2016 YENİ RX3

2016 modeli gelmiş hayırlı olsun.11.990 TL.Ne zaman bakıp görebiliriz ki bayilerde

0nDA4Z.jpg
[/url][/IMG]

A7JP0v.jpg
[/url][/IMG]

4rlOZA.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Çamurluk Pulsar'ın çamurluğunun aynısı, insan birazcık da olsa değiştirir kopyalarken şunu :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu alet satar bence eski rx3 bayağı çirkindi bu güzel olmuş ktm ciler kaçınnn

Motosikleti
Suzuki burgman 200
30 bin verip de aldigimiz nc750x de olmayan arka camurluk,usb ve cakmak girisi var.helal olsun

Adamlar bu sene bu motoru çok satmaya niyetli. Fiyat ve yenilikler gerçekten güzel olmuş. Zaten meraklısı çoktu. Mondial'in en güzel motosikleti olabilir. Blok da Zongshen'e aitti yanılmıyorsam.

Göstergeleri iğrenç. Onun dışında fena gözükmüyor. Çan çin çon motorlar arasında en iyisi olmaya aday.

Ben eskisini de begeniyordum gayet guzel bir makina sadece jantlar hosuma gitmiyor. Kismetse hanima almayi dusunuyorum.. ona alinca bende surekli kullanma firsati elde ederim..

Bayağı bir değişiklik yapılmış, ama bunlar daha eski kasa için bir dezavantaj olmuş.Ben yeni çıkan çin malı motorların eskisi gibi olmadığını düşünüyorum.Belli bir kaliteyi yakaladılar.Bu motorunda bakımını zamanında yaptıktan ve çok hırpalamadıktan sonra uzun bir müddet sıkıntı yaratacağıni düşünmüyorum.

Şimdi markanın pazarlama stratejisini bilmiyorum.Genellikle kısa vadeli plan ve projeler ile yürüyorlar.Mesela bu modelin üç dört yıl üretilip bırakılması büyük olasılık.Ancak belli bir piyasa yaparsın, sonra motoru biraz daha geliştirip mesela 500lük motor bloğu koyarsın, kasa güncellemesi ve yenilemesi yaparsın, eski kusurlarını düzeltip aynı platformdan yürürsün.Ancak günü kurtarma politikaları bugüne kadar çinlilere en büyük darbeyi vurmustur.Umarım bu model boşa gitmez ve dediğim yoldan yürümeyi seçerler.

vurdu gol oldu :D yaptıkları eklemeler çokda akla kara değil maks nc 750x için 200-300 tl ye yurt dışından temin edilir haklısın

ya arkadaş ben şaşırıyorum. ulan millet 10 bin üstü fiyat verip düşük cc enduro aldı. hemde baya satıldı. baya sevildi. e kawasaki versys 250 falan getirsene lan. olum ben mi düşünücem bunları. sizde şu kaymağın tadına baksanıza, deli gibi satılır ya.

fiyat için 12.500-13.000 deniyordu.. 11.990 TL nisbeten daha iyi..

Keşke 10.000 TL falan olsa idi.. Benim açımdan alınabilirliği olurdu..

Değşiklikler güzel olmuş. Gösterge hatası işini çözdüler mi acaba ? Keşke egsoz susturucusunu komple değiştirselerdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar