kardeş bi laf var ya nekadar para okadar köfte....
yoksa kim istemez r6 r1 600rr gsx_f dimi...arasında dağlar var ondan....
yoksa çok harika bi motor demiyo zaten kimse...ama parasına göre bence harika...olay sadece bu......
:cat::cat:forumda genelde okuyarak dolaşıyordum ama bu konuya yazmadan geçemeyeceğim. Genelde bir tasarım yapılıp piyasaya sürüldükten sonra;o kasa beğeni kazanırsa ve piyasada tutulursa o kasa üzerinde radikal değişikliklere gitmek tasarımcıyı ve üretici firmayı korkutan etkenlerden birisidir. Hiç bir firma ürettiği ürünün yenisini eskisinin gölgesinde bırakmak istemez. Bu gün otomotiv sanayisinde bile arçaların çizgileri yavaş yavaş alıştıra alıştıra değiştirilir ki biz buna makyajlı kasalar diyoruz. Hyosung burada yeni bir tasarımla karşımıza çıkmayıp makyajlı bir kasa ile gayette başarılı bir kuyruk ile karşımıza çıkmış. Yapılan eleştirilerin çok düşüncesizce ve yüzeysel düşünülerek sadece beğeni üzerinden değerlendirilerek yapıldığını düşünüyorum. Bu gün vw bile en çok tutulan golf modelini bilmem kaç nesildir yavaş hızlarla değiştiriyor insanları ince makyajlar ile o çizgiye alıştırdıktan sonra yeni kasaya geçiriyor. Şimdi hyosung doğru bir iş yapmıştır benim gözümde. Bir de başlık insanları yanıltıyor "Yeni kasa" değilde "Makyajlı kasa" diye bir diyeyazılırsa insanlar bariz farklar aramayacaklardır. İyi forumlar diliyorum herkese.
görünüşü çok kötü bence uğraştıkça batıyo bide kanunii olunca işin içinde vahim.
güccü de pek yok. bence bu motoru almak gereksiz. bunun yerine para biriktirip 2 el bi ninja alınabilir. tipi çok kötü ön far iğrenç oturakları emanet gibi. deposu düdüklü tencere gibi
Bi kuyruğuyla deposunu beğenmediğim bi motordu.Kuyruk süper olmuş depoyuda değiştirdiler mi.Bi tane sipariş vericem![]()
2011 yılını bekle ozaman bak bana 2012 de alıcam neden 2010 kuyruk değişti 2011 de depo değişir 2012 de motor ucuzlar bende alırım :queen:
ARKADAŞLAR JAPON VE ALMANDAN ŞAŞMAYALIM.KALİTE İSPATLANMIŞTIR.:mrgreen:r:
Hyo'nun da kalitesi ispatlandı bence.
2005'ten beri yollarda ve birçok kişiyi motosiklet kullanıcısı yapan, aynı zamanda parasının hakkını sonuna kadar veren kalitede bir makine.
Kategorisinde bir misyon edinen ve başarıya ulaşan bir motor; Hyo sayesinde birçok insan SS motosikletler kullanmaya başladı. Onun açtığı yolda diğer 250'likler de Türkiye'ye ithal edinmeye başlandı, ayrıca rekabet edebilmesi amacıyla fiyatları da makul tutulmaya çalışıldı. Yani bugün bir Ninja 250'yi bu fiyattan alabiliyorsanız, bu konuda Hyo'ya çok şey borçlusunuz diye düşünüyorum. 250'lik Kawa'yı ilk getiren Z-Moto olsaydı kimbilir ne kadardan satışa sunardı?![]()