2013 Motosiklet Fuar Davetiyeleri Burada

Evet haftasonuna banada lazım 4 adet.Fuar için boludan günü birlik gidip gelmeyi düşünüyoruz.

bazı siteler üyelerini kapıdan üyelik ismiyle geçiriyo burda bu uygulama neden yok ?....:farao:

hafta içi biletlerinden birkaç adet kaldığını söylemiştim. 1 bilet 2 kişiliktir. isteyen varsa özelden ulaşsın. gerçi yarın standımızın başındayım

Bilet lazım alpertim abide kalmamış :salut: elinde fazladan olan varsa yardımlaşabiliriz :rendeer:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ben davetiye istemiyorum Alper,
çig köfte gönder bana.:pale:

biletin hafta içi yada hafta sonu bileti olduğu nereden anlaşılır? üzerinde yazıyor mu?

arkadaslar bende bilet var ama arkalarında kase yok. Çift kişilik için olanda var tek kişi için olanda(kırmızı).. Acaba pazar gitsem fuar grişinde para felan verirmiyim ?

Hafta içi biletlerinden isteyen olursa fuarın önünde verebilirim. Saat 13:00 da oradayım 533 739 68 70 Gökhan. Dolandırıcı üçkağıtçılara para verip almayın. Kapıda ücretsiz davetiyeleri parayla satmak isteyen olur almayın. Bende birkaç adet 2kişilik var arayın kapıya getireyim.

gokhan sana mesaj atmaya çalıştım ancak ö.m kapalıymış. İnşallah bende iki gibi fuar girişinde olacağım bir arkadaşımla

alper abi mrb. abi bizde güya mt avrupa bulusması adı altında bulustugumuz zaman yanına ugramıstım .. bu hafta içi biletlerinden elinde kaldı mı abi? yarın geleyim bi tane alayım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar