2013 Kawasaki Z250-Z300

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
z moto yu aradım şimdi euro 2 imiş z 250 z300 her ikiside sadece asya kıtası için üretilmiş. avrupaya z 250 z 300 gelmeyeceğini söylediler

Her konuda geri olan Türkiye, emisyon konusunda o kadar ileride ki Euro 3 olmadığı için hiçbir motor ülkeye giriş yapamıyor. Sanki 250 cc makinada Euro 3 olması çok lazımmış gibi... 250 cc motor ile ne kadar uğraşırsan uğraş, yakacağı kadar benzini gaz sobasında bile yaksan çevreyi kirletemezsin.

z moto yu aradım şimdi euro 2 imiş z 250 z300 her ikiside sadece asya kıtası için üretilmiş. avrupaya z 250 z 300 gelmeyeceğini söylediler

Biz Asyalı değilmiğiz, Orta Asya'nın bağrından kopup geldik :pr:

---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:13 ----------

Her konuda geri olan Türkiye, emisyon konusunda o kadar ileride ki Euro 3 olmadığı için hiçbir motor ülkeye giriş yapamıyor. Sanki 250 cc makinada Euro 3 olması çok lazımmış gibi... 250 cc motor ile ne kadar uğraşırsan uğraş, yakacağı kadar benzini gaz sobasında bile yaksan çevreyi kirletemezsin.

Çok yerinde bir tespit :cat:
Çinde üretilenlerin euro 3 olup bunların olmaması da düşündürücü yani, zor bir şey olmasa gerek?

---------- Post added at 00:17 ---------- Previous post was at 00:15 ----------

o zaman türkiyede cbf ybr ye devam

Valla ya durumumuz içler acısı, biz adam gibi motora binemicez mi yaa? :pr:

işlerine gelince avrupalı oluyoruz arkadaş. litresine zaten 5 lira veriyoruz bari egzos gazı salmak hakkımız olsun :queen:

Bende Ktm almayı düşünüyordum bu motoru görünce Ktm'den vazgeçtim şimdide son sayfada bu gelmicekmiş yazısını okuyunca moralmen çöktüm resmen :( gerçekten şöyle güzel bi naked almak haram herhalde bize :(:(

Mersin İl Temsilcisi
kawa' nın grenajları sanki bir yaratığın kollaruymış izlenimi vermiyor mu size de?
bu arada yamaha xj6 ile güzel görünüm kazanmışken, bizim suzukiden tık yok....

kawa' nın grenajları sanki bir yaratığın kollaruymış izlenimi vermiyor mu size de?
bu arada yamaha xj6 ile güzel görünüm kazanmışken, bizim suzukiden tık yok....

Aynen öyle valla genede bi ihtimal vardır demi bu canavar genede gelebilir ülkemize ?

eğer z250 gelirse, kawasaki ninja 250 ve 300 ü kime satacak? getimeme sebepleri apaçık ortada :jocolor:

Kawasaki çok büyük yanlışlık yaptı bence, şimdi millet 250 cc yarış tipi ve çıplak tipinde hep başka markalara yöneldi, yeni kasası yurt dışında eski kasa ile aynı fiyatlara satılıyor ve bilmiyorum yeni tipini beğenmeyen azdır herhalde.
Z250 de ninja 250 den daha uygun olacağına göre 10 bin tl ona buna vereceğine biraz daha ekleyip kawasaki ye binerdi, bende dahil :queen:

Z serisinin hastasıyım bu arada, 250 lik çok büyük nimet :cat:

Modelin varlığın öğrenir öğrenmez foruma atladım ve gelmeyeceği bilgisini görünce yıkıldım:santa:
Bana inazuma yolları görünmeye başladı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
390 Duke un üstüne tanımam arkadaş 130 kiloda 44 beygir :D ah bi yerden bi para çksa :D

İnazuma cılar 250 cc naked görsün hocam :)

İnazuma sanki commuterlerin biraz büyümüş hali gibi geliyor bana nedense. tek parça selesindenmi kaynaklanıyo bilemedim ama ısınamadım pek. Naked dediğin böyle olur :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------

250cc segmenti Türkiye'de canlanırsa, neden gelmesin ki.. Ama insanımızda ki mantık şu; ohhaaaa laannn ona o parayı verene kadar ,gider ikinci el 600'lük alırım..
Olum siz bırakın 600'lüğü, siz gidin bi tane mobilet alın ,modifiye edin sonra doğru Kilis'e... orada size nasıl kullanılacağını ve sürüş pozisyonunu anlatırlar..

Tamda böyle bişey almayı düşünmüştüm yorumu görünce hak verdim hemen gidip 600 lük alayım o paraya ikinci el. Helva yapmayı bilen varsa oda helvayı hazırlamaya başlasın dağıtırsınız arkadaşlara ben yokken :queen::queen:

Zmotonun konu ile ilgili açıklaması

Ben özetle z250 türkiyeye neden gelmiyor ve ninja250r neden hala eski göstergelerle ve kafa yapısısı ie geliyor diye sormuştum cevap aşağıdadır...
----------------------------
Sayın Tuğrul TUZLALI,

Z250 ve dijital göstergeli Ninja 250R 2013 yılı için euro2 standartlarında yanlızca bu standartlara uygun ülkeler (Asya kıstası gibi) için üretildi. Z-Moto olarak özellikle Ninja250R başta olmak üzere bizde bu konunun üzerine gittik. Fakat Türkiye'de euro3 olduğumuzdan ve bu modellerin euro3 standartlarında üretimine geçmediklerinden ithalatını gerçekleştiremedik. Neyseki 2014 yılı için naked 250cc çalışması yaptıklarını size müjdeleyebiliriz. Henüz kesin değil, bu yüzden ne zaman gelir hangi renkleri mevcut olur bilemiyoruz. Motorları temin ettiğimiz Avrupa distiribütörü Japonya ile bu konu için iletişimdeler. Umarız yakın zamanda sizlere iyi haberler veririz.

Saygılarımızla,

Z-Moto A.Ş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------

Zmotonun konu ile ilgili açıklaması ; (soru :z250 tr'ye neden gelmiyor ve ninja250r neden eski tip gösterge ve kafa yapısı ile satılıyor diğer ülkelerde 300 tipinde)
Sayın Tuğrul TUZLALI,

Z250 ve dijital göstergeli Ninja 250R 2013 yılı için euro2 standartlarında yanlızca bu standartlara uygun ülkeler (Asya kıstası gibi) için üretildi. Z-Moto olarak özellikle Ninja250R başta olmak üzere bizde bu konunun üzerine gittik. Fakat Türkiye'de euro3 olduğumuzdan ve bu modellerin euro3 standartlarında üretimine geçmediklerinden ithalatını gerçekleştiremedik. Neyseki 2014 yılı için naked 250cc çalışması yaptıklarını size müjdeleyebiliriz. Henüz kesin değil, bu yüzden ne zaman gelir hangi renkleri mevcut olur bilemiyoruz. Motorları temin ettiğimiz Avrupa distiribütörü Japonya ile bu konu için iletişimdeler. Umarız yakın zamanda sizlere iyi haberler veririz.

Saygılarımızla,

Z-Moto A.Ş.

Duke 200 ABS alacağım ama böyle birşey olsaydı birdaha düşünürdüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar