- Konu Yazar
Pazar sabahı Antalya dan istanbula uçtum. Akşam geri döndüm. Uçak biletimi 1 ay önceden aldığım için 120 tl gibi bir rakama gittim geldim. :cat: İlk kez katışdığım için eğlenceli geçti ama bi daha gidermiyim ? Gidersemde pazar günü kesinlikle gitmem ona eminim. Abi her motosikletin başında 20 kişi var. Ne inceleyebiliyorsun nede çekim yapabiliyorsun :jocolor: Çektiğim 2 saatlik görüntünün 3 dk lık kısa traileri bu video. Uzun videoları bu hafta içi youtube kanalıma yükleyeceğim.
H2R ı görmek herşeye bedel ama :queen: :queen: Ayrıca gösteri alanın seyirci için yetersizliği çok belli. Aksesuar bölümü semt pazarlarının kalabalık ve sıkış tıkış halinden 10 kat beter durumda. Tezgahta bildiğin 15 dk tişört aradım bulamadım istediğim bedeni :sunny:
H2R ı görmek herşeye bedel ama :queen: :queen: Ayrıca gösteri alanın seyirci için yetersizliği çok belli. Aksesuar bölümü semt pazarlarının kalabalık ve sıkış tıkış halinden 10 kat beter durumda. Tezgahta bildiğin 15 dk tişört aradım bulamadım istediğim bedeni :sunny: