2012 model ss model seçimi hakkında görüşleriniz

Arkadaşlar merhaba,

Aslında 1 hafta önce z1000 düşünürken rüzgarla ilgili araştırmalarımdan sonra tekrar eski tarzım ss e dönmeye karar verdim. Z1000 için konu da açmıştım fakat fikirler değişti.

Önümüzdeki sezon 600lük ss düşünüyorum. Ancak r6 ve rr baya bir eskidiler ve heran değişebileceklerinden dolayı biraz çekimser kalıyorum. Zaten sıfır alıcam birde ordan kaybım olsun istemiyorum açıkcası.Kawasaki deseniz 2 senede bir model değişitirebilen bir firma. Sağı solu belli olmuyor. Ayrıca 2009 da çıkan yeni model pek hoşuma gitmedi açıkcası. Eski motorum 2007 zx6 daha güzeldi gerçekten. Suzukiye bakarsak çok uçuk fiyatlar nedeniyle hiç düşünmüyorum. zzr1400 fiyatına 600lük satıyorlar.

Şu durumda siz ne yapardınız. Önümüzdeki sezonu boş geçirmek istemiyorum. İkinci el mantıklı ancak güçlü bir sıfır takıntım var o yüzden ikinci el kesinlikle düşünmüyorum. Anlayacağınız çıkmazdayım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Teşekkürler

suzukinin ss modellerindeki 600lüklerde özellikle performans
grafiklerine bakılırsa oldukça iyi ivmelenme olduğunu görebiliriz
bu kadar pahalı olmasına bu durum karşısında şaşmamalı

Ben diğerlerinden bu kadar farklı olduğunu hiç sanmıyorum. İki kat fark var nerdeyse. 1000liklerden pahalı. Bir binlikten iyi mi hızlanıyor bu alet? :)

Ben diğerlerinden bu kadar farklı olduğunu hiç sanmıyorum. İki kat fark var nerdeyse. 1000liklerden pahalı. Bir binlikten iyi mi hızlanıyor bu alet? :)

ben sadece gsx-rın grafiklerine bakıp yorum yapmaktayım şuan,daha iyimidir binliklere göre bilmiyorum o kadarını...
ama ciddi bir hızlanması ve iyi ivmelenmesi olduğunu biliyorum kullananlar oldu civarımda vakti zamanında.

Son düzenleme:
Ducati Türkiyede doğru dürüst servisi olmayan bir marka. Hele Ankara da hiç yok diyebiliriz. Bu önemli bir eksi. Ayrıca fiyat yine uçuk. 46 tl çok. O fiyata gider zzr alırım düşünmeden. Onu da ilerde düşünüyorum. Ayrıca çift silindir yazıyor. Yanlış mı yazmışlar? Çift silindirle benim işim olmaz da o açıdan :)

Benim limitim max 34-35 tl arkadaşlar. ;)

geriye 600cc kategori kalmadı ama, bütün japonları yazıp beğenmediğini belirtmişsin.

o zaman 2012 1000rr lara bak, bu sene fuara getirirler büyük ihtimalle
2011 modeli 33.900 2012 si olsun 35lira yeni kasa çok hoş detaylara sahip özellikle jantları :joker:

Son düzenleme:
Yoo rr ve r6 yı beğeniyorum. Dedimya çıkmazdayım. Ama yine de kaybı göz alıp rr veya r6 almayı düşünüyorum. Başka çare yok dediğiniz gibi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------

o zaman 2012 1000rr lara bak, bu sene fuara getirirler büyük ihtimalle

Bir ara düşündüm ancak 1000 lik beni korkutuyor. İnsanlarda korkutuyorlar bir yandan. 1000 liğe binme ölürsün vs. Uzak duruyorum o yüzden. Hiç sürmedim 1000lik onun etkisi de var tabi.

ayrıca z1000 den vazgeçtin naked olduğu rüzgar vs. sorunundan dolayı peki z1000sx e baktın mı? bence harika! 2 tane motosikletim olmasına rağmen 3. olarak düşündüğüm bir model z1000sx

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------

r6 600 lük japon SS leri içinde en şık ve estetik olanı güzel bir motosiklet. y12 fireblade i beğenmedim çünkü Traction control bile koymamışlar motora, üstelik makyajıda çok sıradan.
gelelim 600-1000 cc arasındaki farklara, 600lükle gireceğin viraja 1000likle giremezsin ancak çok fazla pist tecrüben olacak falan filan... bana görede 600cc ss ler daha korkutucu cünkü tam ideal cadde yarışı motosikleti 1000cc yle her istediğini yapamıyorsun.

Sx e çok baktım. Videolar resimler... Ancak ısınamadım tipine. Sportif durmuyor bence. Naked olanı çok daha agresif ve hoş geliyor bana. Ayrıca zx6 dan sonra xj6 diversion f aldım. Hiç sevemedim yeni sattım. Touring pek bana göre değil malesef.

Bir arkadaşım benimle birlikte 600 lük kullanırken 5000km den sonra çekinmeden 1000 liğe geçti ve bmw yi tercih etti. 600 lükte gayet iyiydi. Benden daha cesurdu bir sorun da yaşamadı. Ancak 1000 liğin 2. haftasında kaza yaptı ve köprücük kemiğini kırdı. Virajı alamamış ve kaldırıma girmiş. Bu olay beni baya korkuttu. Hastanedeki durumlar falan üzücü gerçekten. O hala devam ediyor. Yeni bir bmw yle yola devam... Ama ben o kadar cesur olamadım henüz :) O kadar tecrübeli olduğuma inanmıyorum viraj konusunda.

Son düzenleme:
O paraya Honda'dan başka motor yok herhalde. O şöyle, bu böyle diyorsunuz; bir de bütçeyi düşük tutmuşsunuz.

Karasız kalmak kadar sıkıntılı bir mevzuu yoktur kanımca :) İnanın benim sıfır alabilecek imkanım olsa maddi açıdan, 600 lükler arasındaki seçimim suzukiden yana olurdu gsx-r kullanıcısı olarakta şiddetle tavsiye ederim doğrusu şimdiden hayırlı uğurlu olur inş :rendeer:

siz bilirsiniz tabi tercih meselesi, fakat benim bugüne kadar gördüğüm ST modelde her açıdan en iyisi kawasaki z1000sx
üstelik önceden vfr800 kullanmama rağmen hatta vfr1200 ü test etmeme rağmen.

a2+b , 600 lükten bahsediyoruz. 3 japonu da alabilirim. 600 lük için yola çıkan biri için iyi bir bütçe. Siz 1000 lik alıcam zannettiniz heralde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------

Karasız kalmak kadar sıkıntılı bir mevzuu yoktur kanımca :) İnanın benim sıfır alabilecek imkanım olsa maddi açıdan, 600 lükler arasındaki seçimim suzukiden yana olurdu gsx-r kullanıcısı olarakta şiddetle tavsiye ederim doğrusu şimdiden hayırlı uğurlu olur inş :rendeer:

Güzel motor lafım yok. Kazasız belasız kullanın. Ama o sıfır fiyatı haketmiyor. 2010 düşük km de olanlar 30 milyara satılıyor. 1 yılda 17 milyar zarar.:) Akıl işi değil bence.

Son düzenleme:
istersen paranı biraz daha biriktirebilirsen ve beklersen, 2012 motoshow fuarına kadar, yeni modeller sergilenecek fiyatı tam olarak belli olmasa da mv agusta f3 sergilenecek belki maddi ve manevi açıdan da uygun olur.

@ glock sizin motoru gördüm. Çok güzel gerçekten güle güle kullanın.

Biriktirme değil konu aslında. Almaya alırım yani limiti yükseltirim ama benim gibi amatör bir sürücü için Ducati fazla bence.
Galiba r6 veya 600rr bakacağım şimdilik. 2 yıl kullanıp satarım diye düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------

Agusta f3 e şimdi baktım güzelmiş gerçekten. :)

teşekkür ederim sn.luthier76 bu arada yaptığım yorumlar iyi-kötü tartışmasından ziyade alternatif modeller bende bir yandan düşünüyorum bakıyorum neler var diye ama, r6 da 6rr da güzel modeller şöyle birşey var genellikle r6 yı çok beğeniyor usta motosikletçiler nedendir bilemem, yalnız bir akrabam yarışlara katılır 600cc C katagoride, o da mesela kawasaki 636 dan bir türlü vazgeçemedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar