2010 YBR 125 Fuardan Fotolar Fiyat 4600 TL

Ya 2010 da ybr factör gelecek diyolardı .bide bu motor enjeksiyoınlu mu karbürotörlü mü bi arkadaş enjeksiyonlu yazmışta?

Ya 2010 da ybr factör gelecek diyolardı .bide bu motor enjeksiyoınlu mu karbürotörlü mü bi arkadaş enjeksiyonlu yazmışta?

En son haberlere göre enjeksiyon YOK. O yoksa bu fiyat ÇOK.
Bu memlekette paranla bile istediğini alamıyorsun. Yazıklar olsun Yamaha'ya keza Honda'ya. Biz çok mu zenginiz ki benzine bir dünya para bayılalım. O fiyatlara kesin enjeksiyonlu olmalıydı ama YOK.

Zaten motor kültürü olmayan ülkemde motosiklet naylonu bile ayrı kazık fiyattan satılır NOKTA

En son haberlere göre enjeksiyon YOK. O yoksa bu fiyat ÇOK.
Bu memlekette paranla bile istediğini alamıyorsun. Yazıklar olsun Yamaha'ya keza Honda'ya. Biz çok mu zenginiz ki benzine bir dünya para bayılalım. O fiyatlara kesin enjeksiyonlu olmalıydı ama YOK.

Zaten motor kültürü olmayan ülkemde motosiklet naylonu bile ayrı kazık fiyattan satılır NOKTA

Kanka bu olay bize yansır...Şimdi Honda kendini bir HALT zanneder malını bi .ok sanıp zam yapar...olan yine bize olur...4500 ü geçerse cbf 150 şaşırmayın agalar...bunların Allahı kitabı yok...Harbidende Japonlar öle yani tanrıları para...:p

Bugün yeni ybr yi yakından inceleme fırsatı buldum.

Motor aynı motor, bildiğimiz ybr.Karbüratördeki değişiklik dışında plastikler değişmiş o kadar.Fikrim değişmedi, tam tersine sabitlendi.Bu motorun kesinlikle o parayı etmeyeceğini düşünüyorum.

Yani Sadece Arkadaşlarımın YBR lerini kullandım Öyle Çok iyi bilirimde demiyorum. Ancak YBR ye Vericegim Parayı Apache'yiye veririm. İyikide Apache Almısım Hem Kalkışlarda Hem Son Hızda YBR ve CBF den Çok daha iyi bir motor. Kalite diyorsunuz Apache' ile 2 Kez kaza yaptım. Kaza dedigimde Düşme. 2 side Sag taraftı. Tek olan şey Gidon Topuzum yamuldu. Birde Sinyali Büyük oldugu için Kırıldı. Onun Dışında bir Arızada Çıkartmadı 4 bin Olmak üzere. Üstelik 2009'unu 3500 e Aldım 0 KM.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hala aaynı abi gene yakarım:cherry::cherry:42 bin olucam neredeyse (maaşallah) motoruma laf yok:p:pyeni ybr yede hiç bok atmasın arkadaslar tipine kalitesine tartışılacak tek yönü fiyatıdır..onuda parası olan adam alır..

:bounce: Tartışılacak tek yönden her yöne tartışma çıkarmışlar, bence ybr tartışmasız bir numara..

YBR'nin görüntüsü benimde bi türlü hoşuma gitmedi.. Bu da mete hanın dediği gibi Tıfıl bi motor olmuş ..Özellikle kafasının TVS ye benzemesi kötü olmuş..

Çok kolay eleştiriyoruz fakat buna eşdeğer sağlamlıkta güvenilir bir motosiklet bilmiyorum ben.. Bence sizin aradığınız şey bir commuter değil..

2009 ybr city den ne farkı var şimdi bunun ? benim için tip önemli değil çünkü enjeksyon yoksa cityden bi farkı yok gibi

jantlarına yakında bakında ne kadar ince ve kırılmaya yatkın oldugunu görüceksiniz jant kolları bi çok ince olmuş en azından cbf 150 jantı koysalar daha havalı olurmuş gümüş renginde en azından hep sağlam hemde daha albenili olurdu ve egzos a giden bi hortum bağlanmış oda neyin nesi varsa bilen bi açıklama yapabilirmi ben yakından gördügüm için merak edip sormak geregi duydum daha önce hiçmi motorsiklette böle bişi görmedigim cvp bekliorum lütfen

Dün Sirkecideydim...YBR 125 eski kasa fiyatı 3990...Yeni kasa ybr 125 ise 4.390 liraydı...bunlar harbiden dalga geçiyor bizimle...

http://www.sahibinden.com/ybr_125_kampanya_4390_00_tl_0_faiz-22WQQaXQQ24980047WQQpXQQdisplayitem

bir fiyat karmaşası var...yani piyasa her zaman bu saçma fiyat politikalarını filtreler ve aşağı çeker fabrikaya baskı yaparak...SATMIYOR bu fiyata denildimi olay biter...

bu fiyata alınabilir...makuldur diyorum...her ne kadar yeni kasa gözüme girmesede bu fiyata düşünün...

dahada düşecek...hiç yoktan 200 lira indirime gidilmiş bir gelişmedir bizim adımıza...

Bazı arkadaşlarımız halen 2010 modellerde enjeksiyon var zannediyor.

Arkadaşlar, enjeksiyonlu motorda benzin pompası olur ve kontak açıldığında önce benzin pompası çalışır ve sistemde benzin basıncı oluşturur.Enjektör ufacık birşeydir.Bir dolma kalemin yarısı kadar.

Lütfen şu videoda kontak açıldığında çıkan benzin pompası sesine ve sistemde yeterli basınç oluştuğunda sönen enjeksiyon lambasına dikkat ediniz:

http://www.youtube.com/watch?v=a-FMPPbd7Fg

Enjektörlü ybr 125:
big_yamaha_ybr_125_2010_05.jpg

Ülkemize gelen 2010 ybr 125:
yamaha%20ybr125%20carb.jpg

Umarım kesin olarak bu konu kapanır.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
ybrnin 2010 modeli ile geçen gün bayide tanışma fırsatım oldu,resimlerinde aa ne güzel yapmışlar dediğimiz motorun genel olarak fos oldugunu ve eski modellerinin daha kaliteli oldugu inancına sahip oldum,öncelikle kullanılan grenajların kalitesi kötü hele o lastikler utanmadan üzerine adam çin malı 5 para etmez çançinçong marka lastik koymuş tamamen naylon oldugu okadar belliki akıllara zarar,gidon ve manetlerdeki işcilik ve kalitede çok düşüktü,saat aynı saat,depo şekli değişmiş birde tek hoşuma giden yeri egzozunun dizaynıydı gerisi tam bir facia ve bahse girerimki bu modeli alanlar 2009 modelini arar

Forumdan Uzaklaştırıldı
hem çok pahalı hem de ucuz işçilik .
yamahaya yakışmıyor bu motor

fiyat 4300 civarı 4600 değil ayrıca işin içinde enjeksiyon var, cbf den daha mantıklı

Enjeksiyon yok, resimli gösterilmiş ayrıca, teknik bilgilerde sitede enjeksiyon yok...

Şimdi 2. el ybrsi olanda satıcaksa dayar üstüne parayı abicim. Bu ne biçim adalet..

Hortttttt

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar