2016 motosiklet fuarı nın özeti ( 3dk lık video )

Pazar sabahı Antalya dan istanbula uçtum. Akşam geri döndüm. Uçak biletimi 1 ay önceden aldığım için 120 tl gibi bir rakama gittim geldim. :cat: İlk kez katışdığım için eğlenceli geçti ama bi daha gidermiyim ? Gidersemde pazar günü kesinlikle gitmem ona eminim. Abi her motosikletin başında 20 kişi var. Ne inceleyebiliyorsun nede çekim yapabiliyorsun :jocolor: Çektiğim 2 saatlik görüntünün 3 dk lık kısa traileri bu video. Uzun videoları bu hafta içi youtube kanalıma yükleyeceğim.
H2R ı görmek herşeye bedel ama :queen: :queen: Ayrıca gösteri alanın seyirci için yetersizliği çok belli. Aksesuar bölümü semt pazarlarının kalabalık ve sıkış tıkış halinden 10 kat beter durumda. Tezgahta bildiğin 15 dk tişört aradım bulamadım istediğim bedeni :sunny:

banada davetiye getirmiştin ama bekleyemedim.

ilgilendiğin için tekrar teşekkür ederim. eline sağlık. güzel video olmuş...

Kalabalıkta gezmek gerçekten zor. En güzeli Perşembe veya cuma. Gezip alacağını alıp çıkıp gitmek lazım. Ben cumartesi oradaydım. Honda standı neydi öyle :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vmaxteki hanım gerçekten fuarın en güzel kızlarından biriydi. Kendisiyle selfie yaptık çok cana yakandı.

2 bacaklı senin, 2 tekerli de benim olsun o zaman..
Motoru karıya değişmem.. :d

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------

Alınacak gibi değil ki arkadaş 85 bin

banada davetiye getirmiştin ama bekleyemedim.

ilgilendiğin için tekrar teşekkür ederim. eline sağlık. güzel video olmuş...

diğer bekleyen 4 arakadaşa verdim davetiyelerini. elimde kalan 3 taneyide güvenlikçiye verdim. soran olursa versin diye. sikintı yok :)

DKN

bajaj'ın chopper cruiserı hakkında bilgisi olan var mı ? yada fiyat tahminlerini alalım..

Cuma günü de aynıydı. Kalabalık. Perşembe sabah gitmek vardı :)

Perşembe sabah gittim kalabalıktan rahatça dolaşamadım :)

Ayrıca lütfen şu fuar mankenleri hakkında işin dozunu kaçırmayın arkadaşlar. Fuarda bir sürü abaza gördüm yemin ederim sadece kızlar için gelmişler. Ayıp yahu ben onların adına utandım.

Perşembe sabah gittim kalabalıktan rahatça dolaşamadım :)

Ayrıca lütfen şu fuar mankenleri hakkında işin dozunu kaçırmayın arkadaşlar. Fuarda bir sürü abaza gördüm yemin ederim sadece kızlar için gelmişler. Ayıp yahu ben onların adına utandım.

Bir tanesinin apar topar içeriye koştuğuna şahit oldum 4-5 kişilik bir grubun yanından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar