arkadaşım pek çok ürünü uygun fiyata bulabilirsin zaten pek çok arkadaşın amacı da fuar zamanı uygun fiyata birşeyler alabilmekmiş.Fuarda uygun fiyata lastik,kıyafet bualabilirmiyiz ki ?
Bu sene fuarda hic bir urun satisi yapilmamasi konusunda motosiklet saticilari birlik olmuslar hic birsey satilmayacakmis mototal dahil birkac firma ile gorusmemde bu konuya dikkat cekildi mototalda fuara katilmayip oraya yapacaklari masrafi urun fiyatlarini dusurerek musterilere sunacagiz dediler birseyler almak icin istanbula gidecektim simdi fuara katilmayi dusunmuyorum zaten motorum var yeni motorlari gorsem zaten alamiycam..... İlkkez fuara gidecekken hevesim kursagimda kaldi....
Nası ya şimdi kıyafetlerde indirim olmayacakmı??ne güzel yeni bir ceket almayı planlıyordum![]()
inş öyle olurda aksesuar alırım bende fuarı beklıyorum yeni birşeyler almak içini fazlada birşey kalmadı zaten.Böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum. Olsa olsa fuara katılmayan firmaların, "fuara gitme benden al" politikasıdır. Geçen sene de aynı söylenti vardı ama fuar alanının bir salonu aksesuar/ekipman satan firmalarla doluydu.
iple çekiyorumm:mrgreen:
ban yemişin valla moda sordum sınırsız ban yedin sandım tırstım valla..bendeeeeeeeeeeeee
başlık açarız zaman yaklaşınca...uyar bana...
hem daha eğlenceli olur..
hemde sizi yemek yerken görüntüler aleyhinizde delil olarak kullanırım...l::queen::queen:
başlık açarız zaman yaklaşınca...uyar bana...
hem daha eğlenceli olur..
hemde sizi yemek yerken görüntüler aleyhinizde delil olarak kullanırım...l::queen::queen:
Davetiyeler alış veriş yaptığınız her hangibir motorsiklet mağzasından ücretsiz temin edebilirsiniz.Fuar martta olduğu için henüz davetiyeler muhtemelen basılmamıştır ,henüz kroki çalışmaları sürüyodur hatta.İstanbul dışında isneniz yapılıcaken iyi taktik istanbul daki her hangibir mağzadan online alış veriş yapmak küçükte olsa ihtiyaç gereci bişey alıp bilet talebinde bulunmakfikir iyi ki genellikle paket içine konulur
![]()