldwing'in 6 silindirli araba gibi titreşimsiz motoruyla ve üst düzey sürüş konforuyla kıyaslanamaz. Kaldı ki Goldwing cruiser'dan devşirme bir motor olmadığı için Star Venture 'ın da rakibi değil. Kawasaki VN 1700 Voyager en iddialı Japon rakip olabilir. Onun dışında Indian Roadmaster, Victory Cross Country, Harley-Davidson Electra Glide, Harley-Davidson Road Glide gibi motosikletlerle direkt olarak rakip görülebilir.

Bir farklılık olur da ülkemize getirilirse 15-20 taneden fazlasının gelmeyeceğini öngörebiliriz. Gelecekse de 12.000 $ fiyatlı XVS1300A Midnightstar'ın son satış bedeli 39.500 TL olduğuna göre 85.000 TL üzeri bir fiyattan kapının açılacağını tahmin etmek pek de zor değil.

yamaha hiç durur mu, yabıştırmış cevabı!
fiyat için 120k nın altında çıkarsa ayıp etmiş olurlar. çünkü honda 107k!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar