- Konu Yazar
fransız yarış bisikletleri rüzgari müthiş yarar incecik tekerlekler rahatça düz yolda 70-80 km yaparsınız hiç zorlanmadan
Fransizlar bisiklet yapmayi unutali en az 30 sene oldu
Dunya bisiklet turunda tek bir fransiz marka var oda lapierre genelde son ucte bitiriyor
Kaliteli bisiklette ruzgari yarma diye bir ozellik aranmaz
Hafiflik akicilik rijitlik sertlik gibi ozellikler onemlidir
En kral markalar ise amerikan markalaridir
Specialized
Cannondale
Scott
Giant
Gibi
Bu isten pek anlamadigin belli
Benim son kullandigin ve en son sattigim bisikletim karbon ve aero bir yaris bisikleti modeli olan Giant propel advanced 1 ultegra modeliydi fiyatida 3000 euroydu
Agirligi 7.2 kg idi
Sen peugeot falan diyorsan onlardan guzel karne hediyesi olur
70-80 yaparsinda bisiklet dagilabilir dikkat
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
üstat bende 40 yaşında fz6 ile başladım. en yakın arkadaşım da 42 de versys le.
bence versys dengesiz bir motor. keza fazer da öyle.
daha sonra cbf 600 aldım ve çok memnun kaldım.
eğer kendine hakim olmayı becerebileceğine inanıyorsan büyük cc motor alabilirsin.
versys fiyatlarına 2010 üstü düşük km li cbf 600 ya da nc700 x düşünebilirsin.
bu arada arkadaşım versys i satıp triumph 1200 e geçti. motor kullandığımı yeni anladım diyor.
Merhaba ustad
oldum olasi cok supheci bir yapim var
Kendime kontrol anlaminda cok guveniyorum ama yine de biraz piseyim diyorum
Tanidigim cogu kisi versys vstorm vb 600-700 cc onerdiler bana
Sen titzisin dikkatlisin vs diye bisey olmaz sen kontrollusun falan dediler ama ben yinede dur ya manyaklasma diyorum
Versys at gibi oldugu icin cok etkiledi beni
Cbf de guzel makine tabi ama 4 silindir olmasi cekici degil araba gibi yakmasi hos olmaz
Nc700x ben begenmedim
Ama net olarak istemesemde pahali oldugu icin inazuma f e kaydim gibi
Belki seneye satacagim versys yada vulcan s bisey alucam ama ne biliyim korkuyorum 600-700cc falan
Rx3 de cok guzel goruntu var ama cin mali iste kafa takiliyor oraya sonra bosver inazuma al gec diyorum