- Konu Yazar
Yarın taahhüd'üm sona eriyor, bulunduğum yerde 3g yok , fiber yok , Kablo tv ve alt yapısıda yok ^^, telefon+internet 60 küsür ödüyor idim ,kullanım amacım haber+video/filim+online oyun şeklinde, modemim varbu senenin en ugun pakedi nedir?
Hattım maximum 6-8 mb destekliyor hat kalitesi dolayısı ile fazlasını alamıyorum, ve bu güç bana yetiyor, 6-8'den düşük olur ise yeterli olmayacak bu belli.
Yaz'ımı beklemelimiyim ?
Taahhüd bitik olsada , hergün interneti kullanır isem fatura kabarırmı?
2 yıllık taahhüd yerine , birkaç kişiden 6 aylık sözleşme yapıldığını duydum ne kadar doğru limit/sınır Gb aşımı varmıdır?
Bir şekilde geçmişte ve halihazırda bu tip şirketlerde çalışan/tanıdığı olanlar var ise bilgilernidirir ise sevinirim.
Hattım maximum 6-8 mb destekliyor hat kalitesi dolayısı ile fazlasını alamıyorum, ve bu güç bana yetiyor, 6-8'den düşük olur ise yeterli olmayacak bu belli.
Yaz'ımı beklemelimiyim ?
Taahhüd bitik olsada , hergün interneti kullanır isem fatura kabarırmı?
2 yıllık taahhüd yerine , birkaç kişiden 6 aylık sözleşme yapıldığını duydum ne kadar doğru limit/sınır Gb aşımı varmıdır?
Bir şekilde geçmişte ve halihazırda bu tip şirketlerde çalışan/tanıdığı olanlar var ise bilgilernidirir ise sevinirim.
Son düzenleme: