2013 Ybr 125 mi,2013 Tvs Apache mi?

apache mantıklı diyenler aldıktan sonra satmaya çalıştığında ybr cbf gibi para verecekler mi onuda söylesinler :)

bende gecen sene senın gibi ortada kalmıstım. ama sonra ybr aldım. gayet de memnunum. ama tabi tercih meselesi, bana sorcak olursan ybr derim

ybr factor :pl:

bende gecen sene senın gibi ortada kalmıstım. ama sonra ybr aldım. gayet de memnunum. ama tabi tercih meselesi, bana sorcak olursan ybr derim

ybr factor :pl:

Ybr aslında bütün beklentilerimi karşılıyor ama apaçhenin son tasarımı herşeyi mahvetti beni benden aldı :)

Arkadasım konuyu sen karıstırıyorsun. adam ybr al diyor niye alayım diyon tvs al diyor niye onu alayım onu almayım diyor..

Sorman hata milleti birbirine düşürüyorsün .. Ybr - Tvs mi yaz bakam ne kadar sonuc cıkıcak..Cokmu seviyorsunuz su ortalık karıstırmayı..

Cbf in sesinden ekzoz duyulmuyor son hızı 110
Ybr yorumsuz.. cok iyi bir alet + 2.eli cok cok iyi.. 100 tl aza koy satarsın..
Tvs titriyor hiç rahat deyil..son hızı iyi az yakıyor ama.. yan sanayisi yok..bi parca durumunda..aylarca bekle ve para ver..

Cb demiyorum hem titriyor hem gitmiyor.. 90 zor :)

Arkadasım konuyu sen karıstırıyorsun. adam ybr al diyor niye alayım diyon tvs al diyor niye onu alayım onu almayım diyor..

Sorman hata milleti birbirine düşürüyorsün .. Ybr - Tvs mi yaz bakam ne kadar sonuc cıkıcak..Cokmu seviyorsunuz su ortalık karıstırmayı..

Cbf in sesinden ekzoz duyulmuyor son hızı 110
Ybr yorumsuz.. cok iyi bir alet + 2.eli cok cok iyi.. 100 tl aza koy satarsın..
Tvs titriyor hiç rahat deyil..son hızı iyi az yakıyor ama.. yan sanayisi yok..bi parca durumunda..aylarca bekle ve para ver..

Cb demiyorum hem titriyor hem gitmiyor.. 90 zor :)

2013 modelinden için titremiyor diyolla

2013 modelinden için titremiyor diyolla

Kim binmiş söylermisin. ?? Cb içinde titremiyor gidiyor diyorlar.. hp si ybr den yüksek ammmaaa..

Bak arkadasım. 2.eli cok iyi ybr nin.. tvs de yan sanayi yok.. tamam kaliteli ama parca lazım olsa..alıcaksınnn o kadar para vericeksin..Hemde 2013 ü 4.800 plaka ruhsat 5.200 e gelir :)

ben garantıcı adamım ardıma bakmam, satarken kımsenın agız kokusunu cekmem marka bellı mal bellı dıyorsan ybr.

ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum, hız güç performans + görüntü ve malzeme kalitesi gayet iyi. daha ne olsun :)
yedek parça kolay bulunmaz başkada sıkıntısı yok bence
yeni kasasında arka basamaklar üstten şaseye bağlı, buda arkadaki artçıya titreşimin giderildiğini gösteriyor.
karar senin ybr de iyi apache de iyi

ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum, hız güç performans + görüntü ve malzeme kalitesi gayet iyi. daha ne olsun :)
yedek parça kolay bulunmaz başkada sıkıntısı yok bence
yeni kasasında arka basamaklar üstten şaseye bağlı, buda arkadaki artçıya titreşimin giderildiğini gösteriyor.
karar senin ybr de iyi apache de iyi

lastik ebatı ybryle aynı mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar