2011 model Tvs Apache "Gaziantep Fuarı'ndan"

Gaziantep otomobil ve motosiklet fuarına Tvs Apache'nin çok beklenen yeni modelini getirmişler.Standdaki arkadaşım apache ye ilginin büyük oldugunu,bir çok sipariş aldıklarını söyledi.Siyahın yanında beyaz renginin geleceğini de öğrenmiş olduk.Yeni apache nin dijital göstergesi insanı cezbediyor.Fotograflarla ekim ayına kadar yetinip apache yi görüdükten sonra asıl yorumlar size kalıyor.

Ekli dosyalar

• 17092010160.jpg
    17092010160.jpg
    15.3 KB · Görüntüleme: 14,236
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merakla beklediğim bi model inşallah biran önce gelirde cbf'le arasında bi seçim yapıp devam ederiz.

eğer beyaz modeli gelirse cidden güzel olur siyahı da güzel ama beyazı bir başka :)

tebrik ederim Apache'yi
Türkiye pazarında umduğunu bulacak inşallah
bu tip küçük ayrıntılar, değişiklikler aslında çok önemli
umarım bol bol alan çıkar ve motor kültürü yerleşir
umarım fiyatı da çok fazla yükselmez
ve diğer firmalar da işte böyle küçük ayrıntılarla kullanıcıların beğenilerini bir nebze olsun kazanırlar
aslında Türkiye'de güzel bir pazar var yeterki firmalar burada arge çalışmalarını doğru dürüst yapsınlar ve tüketicilerin beğenilerini ön palana alsınlar
hayırlısı olsun
saygılar

İsotlar bayramdan sonra bayilere dağıtım yapacaklardı, bayramda sonra aradım yine ertelediler :), fiyatında değişiklik olmayacakmış beklemekten başka bir seçenek yok.

Firmayı aradığımda da kesin tarih veremiyoruz demişlerdi, hindistanda yağmur nedeni ile yükleme yapamıyorlarmış, evraklarında sorun varmış gibi bahaneler söylemişlerdi, inşallah satışa sunarlarda motorsuz kalmayız

benim kontağı açınca tüm göstergelerin sonuna kadar çıkması hoşuma gitmiştir hep sanırım yeni apachelerde bu mevcut resimlerden öyle anlaşılıyor.

Temmuzda da sipariş alıyorlardı iki hafta sonra getirmek için. :)

Çok güzel makine, gösterge de oldukça zarif. Turuncu arkaplan rengi favorimdir zaten :D

Arkadaşlar motor harika, dijital olması on numara :) Acaba ankarada sıfır satışı varmıdır ?

slm arkadaşlar bu motor cbf ve ybr satışlarını düşürür bence onlardan motor gücü çekiş ve hız bakımından daha iyi benim düşüncem tabi bu :D

TVS İzmir bayisinden 2011 modeller için aldığım cevap: 1,5 ay sonra kesin olarak gelecek. Yani tarih olarak 10. ayın sonu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar