(2018) Araç boyatma ve ruhsata işletme adımları...

Motosikleti
Yok
Peki boyamayı kendimiz yaparsak ne olacak ? Fatura kestiremiyoruz malum.

Herhangi bir oto boyacisina gidip fatura kesmesini isteyin kdvsini ödersiniz ve 3-5 bir şey verirsiniz arkadaşa. Yanlış bilmiyorsam faturada plaka ve renk yazması gerekiyor ona dikkat edin. Boyacılar daha iyi bilir kesinlikle.

Güncel bilgi.

Motoru aslından farklı bir renge kendim boyadım. Boya aldığım yerden kullandığım rengi belirten bir fatura alıp muayene istasyonuna gittim.
Randevu alamazsanız tadilat randevusu almanız gerekiyor. Motor klasik muayeneden geçti ve rengi faturada belirtilen renk ile değişti.
Oradan aldığım evraklar ile notere gittim ve yeni ruhsatı aldım.

Güncel bilgi.

Motoru aslından farklı bir renge kendim boyadım. Boya aldığım yerden kullandığım rengi belirten bir fatura alıp muayene istasyonuna gittim.
Randevu alamazsanız tadilat randevusu almanız gerekiyor. Motor klasik muayeneden geçti ve rengi faturada belirtilen renk ile değişti.
Oradan aldığım evraklar ile notere gittim ve yeni ruhsatı aldım.

Aaaaa emniyete git gel muhabbeti bitti ise süper olmuş. Peki renk değişikliğinde yine sıfırdan muayneye girme devam ediyor mu? Yani sanki sıfırdan muayne yapılıyormuş gibi ücret alınıyor mu? Kafamda nardo griye boyatmak var motoru

Aaaaa emniyete git gel muhabbeti bitti ise süper olmuş. Peki renk değişikliğinde yine sıfırdan muayneye girme devam ediyor mu? Yani sanki sıfırdan muayne yapılıyormuş gibi ücret alınıyor mu? Kafamda nardo griye boyatmak var motoru

Evet, maalesef sıfırdan muayene oluyor, aklımda yanlış kalmadıysa 195 lira TÜVTÜRK e, 245 lirada notere verdim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------

Muayene zamanı boyatırsanız o sorun da çözülür , değil mi?

Aynen dediğiniz gibi olur. Benim motorun neredeyse 1.5 yıl daha süresi vardı ama aceleciliğimden dolayı o kadar bekleyemedim.

merhaba,

Tek harekette çözülüyor. Muayeneye götürdüğünüzde boyacıdan aldığınız faturayı da verip motorun boyandığını belirtiyorsunuz. Muayene sonrasında noterden yeni ruhsat düzenletiyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar