2013 Motosiklet Fuar Davetiyeleri Burada

Beyler, yemişim işleri deyip bugün gitme kararı aldım, ücretsiz bilet temini için heryeri aradım kimsede kalmamış bilet. İlla ki ücretli mi giricez :silent:

Motosiklet dünyasına maddi manevi katkımız olmasına rağmen fuarın önünden geçen biriyle aynı parayı mı ödiycez :silent:

En fazla bi arkadaşı ile gidecekler bile 5 er 10 ar aldı dedi kadın :pr:

Bende bugün gitmeyi düşünüyorum ama nereyi aradıysam,kime sorduysam bilet kalmamış :pr:

arkadaşlar şu anda evden çıkıyorum 20,,25 dk içinde fuar alanında olurum,

gelmek ısteyen 1..2 kişiye yardımcı olabılırım bilginiz olsun,
numaram mevcut...
Yinede.
Serkan...
0 535 939 20 86

Elimde 2 bilet fazla var anadolu yakasından gelmek isteyen varsa bana ulaşabilir

0542 384 76 95 numaram

gitmek isteyenler bilet bulamıyor... baskalarinin elinde bir suru bilet kaliyor... yazik gercekten :( kimseyi elestirdigim icin soylemiyorum yanlis anlasilmasin ama fuar girislerini daha makul ucretlere cekmek hic mi mumkun degil? Sonrada ulkemizde motosiklet kulturunun yeterince gelisemediginden yakiniliyor... fuara 20 liraya gireceksem icerde yapilan urun indiriminin ne anlami kaliyor? bulunmayan urun mu satiyorlar acaba ne istiyorsak zaten bulup getiriyoruz turk insani olarak alistik artik yurtdisi alisverisine vergi kacagi oluyor ama ne yapalim sagolsunlar mecbur biraktilar... vergi kacagi yapiyosunuz diye aglayana sorsan en musluman onlar...
benim ne basindan ne baska biryerden tanidigim yok ben bilet bulamadigim icin cok istedigim fuara gitmeyi dusunmuyorum... 20 tl veremiyecek durumdada degilim ama baskalari ucretsiz girebiliyorken biz para vereceksek o zaman bu fuarin ne anlami oluyor? insana asil dokunanda bu... ama motosiklet bisiklet kulturu gelismesi lazim bizim ekstra 20 liralarla gelisir umarim(!)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fuara tanıtım için, yeni pazarlar bulmak için değil, mal satmak için gelmişler. Kültür ile alakası olmayan işler.

gitmek isteyenler bilet bulamıyor... baskalarinin elinde bir suru bilet kaliyor... yazik gercekten :( kimseyi elestirdigim icin soylemiyorum yanlis anlasilmasin ama fuar girislerini daha makul ucretlere cekmek hic mi mumkun degil? Sonrada ulkemizde motosiklet kulturunun yeterince gelisemediginden yakiniliyor... fuara 20 liraya gireceksem icerde yapilan urun indiriminin ne anlami kaliyor? bulunmayan urun mu satiyorlar acaba ne istiyorsak zaten bulup getiriyoruz turk insani olarak alistik artik yurtdisi alisverisine vergi kacagi oluyor ama ne yapalim sagolsunlar mecbur biraktilar... vergi kacagi yapiyosunuz diye aglayana sorsan en musluman onlar...
benim ne basindan ne baska biryerden tanidigim yok ben bilet bulamadigim icin cok istedigim fuara gitmeyi dusunmuyorum... 20 tl veremiyecek durumdada degilim ama baskalari ucretsiz girebiliyorken biz para vereceksek o zaman bu fuarin ne anlami oluyor? insana asil dokunanda bu... ama motosiklet bisiklet kulturu gelismesi lazim bizim ekstra 20 liralarla gelisir umarim(!)

ben öyle pek bi indirim de görmedim,hele ki Güngör motorun standında kazıklar havalarda uçuşuyordu.

en başta motosiklet fuarına gelmeyi çok isdedim ama 4 tane büyük motosiklet satıcısına ugradım davetiye olmadıgını söylediler içimden sinirlendim vede davetiyesi olmayan organızasyonu sıfır olan bir fuarda ne işin var deli kafa dedim ve motosiklet sevgimi bir gram daha terkettim kalabalıkmış talap varmış artık umrumda bile degil herkes nasıl mutluysa öyle olsun motosiklet defderim kapanmıştır bu yazılarıda sinirimden yazdım belki birileri bundan bir ders cıkarır hoşcakalın

Pazar günü gittim. çok kalabalıktı. Kalabalık olması aslında güzel ilgi alaka olduğunu gösteriyor ama. Gösteri alanında adamın kaskından başka birşey görmek mümkün olmadı. YAhu her sene aynı saçma sapan çadırın içine sokuyorlar milleti. Bir de dünyanın piri diyorlar da ondan sonra izlemek isteyene yer yok. çadırın bir kenarına balık istifi insanlar. diğer üç kenarı boş bir dikdörtgen. Bu gösteri çadırını ve insanlara izleme alanını düzenleyenin kafasına edeyim kimse kusura bakmasın. Eşimle gittim sabahtan akşama gösteri, izlemek mümkün olmadı. Hadi ben bedava biletle gittim. Birde rızkından kesipte 20 tl para verip girenler var, yazıktır, günahtır, ayıptır.

suzuki motorları elletmiyor, yok oturmayın yok kalkmayın, yamaha da bu sefer R6 ve R1 i ayırmış, elleştirmemiş, ne diyelim, bir sele parasından çekinmiş olsa gerekler, halbuki buradaki bir dokunuş belki onlara bir motor server onların diliyleyse motosiklet alıcısı olarak gelecek oysa. Gösterip oturtmayanlara da yazık. hiç keyif almadım bu fuardan, fotoğraf çekecek bir boşluğu bulmakta bile zorlandım.

Bakmayın sinirlendiğime, seneye gene giderim kısmetse ama en azından biri okusa da hiç değilse şu gösteri alanını daha çok insan izleyebilir hale getirse, kafayı buna taktım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar