2014 Ducati 899 Panigale (Foto Galeri)

F54

ducati görünüş yapıyor performans ta yapıyordur ama ses çok caçık
848evo bi ses var sanki 250cc çin malı o derece iğrenç 848 ki hayallerimin motoruydu sesi duyunca hemen attım onu hayallerinden:farao:

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
ducati görünüş yapıyor performans ta yapıyordur ama ses çok caçık
848evo bi ses var sanki 250cc çin malı o derece iğrenç 848 ki hayallerimin motoruydu sesi duyunca hemen attım onu hayallerinden:farao:

Alıştığımız standart sıralı 4 silindir Japonlara benzemiyor sesi.Genelde L tipi çift silindir kullanıyor.Mimarisi normal motorlardan çok farklı.Yanılmıyorsam Yeni Yamaha R1'in de Ducatilere benzer bir sesi var.

motoru teknolojiyle donatmamışlar, teknolojiyi motorla donatmışlar. motosikletin ferrarisi işte. kusursuz diyemiyeceğim çünkü test etmedim :p
ses konusuna gelince traktör gibiler hele bir de kuru debriyaj varsa uff :D takır tukur :D ama o öyle bi gider ki sesini duyamazsınız :) ses severler bi cbr 250rr bulsunlar güzelce revize edip kullansınlar 20K devirde maşaallah F1 gibi sesi var :D

Alıştığımız standart sıralı 4 silindir Japonlara benzemiyor sesi.Genelde L tipi çift silindir kullanıyor.Mimarisi normal motorlardan çok farklı.Yanılmıyorsam Yeni Yamaha R1'in de Ducatilere benzer bir sesi var.

O yüzden pek tutmadı bizim memlekette yeni R1. Ses yok hava atamıyor arkadaşlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar