2018 Panigale V4

Tasarım olsun renginin tonu olsun her tarafından kalite akıyor, zevk akıyor. Gel gelelim bu dukatilerin motorları pek heycan verici el ayak titreten cinsten değil. Vidyodaki motorun çalışması da heycanlandırmadı. Motorunda bi naiflik kibarlık titizlik var. Hayvani güdüleri pek gıdıklamıyor.

Motosikleti
Dominar 250
Speciale olanı indirime girmiş 33,000£ dan 3 tene verdim sipariş bekliyoruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aprilia RSV4'le karşılaştırmalı test acilen

Tasarım olsun renginin tonu olsun her tarafından kalite akıyor, zevk akıyor. Gel gelelim bu dukatilerin motorları pek heycan verici el ayak titreten cinsten değil. Vidyodaki motorun çalışması da heycanlandırmadı. Motorunda bi naiflik kibarlık titizlik var. Hayvani güdüleri pek gıdıklamıyor.

Sesini dinlememiştim, harbiden de bayağı sıradan, hatta sınırda amele bir sesi var. 90 derece açılı ve düzenli ateşlemeli bir V4'ün, Aprilianin 65 derece açılı düzensiz V4'ü kadar seksi bir sesi olması zor...

Japonlaşmiş bir Ducati: güçlü, başarılı, verimli, özellikli ama ruhsuz...

Şaka şaka. Ses olayına o kadar takmamak lazım. :)

KTM V4 te 90 derece açılıymış bu arada...

Sesini dinlememiştim, harbiden de bayağı sıradan, hatta sınırda amele bir sesi var. 90 derece açılı ve düzenli ateşlemeli bir V4'ün, Aprilianin 65 derece açılı düzensiz V4'ü kadar seksi bir sesi olması zor...

Krank açısıyla alakalı değil bence o ruhsuzluk.

al bak motor zincire vurulmuş kerberos gibi bi kırsa zincirleri ne varsa yiyecek pistte.

Açılın teknik bilgi vericem :)
Bu panigalenin motoru big bang ateşleme yapıyor.İki tane V2 motor yan yana gibi.
Matrax abinin attığı KTM RC16 screamer denilen yapıya sahip klasik 4lü ateşleme.
Seslerin farkı burdan geliyor.Motogp de v4 kullanan firmalar big bang motorlara geçti, sebebi
ise patlamaların daha düzenli olması çekişe katkı sağlıyormuş.
KTM de seneye big bang motor kullanıcak.

Açılın teknik bilgi vericem :)
Bu panigalenin motoru big bang ateşleme yapıyor.İki tane V2 motor yan yana gibi.
Matrax abinin attığı KTM RC16 screamer denilen yapıya sahip klasik 4lü ateşleme.
Seslerin farkı burdan geliyor.Motogp de v4 kullanan firmalar big bang motorlara geçti, sebebi
ise patlamaların daha düzenli olması çekişe katkı sağlıyormuş.
KTM de seneye big bang motor kullanıcak.

https://www.youtube.com/watch?v=a8YcNW24iBw
https://www.youtube.com/watch?v=4uZg1_sfN5I

ya ateşlemeyi motor açısını geçtim bu motorlar şakırdırıyor. Japon çıkarsa o sesi kol çıkaracak diye acilen kontağı kapatırsın. :D

Acaba türkiye de kaç bin tl üzerine koyarlar ah avrupa da amerika da yaşamak vardı...

127

Dalga geçer gibi ya. Adam 35 bin tl ye sadece 1.500 adet üretilecek Ducati nin 4 silindirlik motorunu alsın biz 35 bin tl ye mt 7 alalım. Hoş onu bile alamıyoruz ya.

Forumdan Uzaklaştırıldı

Kawasaki o fiyata nasıl Z1000 satabiliyor Türkiye'de? Çok bilmiyorum ama o fiyatlara Tuono, S1000R, Monster gibi daha üstün makinalar alınamaz mı?

Burada Z1000 $12000, ki en az $1000 indirim garanti. Diğer motosikletler $16000'den aşağı mümkün değil...

Kawasaki o fiyata nasıl Z1000 satabiliyor Türkiye'de? Çok bilmiyorum ama o fiyatlara Tuono, S1000R, Monster gibi daha üstün makinalar alınamaz mı?

Burada Z1000 $12000, ki en az $1000 indirim garanti. Diğer motosikletler $16000'den aşağı mümkün değil...

15250 idi ben alırken. son japon zamlarından sonra böyle oldu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ss motorlarda çarşı pazar karışıcak belli oldu.artık herkese hitap eden bir ducati yapmışlar.herkesden kastım 1000lik ss alıcak vatandaşlar tabi:p

Bu ne laaaaaa :pr: aramızda para toplayıp alalım her gün birimizde kalsın :flower: Ben masa üstü yaptım bunu kaydet ekran görüntüsü masa üstü:thumleft:

iştah kabartıcı görünüyor ama asıl üzücü olan fiyatının yüksek olmasından ziyade bunu alan arkadaşların bağdat caddesinde lastik yakıp şişli trafiğine girip hararet yükselticek olması:/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar