2013 Motosiklet Fuar Davetiyeleri Burada

Normalde bedava olan davetiyeleri parayla satmaya çalışıyorlar. hafta sonu davetiyelerinden elimde 1 adet fazla var isteyene kargoyla yollarım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------

Eğer hafta içi olandan isterseniz 2 adet var göndereyim.

Normalde bedava olan davetiyeleri parayla satmaya çalışıyorlar. hafta sonu davetiyelerinden elimde 1 adet fazla var isteyene kargoyla yollarım.

selam gökhan kardeş,

eğer uygun görürsen elindeki fazla davetiyeyi bana yollayabilirsin. eğer oluru varsa özelden adresi atayım alıcıdan ödemeli kargo yaparsın.

özelden yaz dostum adresini. hangisinden istiyorsan göndereyim ben sana bugün olmasa bile pazartesi kesin çıkarım kargoyu.

Ben de Gelişim sürücü kursundan 4 kişilik bilet aldım.Yetkili abilere teşekkürler :cherry: Birde sorum olcak Katılımcı Firmanın Kaşesi diye bir yer var orada katılımcı firma kaşesi olmayan davetiyeler geçersizdir diye not var bu kaşeyi nerde vurdurabiliriz :rendeer:

Ben de Gelişim sürücü kursundan 4 kişilik bilet aldım.Yetkili abilere teşekkürler :cherry: Birde sorum olcak Katılımcı Firmanın Kaşesi diye bir yer var orada katılımcı firma kaşesi olmayan davetiyeler geçersizdir diye not var bu kaşeyi nerde vurdurabiliriz :rendeer:

Bu kaşe olayı hakkında bilgisi olan var mı?

biletler hafta içi mi yoksa haftasonu mu acaba...

Kaşeyi Hudson deriden ne bileyim motosiklet bayilerinden filan rica edebilirsiniz. Benim davetiyelerde Emre yedek parça diye bir kaşe var Güneşlide isterseniz googleden arayın. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Hafta sonu davetiye yokmuş.Ben naturel çiğ köfteden aldım yalnız arkada kaşe yok söylerseniz yardımcı olurlar.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Arkadaşlar davetilerde kaşe zorunluluğu yoktur.

yarın fuara gidecek olanlar var mı acaba? ben yarın 1-2 gibi gidicem, kapıda fazla bileti olan varsa alabilirim :) özelden telefon numarası verilirse fuara gelince bilet için ararım...

Motosikleti
Henüz yok.
merhaba arkadaşlar bugün itibari ile haftasonu biletime kavuşmuş bulunuyorum.yardımcı olan NTV kurye arkadaşım kadir beye çok teşekkür ediyorum ve hafta sonu aksilik olmazsa birlikte gideceğiz veya fuarda buluşacağız.

Super Moderator
Yoğun ilginizden dolayı davetiyeler bitmiştir
Naturel çiğköfte

hafta içi biletlerden bir kaç tane elimde var. İsteyen varsa saat 6 ya kadar Beşiktaş'tan veya 6 dan sonra Bulgurlu'dan benden alabilir.

Bende pazartesi gittim Alper beyin samimi sohbetinden sonra davetiyemi aldım.

Bu Arada dendiği gibi çiğköftesi güzeldi, gerçek isotlu sosunu da çok beğendim:cat:

Arkadaslar yarın saat 13.00 14.00 gibi gidecek olanlar var fazla bilet bulunan varmı veya ögrencilere ücretsz mi?

haftaici gidemeyeceklere de bi cozum buluverin 2 davetiye lazim haftasonuna 40 lira vermek istemiyorum :D Ha 40 lira verecegime fuara gitmem o da ayri konu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar