2012 Motosiklet Fuarı | 1-2-3-4 Mart 2012 | Eurasia Moto Bike Expo

Fuarda uygun fiyata lastik,kıyafet bualabilirmiyiz ki ?
arkadaşım pek çok ürünü uygun fiyata bulabilirsin zaten pek çok arkadaşın amacı da fuar zamanı uygun fiyata birşeyler alabilmekmiş.
bu arada davetiye ile ilgili bir gelişme var mı acep sevgili dostlar ?

Bu sene fuarda hic bir urun satisi yapilmamasi konusunda motosiklet saticilari birlik olmuslar hic birsey satilmayacakmis mototal dahil birkac firma ile gorusmemde bu konuya dikkat cekildi mototalda fuara katilmayip oraya yapacaklari masrafi urun fiyatlarini dusurerek musterilere sunacagiz dediler birseyler almak icin istanbula gidecektim simdi fuara katilmayi dusunmuyorum zaten motorum var yeni motorlari gorsem zaten alamiycam..... İlkkez fuara gidecekken hevesim kursagimda kaldi....

Fuar günü tüm hacimde ki motosikletlere Ötv indirimi yapılsın diye eylem yapalım. :)

Nası ya şimdi kıyafetlerde indirim olmayacakmı??ne güzel yeni bir ceket almayı planlıyordum:(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu sene fuarda hic bir urun satisi yapilmamasi konusunda motosiklet saticilari birlik olmuslar hic birsey satilmayacakmis mototal dahil birkac firma ile gorusmemde bu konuya dikkat cekildi mototalda fuara katilmayip oraya yapacaklari masrafi urun fiyatlarini dusurerek musterilere sunacagiz dediler birseyler almak icin istanbula gidecektim simdi fuara katilmayi dusunmuyorum zaten motorum var yeni motorlari gorsem zaten alamiycam..... İlkkez fuara gidecekken hevesim kursagimda kaldi....

Nası ya şimdi kıyafetlerde indirim olmayacakmı??ne güzel yeni bir ceket almayı planlıyordum:(

Böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum. Olsa olsa fuara katılmayan firmaların, "fuara gitme benden al" politikasıdır. Geçen sene de aynı söylenti vardı ama fuar alanının bir salonu aksesuar/ekipman satan firmalarla doluydu.

Böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum. Olsa olsa fuara katılmayan firmaların, "fuara gitme benden al" politikasıdır. Geçen sene de aynı söylenti vardı ama fuar alanının bir salonu aksesuar/ekipman satan firmalarla doluydu.
inş öyle olurda aksesuar alırım bende fuarı beklıyorum yeni birşeyler almak içini fazlada birşey kalmadı zaten.

EYVAH EYVAH!!!!!:pr:
hangi gün gideceğini yazda ya önce yada sonra gidelim biz...:pl::queen::rendeer:

şaka biyana berabermi gitsek acep??
geçen sene hiç fotoğraf çekemedim..sinir oldum...

olurda cümbür cemat gidek sen ben oğuz serdar abi erdem vsv vs..

uyar bana...

hem daha eğlenceli olur..

hemde sizi yemek yerken görüntüler aleyhinizde delil olarak kullanırım...:pl::queen::queen:

bendeeeeeeeeeeeee
ban yemişin valla moda sordum sınırsız ban yedin sandım tırstım valla..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:50 ----------

uyar bana...

hemde sizi yemek yerken görüntüler aleyhinizde delil olarak kullanırım...:pl::queen::queen:
başlık açarız zaman yaklaşınca...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:53 ----------

uyar bana...

başlık açarız zaman yaklaşınca...

biz eskişehirden gelmek istiyoruz 2 motor şimdilik tabi hava durumuna göre tekrar kesın karar alacağız fakat; biz şimdi oraya kadar gelicez bir de giriş için para mı ödeyeceğiz:S bu davetiyeler nerden temin edebilirki bi gelişme yok mu o konuda acaba?

Davetiyeler alış veriş yaptığınız her hangibir motorsiklet mağzasından ücretsiz temin edebilirsiniz.Fuar martta olduğu için henüz davetiyeler muhtemelen basılmamıştır ,henüz kroki çalışmaları sürüyodur hatta.İstanbul dışında isneniz yapılıcaken iyi taktik istanbul daki her hangibir mağzadan online alış veriş yapmak küçükte olsa ihtiyaç gereci bişey alıp bilet talebinde bulunmak ;) fikir iyi ki genellikle paket içine konulur :)

Davetiyeler alış veriş yaptığınız her hangibir motorsiklet mağzasından ücretsiz temin edebilirsiniz.Fuar martta olduğu için henüz davetiyeler muhtemelen basılmamıştır ,henüz kroki çalışmaları sürüyodur hatta.İstanbul dışında isneniz yapılıcaken iyi taktik istanbul daki her hangibir mağzadan online alış veriş yapmak küçükte olsa ihtiyaç gereci bişey alıp bilet talebinde bulunmak ;) fikir iyi ki genellikle paket içine konulur :)

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için olmadı böyle yaparız artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar