hayırlı olsun kardeş , bende bir turlu teslim alamadım , ruhsat ve plaka işlemlerini bekliyorum , büyük oranla bugün gidip teslim alacağım.
Sonunda motorumu aldim arkadaslar , saat 5 den 22 ye kadar uzerinden hic inmedim neredeyse. Daha once de belirttigim gibi cok guzel ve cekici bir tasarimi var. Performans ile ilgili degerlendirmeleri rodaj doneminden sonra yapacagim , suan max 7500 devire cikabiliyorum.
Bu arada motoru almaya giderken beraber gittigim arkadasim ile ufak bir trafik kazasi yaptik.Herzamanki gibi gozleri kor bir araba surucusu sol seritteki trafigin yavasladigini fark edip tam biz arabanin yanindan gecerken sag seride, onumuze kirdi.Koruma demirini yamultacak kadar buyuk bir siddetle bize yandan carpti.Carpma esnasinda araba ile motor arasinda kalan bacagim biraz ezildi.Allahtan ikimizinde ekipmanlari tamdi , benim sadece sol bacagimdaki az bir sizlama ile atlattik.Komik olan bize carpan aracin arkasindaki polis otosu durup tutanak tutmasi gerekirken :``Araclari kenara cekin kardesim , aranizdaki sorunu orada halledin yolu tikamayin`` demesi... Neyseki olay cok buyumeden karsi tarafin ozur dilemesi ile son buldu ...
bu motoru taşıyacak kalitede insanlar bindiği sürece sorun yok.Unutmayınki ktm in hedefi bu motor ile insanlara ktm i aşılamak ve üst hacimleri sahiplendirmek. Yoksa hizmet amaçlı kullanılsın diye ekonomik motor yapmadı. fiyat 5 lira olsaydı eminimki satışlar dahada artardı.Ama bence tam yerinde bir fiyatı var. Ne çok ulaşılmaz ne de çok ucuz.
Senin yorumunun ilk kısmına katılıyorum."Herkesin binmesine lüzum yok." (YBR 125 gibi olmasını kastediyorum.)
Ayrıca emin ol sokaklarda igrenç magandalıklarla makaslar atan,kaskı sıyrılmış agzında sigara bir elinde cep telefonu ile süren adamların üzerinde görüldüğü anda bu motorun gerçek hedefindeki adamlara ulaşması zorlaşır.KTM kültürü(kültür diyorum.) senin tabirinle kalbur altı sürücülere göre değil maalesef.Bu parayla alakalı değil.
Havama ve parama gelince, ben markanın hedeflediği adam zaten değilim.Ben zaten o havayı içimize çekip zehirlenmişim..
Saygılarımla.
biraz edebiyatla hala tepeden bakan tavrına devam ediyorsun.
saygılarımla...