2011 model Tvs Apache "Gaziantep Fuarı'ndan"

slm arkadaşlar bu motor cbf ve ybr satışlarını düşürür bence onlardan motor gücü çekiş ve hız bakımından daha iyi benim düşüncem tabi bu :D

Ama şu varki racing sürüş tarzı verilmiş motora hem gidon hemde ayak basamakları yönünden buda kuryeler için olumsuz özellik olur işte o zaman satışları düşer apache nin

TVS İzmir bayisinden 2011 modeller için aldığım cevap: 1,5 ay sonra kesin olarak gelecek. Yani tarih olarak 10. ayın sonu.

bizim burdaki bayii de ekim dediğine göre muhtemel gelecektir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 ----------

Ama şu varki racing sürüş tarzı verilmiş motora hem gidon hemde ayak basamakları yönünden buda kuryeler için olumsuz özellik olur işte o zaman satışları düşer apache nin

apache çok kaliteli güzel motosiklet ama o yarı racign pozisyonu beni rahatsız ediyor. Belki de alışmakla alakalı.

Tvs ciler çok sabırlı helal olsun.Ama fazla naz aşık usandırır :p :cherry:

2 ay önce piaggio mu sattım, yeni apache gelicek SAbırrrr SABIRRR....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:53 ----------

bizim burdaki bayii de ekim dediğine göre muhtemel gelecektir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 ----------

apache çok kaliteli güzel motosiklet ama o yarı racign pozisyonu beni rahatsız ediyor. Belki de alışmakla alakalı.

Bende bayramdan önce İSOT ları aradım, sağolsunlar çok ilgiller, onlarda çok bunalmış sorunlardan dolayı... Bayilerde doğru bilgi vermiyor maalesef, ben şahsen 3 bayii aradım ve hepsinden farklı cvp alınca direk italatcı firmayı aradım :)

Kesin Tarih veremiyorlar... Sabrı olan beklesin :)

Şasesi kısa diye ilk başlarda hoşuma gitmiyordu ama Şimdi bir tane olsa 2010 model tadından yenmez. Bence ybr'ye tercih edilebilir.

slm apechecilere

SLM ARKADAŞLAR BENİM APECHEM VAR SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM 2009 6.300 KM DE SİYAH 3000TL TAKAZDA OLUR HONDA CBFLE 2009LA BANA ULAŞA BİLİRSİNİZ 5347005860:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 ----------

Resim nasıl yüklerim ben xxkartal

bende dün sormuştum bayiye Gemi yükleme aşamasındaymış :) Ekim sonu Türkiye'de diyordu.RTR 180'in kasası ama motoru RTR 150'nin motoru yalnız enjeksiyonluymuş.Arka tekerin disc mi yoksa kampanamı olacagı belli değilmiş.km dijital malum.fiyatı'da 4300 TL dedi.sadece fiyatı ve enjeksiyonlu olmasından bile alınır.TVS ciler beklemeye devam böyle bayi olduktan sonra.

Sence ? :)

54862d1222841826-tvs-apache-rtr-initial-ownership-report-edit-fun-twisties-pics-pg7-lhs.jpg

Hala bekliyoruz. Gelse de Alsak Artık 20Tl ye 220 KM gidiyorum karbüratörlü motorla. Enjeksiyonlu ile Allah'a Emanet :)) Hiç yemez artık.

Ben siyah alıcam ama beyazda fena değil.

tvs_apache_rtr_180_test_drive.jpg

DSC_0223.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------

Hala bekliyoruz. Gelse de Alsak Artık 20Tl ye 220 KM gidiyorum karbüratörlü motorla. Enjeksiyonlu ile Allah'a Emanet :)) Hiç yemez artık.

Haklısın üstad apache mi satıp x9 250 aldıktan sonra çok aradım.. Gelsede alsak şu makineyi artık

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar