2016 YENİ RX3

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eksikler giderilmiş hayırlı olsun

motosiklet.net üstadım.

Ben de mazda zannettim, motosiklet forumunda ne işi var diyordum.
--------------------
Bu motorun da çantalarına ayrı bir gıcığım. Çanta kullanmak isteyen adamın bunlarla idare edemeyeceği aşikar. Uç tane duduk gibi koyacaklarına bir tane adam gibi koysalardı daha çok makbule geçerdi.

A7JP0v.jpg

Arka Dış Çamurluk fotoğrafı başka bir motora ait sanki.

RX3'ler tel jantlı bildiğim kadarıyla.

ya arkadaş ben şaşırıyorum. ulan millet 10 bin üstü fiyat verip düşük cc enduro aldı. hemde baya satıldı. baya sevildi. e kawasaki versys 250 falan getirsene lan. olum ben mi düşünücem bunları. sizde şu kaymağın tadına baksanıza, deli gibi satılır ya.

abi var ya yamahanın kafasına vura vura vura 250cc tenereyi getirttirmeyi başardık bu sene sonunda geliyormuş

abi var ya yamahanın kafasına vura vura vura 250cc tenereyi getirttirmeyi başardık bu sene sonunda geliyormuş

Geç kaldı.Milllet çinlilere,hintlilere çokdan alıştı.Öyle istediğim zaman getiririm, istediğim fiyatıda çakarım o zamanlar geride kaldı. Mondial işi biliyor bence örnek alınmalı.

güzel servisi işçiliği olsa ben bıle dusunurum ama Türkiyede zor

Bende ilk mondial motosikletimi RX3 ile aldım. Teknik servis açısından çok beklentim yoktu acikcasi. Ama inanılmaz bir ilgi var. Facebook sayfasına yazdığım bir sorunumu okumuşlar ve ardindan beni aradilar, en yakın servise yönlendirdiler ben oraya gittiğimde ustayi arayarak ustalar henüz motoru yeterince tanımadığı icin nasıl bir bakım yapması gerektiğini tek tek anlatti gerekli ilgi alakanin gösterilmesini istedi.
1 saati aşkın bakım ardindan genel bir check up yapildi 1 lira bile talep edilmedi yinede ben el emeği verdim.
Bakımın üzerinden birkaç gün geçtikten sonra tekrar arayarak servisten memnun olup olmadığını motorla ilgili bir sorun yaşayıp yasamadigimi sordular.

Bunu Facebook grubuna yazdığımda bazı teknik sorunlar yaşayanlar mondial merkezin ilgisinden memnun olduğundan bahsediyordu.

Geç kaldı.Milllet çinlilere,hintlilere çokdan alıştı.Öyle istediğim zaman getiririm, istediğim fiyatıda çakarım o zamanlar geride kaldı. Mondial işi biliyor bence örnek alınmalı.

aynen çok geç kaldılar türk milletini sadece racing motordan ibaret olarak gördüler. 3 ay boyunca geziye sağa sola çıkabileceğim tur yapabileceğim motor aradım ve bulamadım. Pek fazla param da bulunmadığı için eski bir motor almaktan da korktum.

Motosikleti
Suzuki burgman 200
Arka çamurluk usb ve çakmak girişi almak istese idik aliexpress'den sipariş ederdik, motosiklet almak istediğimiz için Honda alıyoruz.

arkadasim bende honda aldim zaten merak etme.bu kadar da marka fanatigi olmayın.bir dünya para verip de boyle ivir zivirla ugrasmak istemiyorum.yok bir de aliexpress den siparis vereceksin 40 gun kargo yollari bekleyeceksin.yani bunlar fabrika cikisi orjinal olsa daha iyi olmaz mi?

arkadasim bende honda aldim zaten merak etme.bu kadar da marka fanatigi olmayın.bir dünya para verip de boyle ivir zivirla ugrasmak istemiyorum.yok bir de aliexpress den siparis vereceksin 40 gun kargo yollari bekleyeceksin.yani bunlar fabrika cikisi orjinal olsa daha iyi olmaz mi?

Olur mu yav! japonların keyfini bekleyecez. Devir göstergesini vites göstergesini icat edip motorlarına koyacaklar bizde alacağız ,koymasalarda kolayı var ,aliexpresden alır koyarık.

japonunki çok tatlıymış,çinli ve Hintlinin mayhoş bi tadı varmış::evil::....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar