Neden?
Kawa 1970 lerde abd piyasasina girmeye calisirken de suan zongshen neyse oydu
Marka meraklisi degilim zevkime duskunum amaca yonelik mal alirim
Misal ve tiguan alacagima duster alirim
Birakin marka sevdasini
Neden?
Kawa 1970 lerde abd piyasasina girmeye calisirken de suan zongshen neyse oydu
Marka meraklisi degilim zevkime duskunum amaca yonelik mal alirim
Misal ve tiguan alacagima duster alirim
Birakin marka sevdasini
Neden kan govdeyi goturecek?
Sonucta ikiside 250 cc alt kalite motor iste
Ninja dedigin japon mali bile degil
Rx desen oda ne oldugu belli degil
Ama su var
Rx abd de satisi olan ve buna onay alan bir mal
Cok kotu olsaydi satis onayi alamazdi
Benim marka takintim suan yok cunku acemiyim
Kawa bence ducati ayari bir markadir
Yamaha honda suzukinin onunde bence kalitesiyle
Ama benim alacagim baslangic motoru en alt seviye
Kawa olsa lifan olsa ne olur
250 cc iste
250 CC İŞTE!! Arkadaş ben daha üstü motor düşünmüyorum.İstanbulun rezalet trafiğinde üstü hamballıktır diyorum. Eliminde ayarı yok yüksek cc bana daha fazla risk diyorum ne isteğimi biliyorum 250 ccde sabit kalacağım mantığıyla beğenerek motor alıyorum.Bu şartlarda kawasaki mantıklı seçim olabilir.Yoksa senin mantığınla benim alacağım başlangıç motoru en alt seviye desem kawa olsa lifan olsa ne fark eder desem emin ol hiçbirşey farketmez. O yüzden sen sakın kawasaki alma.Ama benim için lifanmış bajajmış heroymuş meroymuş bunlar motor değil ama senin için bulunmaz nimetler. Alacan öğrenecen sıkılınca satıp versys gibi bir motor bakıcan kawasaki şu an için en SON düşünmen gereken motordur bence.Neden kan govdeyi goturecek?
Sonucta ikiside 250 cc alt kalite motor iste
Ninja dedigin japon mali bile degil
Rx desen oda ne oldugu belli degil
Ama su var
Rx abd de satisi olan ve buna onay alan bir mal
Cok kotu olsaydi satis onayi alamazdi
Benim marka takintim suan yok cunku acemiyim
Kawa bence ducati ayari bir markadir
Yamaha honda suzukinin onunde bence kalitesiyle
Ama benim alacagim baslangic motoru en alt seviye
Kawa olsa lifan olsa ne olur
250 cc iste
Bakın şöyle birşey diyeyim.Zaten sizin iki seçeneğiniz var.Rx3 ve Kawasaki demişsiniz.Kesinlikle Rx3 alın.Yedek parçası çok ucuz, koruma ekipmanları bol, bir sıkıntı olduğunda sahipsiz kalmassınız.Sorununuz çözülür sizde 10 20 bin yapıp, Honda Transalp, yada Yamaha Tenere'ye geçersiniz.
Nedeni Kawasaki alınacak motor değil, YEDEK PARÇA PROBLEMİ VAR, sıkıntı olursa paranızda olsa rezil olur parça beklersiniz.Parça fiyatları da kol gibi maşallahı var.Versys süper bir motor, ama servis ve yedek parça durumu berbat Kawasaki'nin.Onun için ben Kawasaki'den uzak durmanızı öneririm.
Acemilikte size kesinlikle Kawasaki OLMAZ.Yedek parçası ucuz düştüğünüz de yatırdığınız da grenajı ucuz yedek parçası ucuz motor lazım.
Ben Aprilia sahibiyim.Servislerin umrunda değilsin, yedek parça kendim ilgilenrisem bulabiliyorum.Param olsa da servis en az 1 ay 2 ay bekleyeceksin diyor.Kawasaki de durum bundan farklı değil hatta daha kötü olabilir.Onun için çok güzel bir motor olsa da Kawasaki'den uzak durmanızı öneririm.
Bu nasil beyler ?
330 km de hatasız 250 duke abs tek fiyat İlan No: 278502066 http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...atasiz-250-duke-abs-tek-fiyat-278502066/detay