2011 KTM 125 Duke

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun.

hayırlı olsun kardeş , bende bir turlu teslim alamadım , ruhsat ve plaka işlemlerini bekliyorum , büyük oranla bugün gidip teslim alacağım.

Bende bekliyorum :) Teşekkürler arkadaşlar.

Bu arada KTM siyah turuncu elciklerinden,bar end ve handle bar pad lerinden tavsiye ederim:) ruhunu yansıtsın:) 690 ların WP shock stikerlarından alıp 185mm kestim ve yapıştırdım çok şık oldular. Yakında içinden çıkan kitaptaki aksesuarlarda gelirse iyi olur. U kilit hoşuma gitti.Motorla ilgili size ne anlatim bilmiyorum ki :)

F54

arkadaşım hayırlı olsun tekerin düz bassın benimde takip ettiğim bi modeldi sakarya da bi abimiz aldı ya resmen ben kaliteli malzemeden yapldım diyor eğer 5000 tl seviyesinde olsa piyasayı alt üst edecek bi makina kendisi ama bu paraya fazla satacağını düşünmüyorum bu parıyı ona verecek insan malesef az ve nadir :salut:

bu motoru taşıyacak kalitede insanlar bindiği sürece sorun yok.:) Unutmayınki ktm in hedefi bu motor ile insanlara ktm i aşılamak ve üst hacimleri sahiplendirmek. Yoksa hizmet amaçlı kullanılsın diye ekonomik motor yapmadı. fiyat 5 lira olsaydı eminimki satışlar dahada artardı.Ama bence tam yerinde bir fiyatı var. Ne çok ulaşılmaz ne de çok ucuz.

Sonunda motorumu aldim arkadaslar , saat 5 den 22 ye kadar uzerinden hic inmedim neredeyse. Daha once de belirttigim gibi cok guzel ve cekici bir tasarimi var. Performans ile ilgili degerlendirmeleri rodaj doneminden sonra yapacagim , suan max 7500 devire cikabiliyorum.

Bu arada motoru almaya giderken beraber gittigim arkadasim ile ufak bir trafik kazasi yaptik.Herzamanki gibi gozleri kor bir araba surucusu sol seritteki trafigin yavasladigini fark edip tam biz arabanin yanindan gecerken sag seride, onumuze kirdi.Koruma demirini yamultacak kadar buyuk bir siddetle bize yandan carpti.Carpma esnasinda araba ile motor arasinda kalan bacagim biraz ezildi.Allahtan ikimizinde ekipmanlari tamdi , benim sadece sol bacagimdaki az bir sizlama ile atlattik.Komik olan bize carpan aracin arkasindaki polis otosu durup tutanak tutmasi gerekirken :``Araclari kenara cekin kardesim , aranizdaki sorunu orada halledin yolu tikamayin`` demesi... Neyseki olay cok buyumeden karsi tarafin ozur dilemesi ile son buldu ...

Sonunda motorumu aldim arkadaslar , saat 5 den 22 ye kadar uzerinden hic inmedim neredeyse. Daha once de belirttigim gibi cok guzel ve cekici bir tasarimi var. Performans ile ilgili degerlendirmeleri rodaj doneminden sonra yapacagim , suan max 7500 devire cikabiliyorum.

Bu arada motoru almaya giderken beraber gittigim arkadasim ile ufak bir trafik kazasi yaptik.Herzamanki gibi gozleri kor bir araba surucusu sol seritteki trafigin yavasladigini fark edip tam biz arabanin yanindan gecerken sag seride, onumuze kirdi.Koruma demirini yamultacak kadar buyuk bir siddetle bize yandan carpti.Carpma esnasinda araba ile motor arasinda kalan bacagim biraz ezildi.Allahtan ikimizinde ekipmanlari tamdi , benim sadece sol bacagimdaki az bir sizlama ile atlattik.Komik olan bize carpan aracin arkasindaki polis otosu durup tutanak tutmasi gerekirken :``Araclari kenara cekin kardesim , aranizdaki sorunu orada halledin yolu tikamayin`` demesi... Neyseki olay cok buyumeden karsi tarafin ozur dilemesi ile son buldu ...

geçmiş olsnun dostum.Zincirin bolluğunu kontrol edin swing arma 5-7mm olsun. lastikleride 29 29 psi. birde RPM uyarısını ayarlamanı tavsiye ederim.Koltuğun altındaki havadanlığıda koltuğa lastiklemeyi unutma :) güle güle kullan. ben 97 almıştım 95 miş benzini sen ne yaptın?

bir yerden okumuştum 95 diye , bende 95 koydum. Motorda ufak bir sorun var gibi bu arada , örneğin gaz kestikten sonra rölantide çalışması gerekirken gaz verdiğim devirin biraz altına iniyor sadece.elimi gaz kolundan çekmeme ramen motor bağırmaya devam ediyor. sonrasında ufak bir gaz verip tekrar cekiyorum , ozaman rolantide çalıimaya baslıyor.Bunun için hemen servise götürmelimiyim yoksa motor yeni oldugu ıcın mı yapıyor ?

276 98 78 e bir sor istersen yetkili servisi. ama gaz kolunda sıkışıklık olabilir.Gaz koluna ağırlık vericek poşet takınca scooterda yaşamıştım.

bu motoru taşıyacak kalitede insanlar bindiği sürece sorun yok.:) Unutmayınki ktm in hedefi bu motor ile insanlara ktm i aşılamak ve üst hacimleri sahiplendirmek. Yoksa hizmet amaçlı kullanılsın diye ekonomik motor yapmadı. fiyat 5 lira olsaydı eminimki satışlar dahada artardı.Ama bence tam yerinde bir fiyatı var. Ne çok ulaşılmaz ne de çok ucuz.

yorumunu hiç beğenmedim. herkezin binmesine lüzum yok parası olan kalburüstü insanlar için bu motor der gibi bir havan var. :farao:

Senin yorumunun ilk kısmına katılıyorum."Herkesin binmesine lüzum yok." (YBR 125 gibi olmasını kastediyorum.)
Ayrıca emin ol sokaklarda igrenç magandalıklarla makaslar atan,kaskı sıyrılmış agzında sigara bir elinde cep telefonu ile süren adamların üzerinde görüldüğü anda bu motorun gerçek hedefindeki adamlara ulaşması zorlaşır.KTM kültürü(kültür diyorum.) senin tabirinle kalbur altı sürücülere göre değil maalesef.Bu parayla alakalı değil.

Havama ve parama gelince, ben markanın hedeflediği adam zaten değilim.Ben zaten o havayı içimize çekip zehirlenmişim.. ;)

Saygılarımla.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkes bu modelin fiyatından şikayet ediYOR.ama honda ile yamahanın bisiklet gibi olan 125 lik r modellerine de o kadar para verilmez.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 ----------

bu kaliteye bu fiyat bence ii

tartışmaya lüzum yok adamlar yapmışlar türkiyeye geç geldi bence avrupayı kasıp kavuran bir model daha görmedim ancak aşık oldum diyebilirim

bu arada bende yamaha ybr 125 kullanıyorum başta çekici geliyordu ancak artık hoşuma gitmiyor piyasada çok olduğu için çin malı fiyatına satılıyor

Senin yorumunun ilk kısmına katılıyorum."Herkesin binmesine lüzum yok." (YBR 125 gibi olmasını kastediyorum.)
Ayrıca emin ol sokaklarda igrenç magandalıklarla makaslar atan,kaskı sıyrılmış agzında sigara bir elinde cep telefonu ile süren adamların üzerinde görüldüğü anda bu motorun gerçek hedefindeki adamlara ulaşması zorlaşır.KTM kültürü(kültür diyorum.) senin tabirinle kalbur altı sürücülere göre değil maalesef.Bu parayla alakalı değil.

Havama ve parama gelince, ben markanın hedeflediği adam zaten değilim.Ben zaten o havayı içimize çekip zehirlenmişim.. ;)

Saygılarımla.

biraz edebiyatla hala tepeden bakan tavrına devam ediyorsun.

saygılarımla...

Beyler bu motorun maximum hızını yazabilecek varmı? Normal yolda tek kişi bastığında kaç yapıyor? Şekli çok hoşuma gitti kıştan bu yana motor bakıyorum XT660R ve Fazer8 kafaya koydum ve birini alıcam ,ama eğer bu motorun hızı 110 120 yapıyosa düşünebilirim.?

merhaba. motorumun arkasında "max100km/h limited" yazıyordu. Ben henüz denemedim ama deniyenlerden duyduğum 100 yaptığı.Limitör varmış.Sanırım limitörü fabrikadan gelicek bir map ile servisten kıracaklar. Fırat bilgi vericektir. ama sanırım 125 civarları yapıcaktır.

edit:bakarsanız bu incelemede 77mph(124kmh) gördüm diyor http://www.cyclenews.com/articles/new-bikes/2010/12/01/riding-ktm-s-125-duke/full

Son düzenleme:
kardeş ybr125 zaten 120 yapıyor zorlarsan düz yolda da 100 ile sabit gidebilirsin(tek kişi) sen bence 125 alma benden söylemesi.

bike dergisindeki incelemede, yokuş aşağı 75 mil hız yaptığı yönündeydi ki buda kaba hesap ile 120, 125 km arasında bir hıza sahip olduğu yönünde (ki buda zorlama hızı). Bu sebepten bir hız sabitleyici ile 100'ü sınır seçme sebepleri olabilir. Honda cbf 150'ler de sık görülen sürekli dip gaz ile yüksek devirde gitmekten kaynaklanan 40 000 km'de şu oldu, 30 000 km bu oldu sorunlarının önüne geçmeye çalışmışlar gibime geliyor.

Bu hız olayı netleşene kadar bu konuyu takip edicem ,

2010 YBR ile ben düz yolda zorlayarak 100 110 anca görüyorum. 2 kişi oldumu 100 de zor. Kubanın 125 liği beni solluyor.Hız meraklısı değilim ama 120 kolayca bassın en aşşağı istiyorum
Not: YBR Belirli bir deviri geçince zaten vınn vınn vınnn ediyor gitmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar