2018 Panigale V4

Yeni Desmosedici Stradale V4 motor bloğuna sahip olan Panigale V4 EICMA Milan motosiklet fuarında tanıtıldı. Daha önce casus fotoğrafları sızdırılan ve sadece bloğun çalıştığı bir video ardından bu fotoğraflar çok dikkat çekici oldu.

Desmosedici Stradale V4 Motor Bloğu ( Ducati' nin seri üretimle ürettiği ilk 4 silindirli motor. Motogp de ki Desmosedici den geliştirildi. )

( https://www.youtube.com/watch?v=xRNq5YT_r38 ), (https://www.youtube.com/watch?v=y8eMSCdROoE )

Motosikletin üç farklı versiyonu çıkacak fiyatlar İngiltere' de aşağıda ki gibi olacak.

Panigale V4 (£19,250
Panigale V4 S (£23,895) - Öhlins yarı aktif süspansiyon, dövme alüminyum jantlar ve lityum iyon akü
Panigale V4 Speciale (£34,995) - Akrapovic titanyum egzozu, bir dizi karbon parça, sınırlı sayıda (1500 adet).

Panigale V4

Ducati Red with grey frame and black wheels
43 mm Showa Big Piston Forks (BPF), fully adjustable
Sachs monoshock, fully adjustable
Sachs steering damper
Latest-generation electronic package with 6-axis Inertial Measurement Unit (6D IMU): ABS Cornering Bosch EVO; Ducati Traction Control EVO (DTC EVO); Ducati Slide Control (DSC); Ducati Wheelie Control EVO (DWC EVO); Ducati Power Launch (DPL); Ducati Quick Shift up/down EVO (DQS EVO); Engine Brake Control EVO (EBC EVO)
Riding Modes (Race, Sport, Street)
5" full-TFT dashboard
Braking system with new Brembo Stylema® monobloc calipers
New Pirelli Diablo Supercorsa SP tyres, 200/60 at the rear

Panigale V4 S

Baz modele ek olarak :

Ducati Red with grey frame and black wheels
Suspension and steering damper with Öhlins Smart EC 2.0 system
Öhlins NIX-30 forks
Öhlins TTX 36 shock absorber
Öhlins steering damper
Aluminium forged wheels
Lithium-ion battery
Cast Magnesium alloy front sub frame

Panigale V4 Speciale

Panigale V4 S' e ek olarak :

"Speciale" colour scheme with grey frame and black wheels
Carbon fibre front/rear mudguards
Machined-from-solid top yoke with identification number
Alcantara seat
Dedicated handle grips
Adjustable foot pegs
Carbon fibre heel guard
Carbon fibre cover swinging arm
Racing articulated levers
Racing fuel tank cap
Brake level protection
Full racing titanium Ducati Performance by Akrapovič exhaust system
Racing screen
Plate holder removal kit
Machined-from solid mirror replacement plugs
Ducati Data Analyser+ GPS (DDA + GPS)
Bike cover

İnsanın izlerken vohohoooo dediği tanıtım videosu

https://www.youtube.com/watch?v=yXB4eXXD0wI

9DYGGQ.jpg
g9PXX2.jpg
bLvyyV.jpg
rJ0EEM.jpg
XEbdd6.jpg
qJAEEW.jpg
QpPQQV.jpg

vay anam vay babam. şekil şukul on numara, 4 silindir olması heyecan verici. fakat cp4 sesine benzer bir ses duyuyorum sanki ?
üstelik düz versiyonuna da öyle piyasanın çok çok üzerinde bir fiyat koymamışlar. z1000' den sadece 1000 euro pahalı olması, lan acaba? diye bir düşündürdü beni.

Son düzenleme:
vay anam vay babam. şekil şukul on numara, 4 silindir olması heyecan verici. fakat cp4 sesine benzer bir ses duyuyorum sanki ?

Desmo Valf lerin de değişiklik yaptık diyorlar. Tüm yol motosikletlerinde krank mili tekerleklerle aynı yönde dönüyor. Ancak MotoGP motosikletlerinde olduğu gibi, yeni Panigale V4 de tekerlere ters yönde dönen krank mili varmış. Bu tutuş açısında da geliştirici bir şeymiş. Motorun önünü aşağıda tutuyormuş. 90 derece V4 ve tüm bu yeni dinamikler farklı bir sese de sebep oluyordur diye düşünüyorum :)

Bir dakka :) işler karıştı :)japona %20 den sonra artık tüm bu makinalar makul gelmeye başladı. Ben de varım gelsin bakalım v4 e.

üstelik düz versiyonuna da öyle piyasanın çok çok üzerinde bir fiyat koymamışlar. z1000' den sadece 1000 euro pahalı olması, lan acaba? diye bir düşündürdü beni.

fiyat ingiltere fiyatıymış. bende oyuncağından alayım bitane yukardaki arkadaş gibi..

Merak ettim,İngiltere ve Türkiye ducati fiyatlarına baktım.

Monster 1200 ingiltere 12.000 pound
Monster 1200 Türkiye 15.500 pound

Aralarında 17.500 tl fark yapıyor :)

Son vergilerle fiyatlar çok değişti maalesef. Bakıyorum 1000rr 77.300 tl , s1000r 90.000 tl (naked versiyonu). Şimdi böyle olunca insan düşünüyor,yaw 77-78 çıkıyorum diyelim ee iyice kasar ne yapar eder 90 a tamamlar Bmw yi alırım.

Keza ducati de var artık potada.

Tabi 78 - 90 hadi bi derece 77- 120,130 orada çok açılıyor makas :(

Hey gidi günler... sene 2008 eurtl 1.75 :) düşünün şimdi 2 lira bile olsa :) 50 bin tl ye en baba motoru al :) ahh ahh

Son düzenleme:
En patates versiyonu 100 binden aşağı olmaz gibi. Yukarıdaki fiyatlara vergi dahil mi ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Z1000 Turkiye'de ne kadar? Burada simdiki Panigale'nin en ucuz modeli, Z1000'in neredeyse 2 kati fiyatinda.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Züğürt arkadaşlar yine meydanlara dökülmüs :) Çeneniz zeval görmesin yardırın

vay be eicma 2018 başladı demek ama malesef fuarı anlatacak barkınımız yok artık

Türkiye'den anlatmaya giden var mı ?

biz anca ağzımız açık salya akıtarak bakalım; vay monako böyle memleketin!

Aprilia RSV4'le karşılaştırmalı test acilen

speciale 226bg ve sadece 164kg kuru agırlıga sahıp. 1.38 guc/agırlık oranına sahıp olan bır hayvan bu :)

ss lerde de 200/60 ılk defa kullanıyor sanırım :) herseyıyle bayıldım ya. yanlıs anlamadıysam ; vıraj shıfterınden, slıder controllera acayıp acayıp seyler var. cok calısılmıs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar