apache süper ya yeni tasarımı müthiş olmus
TVS nin yeterli bayisi yok parçalarıda pahalı arkadaşlarımdan biliyorum. Titreşimi var, YBR ile kıyaslanmaz Mondialin MCX i 162 cc. fiyatıda daha düşük benim vardı. Tavsiyem YBR veya MCX.
sohc motor ve balancer teknolojisiyle ayrica markasiyla kendini kanitlamis her konuda insani tatmin eden bence en iyi 125 cc lik motosiklet olan yamaha ybr varken daha onceki gun piyasaya cikmis bir tvs ye o kadar para verilmesi sacma olur bence. fiyati da sacma duzeyde zaten. yalnis anlamayin marka fanatigi degilim mantikli konusuyorum![]()
apache daha az yaktigi icin bir dezavantaji var. ankarada kisin motoru her seferinde 3-4 dakika isitman gerekir.hava-yakit karisimi fakir oldugu icin soguk havalarda isitmak gerekiyor. isitmadan 1 metre gitmez motor.onun disinda apache daha iyidir ybrden.tabi ybr daha konforludur.
yamaha 1887 yilinda yollara adini duyurmus bir markadir. simdi siz tutup da bunu tvs ile kiyaslarsaniz sacma olur diyorum. tvs kullanmadim ama yolda gidislerine seslerine amortisor calisma sekline bakarak kaliteyi anlayacak kadar iyi bir motorcuyumdur.tvs oncekı gun degıl 2001 senesınde pıyasaya cıkmıstır suzukı fırması hındıstandakı fabrıkasını kapatınca o fabrıkanın adı tvs olmustur bunun ıspatını kutuklerıne bakarak anlarsınız suzukının aynısıdır hala ybr den de ıyı degıldır sadece hızlıdır ybr daha uzun omurlu yanlız 10 sene kullanma planı olmayanlar ıcın tvs guzel bı secenek
Bir soru sorucam,aşağılama falan olarak algılama artniyetli değilim.Hayatında ybr'ye hiç bindin mi de ybr'nin daha fazla yaktığını söylüyorsun?apache daha az yaktigi icin bir dezavantaji var. ankarada kisin motoru her seferinde 3-4 dakika isitman gerekir.hava-yakit karisimi fakir oldugu icin soguk havalarda isitmak gerekiyor. isitmadan 1 metre gitmez motor.onun disinda apache daha iyidir ybrden.tabi ybr daha konforludur.