cbr125 yeni kasasi bitirir 2-3 yildir bir motoru getiremedim, kac fuar geldi gecti, piyasada bir numara olacakken simdi gelmesi bos, cbr125 kasasi cok iri, goruntu kesinlikle apacheden ustun, dijital gostergeli, eski cbrlari hic sevmezdim ama yeni kasayi goren bence apache almaz, ben hergun aydin motordan geciyordum istanbul fikirtepede apache icin, aldim ve cok memnun kaldim ve bir turlu yeni model gelemedi, yok flame geliyordu gelecekti fos cikti, rtr160 gelecek dendi sonra 150 oldu o da gelemedi, apache hastasi idim ama yeni kasa cbr siler apacheyi gormeden yorum yapmayin benc kaybetti apache, yapacaklari en guzel sey enjeksiyonlu 160lik, 180lik apacheleri de getrimek olmali idi en ucuz olacak sekilde 150yi getirmek degil, arka kampana ustelik 150cc galiba dunyada bir bize bir de brezilya galiba oraya uretiliyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:31 ----------
son nokta 2 nisan dedikten sonra ikinci son nokta 26mart olmamis :queen: sonun anlami kalmamis
Son noktayi ben koyayim