2011 Suzuki GSR 750

Suzuki nin yeni çıplak modelinin resmi fotoğrafları yayınlandı!

Suzuki GSR750, Köln motosiklet fuarında motosiklet severlerin beğenisine sunuldu. Beyaz, kırmızı ve siyah renklerde satışa sunulacağı açıklanan araç çizgileri ve teknik özellikleri ile FZ8 e rakip olacak.

Fotoğraflar için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• suzukigsr750201102.jpg
    suzukigsr750201102.jpg
    14.2 KB · Görüntüleme: 4,227
markalar yeniden 750 yi keşfediyolar...
bakalım güzel ülkemin güzel insanları halen 1000 yada 600 değil diye burun kıvırmaya devam ediceklermi.........

iflah olmaz şekilde cruiser hastasıyken (aslında bobber ama imkansızlıklardan cruiser) bu naked makinalar son zamanlarda göz kırpmaya başladılar bana. Motosiklette ve otomobilde her zaman oldskool tarzını benimsesem de, bu gibi teknolojik oyuncaklar gel diyor bazen. Bu gidişle tarzımı değiştireceğim galiba...

Z 750 için "Killer" terimi sakata gelme başladı:)

2011 yılı 750-800cc lerin yılı olacak sanırım.(Z 750,GSR 750, FZ8 :) )

Artık firmalarda naked'in diger tarzlara göra daha fazla tutuldugunu farketmiş olacakki bu tarza daha fazla önem vermeye başladılar. Bu iyi bir gelişme:)

Son düzenleme:
z750 ye sağlam bi rakıp gelmış.bı de suzukı kalıtesı olunca

bence tipsiz olmuş özellikle artçı oturağı tamamen race için üretilmiş gibi. oysaki gsr 600 'de yayla gibi arka koltuk var uzun yolculuklarda eşim hiç rahatsız olmuyor. motoru naked den yavaş yavaş race motora döndürüyorlar. bence.
saygılar.

Adana İl Temsilcisi
eski bir GSR 600 kullanıcısı olarak,beğenmedim.GSR 600 ün tipi daha güzeldi.özellikle de arka görüntüsü.şimdi egzozu aşağıya almışlar,hiç güzel olmamış.bana göre,GSR 600,sınıfında,tam bir tasarım harikası.

şahsi kanaatim...
helen bir gsr kullanıcısı olarak. gsr ruhunundan çok z750 ye rakip bir motor üretme peşine düşülmüş bir motordur. gerek arka koltuk dizaynı gerekse eksoz gerekse de göstergeler.
zaten gsr almadan önce çok geğendiğim mitirdu. ama iki motor arasında kaldmıştım. biri z750 idi. ama onu sırf arka selesi yüzünden tercih etmedim. artöı rahat olsun diye. şimdi böyle ufacık tefecik sele koyacaksan hiç koyma monster gibi. veya koyacaksana da rahat bişeyler olsun. çok afedersiniz ....ımın yarısını dışarda brakacak seleyi neyleyem?
eksoz desen. ne alaka? 600 lükte o stoplarla birlikte güzel bir gorüntü oluşturan güzel bir tarasımdı. aynısın yapma ama kolaya da kaçma yani.
son söz olarak tagsr 600 e, b-king in konsept çizgisini çok güzel bir şekilde uyarlayan tasarımcılar bunda da z750 yi uyarlamışlar helal olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar