Pazar günü gittim. çok kalabalıktı. Kalabalık olması aslında güzel ilgi alaka olduğunu gösteriyor ama. Gösteri alanında adamın kaskından başka birşey görmek mümkün olmadı. YAhu her sene aynı saçma sapan çadırın içine sokuyorlar milleti. Bir de dünyanın piri diyorlar da ondan sonra izlemek isteyene yer yok. çadırın bir kenarına balık istifi insanlar. diğer üç kenarı boş bir dikdörtgen. Bu gösteri çadırını ve insanlara izleme alanını düzenleyenin kafasına edeyim kimse kusura bakmasın. Eşimle gittim sabahtan akşama gösteri, izlemek mümkün olmadı. Hadi ben bedava biletle gittim. Birde rızkından kesipte 20 tl para verip girenler var, yazıktır, günahtır, ayıptır.
suzuki motorları elletmiyor, yok oturmayın yok kalkmayın, yamaha da bu sefer R6 ve R1 i ayırmış, elleştirmemiş, ne diyelim, bir sele parasından çekinmiş olsa gerekler, halbuki buradaki bir dokunuş belki onlara bir motor server onların diliyleyse motosiklet alıcısı olarak gelecek oysa. Gösterip oturtmayanlara da yazık. hiç keyif almadım bu fuardan, fotoğraf çekecek bir boşluğu bulmakta bile zorlandım.
Bakmayın sinirlendiğime, seneye gene giderim kısmetse ama en azından biri okusa da hiç değilse şu gösteri alanını daha çok insan izleyebilir hale getirse, kafayı buna taktım