2010 Yeni kasa HYOSUNG GTR Serisi..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
o top gibi depoyu değiştirmedikleri sürece vasattan kurtulamayacak bu motor.

güzel makine ama kayda değer bi değişme yok.ön tarafı aynı egzostuda değiştirmeleri lazımdı bence.aynı tas aynı hamam.... :pr:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oynayın oynayın , kasayla oynayın.Motor aksamıyla oynuyacağınıza kasayla oynayın.Battıkça batıyosunuz.Bırakın bu işi japonlara artık.Beceremiyosunuz.Yakında bir zamanlar hyosung diye bir motor vardı diye anılarımızda kalacak.

vallahi on numara bi motor ama bu motorlar nasıl yani konfor,sürüş,hız,performans açısından nasıl sizce ve cbr 125 rla karşılaştırıldığında aralarında dağlar kadar fark var diyen arkadaşlar var ben cbr 125i biliyorum ama bu motor hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum bi yardımcı olur musunuz? nasipse seneye almak istiyorum bu keratalardan ama cbr 125mi yoksa bu mu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
farların üst üste olmasından nefret ediyorum.
önden bakmayı kabul edemiyceğim tek motor türü
onun harcinde kuyruk tasarımı güzel olmuş.biraz keskin çizmişler koltuğu ve kuyruğu

kardeş bi laf var ya nekadar para okadar köfte....

yoksa kim istemez r6 r1 600rr gsx_f dimi...arasında dağlar var ondan....

yoksa çok harika bi motor demiyo zaten kimse...ama parasına göre bence harika...olay sadece bu......

Paranmı yok olm alsana bir tane 600 lük yada 1000 lik makina buraya yazıpta milletin kafasını karıştırma:farao:

forumda genelde okuyarak dolaşıyordum ama bu konuya yazmadan geçemeyeceğim. Genelde bir tasarım yapılıp piyasaya sürüldükten sonra;o kasa beğeni kazanırsa ve piyasada tutulursa o kasa üzerinde radikal değişikliklere gitmek tasarımcıyı ve üretici firmayı korkutan etkenlerden birisidir. Hiç bir firma ürettiği ürünün yenisini eskisinin gölgesinde bırakmak istemez. Bu gün otomotiv sanayisinde bile arçaların çizgileri yavaş yavaş alıştıra alıştıra değiştirilir ki biz buna makyajlı kasalar diyoruz. Hyosung burada yeni bir tasarımla karşımıza çıkmayıp makyajlı bir kasa ile gayette başarılı bir kuyruk ile karşımıza çıkmış. Yapılan eleştirilerin çok düşüncesizce ve yüzeysel düşünülerek sadece beğeni üzerinden değerlendirilerek yapıldığını düşünüyorum. Bu gün vw bile en çok tutulan golf modelini bilmem kaç nesildir yavaş hızlarla değiştiriyor insanları ince makyajlar ile o çizgiye alıştırdıktan sonra yeni kasaya geçiriyor. Şimdi hyosung doğru bir iş yapmıştır benim gözümde. Bir de başlık insanları yanıltıyor "Yeni kasa" değilde "Makyajlı kasa" diye bir diyeyazılırsa insanlar bariz farklar aramayacaklardır. İyi forumlar diliyorum herkese.
:cat::cat:

Mersin İl Temsilcisi
görüntüye bakıp konuşmayın derim ben. tamam şimdi kanuni aldı ve işin içine etti ama nyo gerçekten iyidir arkadaşlar. hyo yıllardır 29hp 250cc sınıfında boy gösterirken honda efendi cbf250 yi ortadan kaldırıp, üstüne cbf 500 ü getirmeyip direk 16.000tl lik hornete mecbur bırakma politikası sunarken yarı fiyatına ve çok da kötü olmayan işçilikle ( ben 1 sene kullandım, anasınıa ğlattım makinanaın ama sadece yağ, buji değiştirdim de tık demedi ) bence türkiye için önemli bir fiyat çitası düşürücü etken. düşünün ki, hyo olmasa idi, çinliler olamsa idi şu an ninja 250 ülkemize gelirmiydi, ya da şu an kaç tl ye satılırdı???
valla arkadaşlar, bir de şu var ki, ben artık tipe filan bakıp almıyorum motoru, boyuma uysun, gücü olsun ve yolda koymasın yeter.

görünüşü çok kötü bence uğraştıkça batıyo bide kanunii olunca işin içinde vahim.

güccü de pek yok. bence bu motoru almak gereksiz. bunun yerine para biriktirip 2 el bi ninja alınabilir. tipi çok kötü ön far iğrenç oturakları emanet gibi. deposu düdüklü tencere gibi

Sadece motoru kotulemek icin yorum yazmissin. Kullanmis olsun boyle seyler yazmazdin. Ayrica oncelikle kendi motoruna bak derim, bizim arkadasta var senin motordan, mahallede cocuklar " Abi sen PIZZACI mısın " diyorlarmis :queen: bilmem anlatabildim mi. Bizim motor 250cc icin alinabilecek, şu 3 özelliği barındıran tek motordur; fiyat+kalıp ve görunus+performans.

Vay, koreli dostumuz Siyah-Beyaz kombinasyonunada girmiş!
Poposuda çok güzel olmuş.. Hadi bakalım; Kanuni getirirse ne ala.. Ama metehan'nın dediği gibi; yaş iş.. :mrgreen:

Motosikleti
Hornet
Bi kuyruğuyla deposunu beğenmediğim bi motordu.Kuyruk süper olmuş depoyuda değiştirdiler mi.Bi tane sipariş vericem:):p

ARKADAŞLAR JAPON VE ALMANDAN ŞAŞMAYALIM.KALİTE İSPATLANMIŞTIR.:mrgreen::pr:

Hyo'nun da kalitesi ispatlandı bence.
2005'ten beri yollarda ve birçok kişiyi motosiklet kullanıcısı yapan, aynı zamanda parasının hakkını sonuna kadar veren kalitede bir makine.
Kategorisinde bir misyon edinen ve başarıya ulaşan bir motor; Hyo sayesinde birçok insan SS motosikletler kullanmaya başladı. Onun açtığı yolda diğer 250'likler de Türkiye'ye ithal edinmeye başlandı, ayrıca rekabet edebilmesi amacıyla fiyatları da makul tutulmaya çalışıldı. Yani bugün bir Ninja 250'yi bu fiyattan alabiliyorsanız, bu konuda Hyo'ya çok şey borçlusunuz diye düşünüyorum. 250'lik Kawa'yı ilk getiren Z-Moto olsaydı kimbilir ne kadardan satışa sunardı? :)

Son düzenleme:
Hyo'nun da kalitesi ispatlandı bence.
2005'ten beri yollarda ve birçok kişiyi motosiklet kullanıcısı yapan, aynı zamanda parasının hakkını sonuna kadar veren kalitede bir makine.
Kategorisinde bir misyon edinen ve başarıya ulaşan bir motor; Hyo sayesinde birçok insan SS motosikletler kullanmaya başladı. Onun açtığı yolda diğer 250'likler de Türkiye'ye ithal edinmeye başlandı, ayrıca rekabet edebilmesi amacıyla fiyatları da makul tutulmaya çalışıldı. Yani bugün bir Ninja 250'yi bu fiyattan alabiliyorsanız, bu konuda Hyo'ya çok şey borçlusunuz diye düşünüyorum. 250'lik Kawa'yı ilk getiren Z-Moto olsaydı kimbilir ne kadardan satışa sunardı? :)

:rendeer::rendeer::rendeer: negüzel yazmışsın be emre abi katılıyorum valla şahsen şöyle yakşaık 1-2 ay içinde hyo dan başkasını düşünemiyorum bile 10 000 den aşşağı güzel motor yok piyasada 5-6000 liraya da anca hyo yani başka ss seçeneği yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar