Olabilir kesinlikle 1000 rr kötü olmayacaktır sonuçta kendini kanıtlamış bir model aslında dediğiniz gibi 1000 lik konusunda bir arada kalma söz konusu ise honda almak mantıklı diğerlerine göre çok daha ucuz ve ikinci eli çok kuvvetli yani baktınız uymadı satmanız çok kolay olacaktır sonrada sattığınız paraya yine çok rahat sıfır 600 lük bir makine alabileceksiniz ya da uydu o zaman yine satıp üstüne biraz daha ekler ve diğer bir makineye geçersiniz. Gerçi ben 1000 rr dan ineceğinizi hiç düşünmüyorum ya :wiinkk: çünkü o tork ve güç bağımlılık yapacaktır ama yinede bir alt kategoriye daha az zararla ve daha çabuk inmeniz açısından daha mantıklı. Valla üstadım bu işleri çözmek türev integral çözmekten zor ya. Ben sana bunları söylüyorum ama bende aynı karmaşayı yaşamaktayım. Çok fazla gözönüne alınıcak şey var. Oyüzden en güzeli geçen senin yaptığın gibi tüm modellerin yanına gidip üstüne bineceksin hangisinden inip giderken arkaya dönüp tekrar bakıyorsan onu alacaksın ben öle yapacağım herhalde :cherry: