boyunuz çok uzun bence, 600cc motosiklet altınızda ufak tefek kalabilir dolayısıyla da ayrodinamik sorunlar yaşarsınız. tecrübenize göre; (Tecrübem ss te 10000km. Bunun çoğu otobanda hız denemeleriyle geçti. Birçok kez redline ı gördüm 6.viteste. Şehir içinde de bir sıkıntı çekmiyorum. Bacakların uzun olması güven veriyor ve işe de yarıyor. İlk motorum bir hyosung 250 idi. İsmini bile tam hatırlamıyorum Ardından er6f zx6r ve diversion f geldi. Tecrübe olayım bu kadar. Toplamda 35-40bin km yaptım motorla.) diyorsunuz, o halde direk zzr 1400 e binebilirsiniz hatta çok daha rahat edersiniz konfor açısından ve birçok yönden.
Anlıyorum. Ama sevilen tarz diye bişey var.(touringler için söylüyorum) Yani aerodinamik olarak belirgin bir sıkıntı çekmedim zx6r da. Hatta hakimiyetim çok iyi diyebilirim. 6,vites Redline da bile yattığım takdirde çok büyük bir sorun yaşamıyorum. Yoksa o hızlara çıkmak imkansız olurdu. Hatta zevk alıyordum diyebilirim. Hızlardan bahsetmicem çünkü polemik oluyor. Zzr 1400 için bence 1000 lik tecrübesi lazım. En azından kullananlar böyle söylüyor. Tamam hasbel kader kullanılır belki ama 200 beygir bir aracın hakkını vermek için bence tecrübe lazım. Ben bu işi başladığımdan beri (nazar değmesin maşallah) 0 kazayla sürdürüyorum. Ama fazla güven motorda hata getirir diye düşünüyorum. İnşallah ilerde zzr1400 alacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------
Arkadaşım ben her iki motorunda sahibi oldum ve kullandım her ikisinin de eksileri artıları var honda daki stabil sürüş ve dengeli devir aralıkları çok iyiydi ama r6daki viraj kabiliyeti çok üst seviyede ama düşük devirlerde çok da lezzetli değildi kişisel tecrübelerim ama şöyle söyliyeyim görünüşe göre 600 rr bu senede aynı kasa bakımından zxr6 da öle sanırım 2013de kawa 600 lüğünü değiştirecek r6 da bu sene aynı suzuki de yani 600 lüklerde ekstrem çok önemli değişiklikler yok yine ufak tefek makyajlar hakim olucak gibi gözüküyor tabi bu internet ve dergilerden aldığımız fikirler kendilerini daha görmedik ama geçen yılki ve ondan önceki testlerde kawa japonlar içinde hep bir tık daha önde gözüküyordu tabi her modelin daha iyi olduğu noktalar vardı ama total olarak tüm özellikleri bir standardın üstündeki model zxr6 oldu. Ama 2012 neler getiricek onuda bekleyip görücez. Bence sen fuarı bekle bakalım fiyatlar ne olucak.
2012 de r6 ve rr da değişiklik olacağını zannetmiyorum. Olsa bir şekilde internette görüyoruz. Hiç sürpriz bir şekilde bir anda satışa çıktığını ya da fuara kadar saklandığına pek rastlamadım ben. Ama olabilir de doğru.
r6 nın virajlarda nispeten iyi olduğunu duymuştum. Ama yarışlardaki performanslardan gördüğümüz kadarıyla rr ın da hakkını yememek lazım.
Biraz önce honda bayisine uğradım. RR ın sevmediğim bir rengi mevcuttu. Gri-turuncu. İnceledim gerçekten hoşuma gitti. Cüssesi tasarımı falan çok hoş. Benim altımda çok küçük kalacağını sanmıyorum. Resimlerim vardı zx6r la bulabilirsem eklerim. Beni rahatsız eden hiçbir özelliğini görmedim. Gayet kaliteli duruyor. Sele altı egzozu özellikle çok iyi. Her yönden görüntüsü çok hoş. Sanırım 600 rr alacağım. Fiyat da uygun daha ne olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------
Kawasaki bayi sahibi arkadaşımdır. Bu konularda satış kaygısı gütmeden samimi tavsiyelerde bulunur hep. Kendisi de çok iyi bir motorcudur. Eğitim konusunda da iddialıdır. Bugün onunla görüştüm. Bana kawasakinin fiyatlarının gereksiz pahalı olduğunu söyledi. Euro yüzünden fiyatlar bu seviyedeymiş tahmin ettiğim gibi. Yani böyle olmasa fiyatlar r6 ya rr a yakın olacaktı. Fiyatı geçtim de o da tip olarak beni pek sarmıyor. Egzozu çelimsiz görünümü falan pek ısınamadım bir türlü. Yoksa kawasakiyi severim. Bayisi aynı zamanda servisini de yapıyor. Arkadaşım olduğu için çok yardımcı oluyor. Yolda kalsam polisle sorun çıksa beni ara hallederim diyor.

Yani memnunum. Bu arada kendisi de zzr1400 kullanıcısı. Adam düğüne motor üzerinde gitti. Süperdi

) İlerde hedef kawasaki yine