2010 YBR 125 Fuardan Fotolar Fiyat 4600 TL

Evet arkadaşlar Yamaha Beldeyamadan ayrıldıktan sonra bu sene herşey değişir diye umduk...ama tabiki hataydı...bu makina 4600 tl ye satılacak bayilerde...

Kafa TVS Apaçi kafası...

Depo XT 660 deposu...

Stoplarda Kanuni racer 200 havasında...biraz toplamaya çalışmışlar iri görünsün diye ama ybr o tıfıl görüntüden bir türlü kurtulamamış...

fiyatıda tuzlu 4600 gayme...edermi...etmez...:pr: plakayla 4800...

SANY0628-1.jpg

SANY0629-1.jpg

SANY0630-1.jpg

SANY0631-1.jpg

SANY0632-1.jpg

SANY0633-1.jpg

SANY0634-1.jpg

SANY0635-1.jpg

SANY0636-1.jpg

SANY0637-1.jpg

SANY0638-1.jpg

SANY0639-1.jpg

SANY0640-1.jpg

SANY0641-1.jpg

SANY0642-1.jpg

SANY0643-1.jpg

SANY0644-1.jpg

SANY0645-1.jpg

son olarak admin skulla bi fotomu koyayımda bundan sonraki banlarımı düşünürken lehimde bir katkısı olur belkim...:queen:

SANY0652-1.jpg

bunlarda bugün çektiğim fotolar...alpciğim için özel genel bakış fotolar...

SANY0682.jpg

SANY0681.jpg

SANY0680.jpg

SANY0679.jpg

SANY0678.jpg

SANY0677.jpg

SANY0676.jpg

fuar boyunca kendime baktım cicilerimi giydim hepsi sizin içindi..:queen:

SANY0675.jpg

SANY0674.jpg

kravatım pempe...:p
SANY0670-1.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
makina cok güzel begendim yalnız bu fiyat bizim ybrlerin ikinci el değerini artırırmı??

al işte gene gereksiz bi motor :silent: Harbiden toplama bi ybr olmuş bu fiyata gidipte ybr alıcam inan ikinci el hysoung gtr alırım yamaha yamaha size sesleniyorum biraz yenilikçi olun fiyatlaraıda düşürün :)

yamaha genel müdürü kısa bir açıklama yaptı zaten geçen ay ki motor dergilerinde vardı.bu sene fiyatlarda bi güzellik beklemesin motorseverler ancak altyapımızı geliştirip daha kaliteli servis ve daha kolay yedek parça sağlama yoluna gideceğiz dedi fiyat kıyakları sonraki yıllaraymış tabi doğru olurmu olmaz mı bekleyip göreceğiz.

makina cok güzel begendim yalnız bu fiyat bizim ybrlerin ikinci el değerini artırırmı??

kanka senin kıçıkırık makinan artık 1500 eder...:queen:

al işte gene gereksiz bi motor :silent: Harbiden toplama bi ybr olmuş bu fiyata gidipte ybr alıcam inan ikinci el hysoung gtr alırım yamaha yamaha size sesleniyorum biraz yenilikçi olun fiyatlaraıda düşürün :)

bencede çok gereksiz olmuş...size fazer 250 diye 2010 da bu gelcek reklamını yaptılar...ama bu gelmiş...o gördüğünüz fazer 250 gelse 9 milyor eder ...şu arka kısma bakarmısın ya...ulan biz Tayvanlımıyız...Dandik Asya ülkesimiyiz bizi buna neden layık görüyosunuz...abi yeminle fuarda kayıcam Japon müdüre...bak aha buraya yazıyorum...İngilizcem ilerledi...yerden yere vurucam bu ne lan kekoro diycem...al yebereni git burdan diycem...:queen:

Bu motoru ben alırım ama bu motoru alırken 1700 tl ye yakın bir rakamı devlete verdiğimizi hesaba katın yamaha ne yapsın gerçekten fiyat tuzlu olmuş ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
CBF150'ye benzeme var.Daha kaslı iri hale getirmişler.Teknik verileri nedir acaba?Beygir gücü falan.

makine enjeksiyonluymuş onu da görmüş olduk. depo haricindeki geliştirmeler hoş durmuyor.

hele egzos, uzay egzosu koymuş adamlar resmen. :farao:

yamaha genel müdürü kısa bir açıklama yaptı zaten geçen ay ki motor dergilerinde vardı.bu sene fiyatlarda bi güzellik beklemesin motorseverler ancak altyapımızı geliştirip daha kaliteli servis ve daha kolay yedek parça sağlama yoluna gideceğiz dedi fiyat kıyakları sonraki yıllaraymış tabi doğru olurmu olmaz mı bekleyip göreceğiz.

la olm altyapı dediğin nedir...bir bina kiralayıp Beldeyamanın sistemini devam ettirecekler...Ramzeyde zaten diğer ihrac 500 cc makina mobilet vs onları üretecek...yani bir amiral düşük cc model getirmekten hep aciz olacaklar...

Tüm Beldeyama personeli şu an aynen Japnyoa Yamaha kadrosu olmuş...sadece başlarında Japon müdür...yani değişen bi numara yok...düzen aynı düzen...:pr:

Gereksiz pahalı :cyclopsan

arka fren kampana...henüz yol katedemedik bir disk koyamadılar arkaya...

allah aşkına şu motora o para verilirmi yaaa :pr:

veren bulunur merak etme...:wiinkk: yahu en azından bu paraya arkaya bir disk tak...satılıyor diye bir ürün böylede aptal bir makyajla kandırılmaz ki...

yıl 2010 olmuş halen salak salak aptal Asya çizgileri...

yamaha kendini bulunmaz hint kuması sanıyo bence o kadar cok satılık 2.el ybr varki millet neden satıyo hep büyültme falan dio başka 125 likler kullanılmıyomu onlar büyültmüyomu sanki yamahayı kınıyalım arkadaşlar :) hem fiyat hemde kalite hemde görünüş oalrak :)

yıbırcan a bak sen ya nolmuş ona öyle biraz apache yi anımsatsada ybr nin yeri ayrı :p

ben bu motorum kalitesinden iyice şüphe etmeye başladım neden derseniz geçen sevise gittim 6bin küsürde ybreye silindir attılar :(

yamaha kendini bulunmaz hint kuması sanıyo bence o kadar cok satılık 2.el ybr varki millet neden satıyo hep büyültme falan dio başka 125 likler kullanılmıyomu onlar büyültmüyomu sanki yamahayı kınıyalım arkadaşlar :) hem fiyat hemde kalite hemde görünüş oalrak :)

türkiye'de neden bu kadar dolar satılıyor da isviçre kronu daha az satılıyora dönmüş senin soru.

kınamak satın almamakla olacak. ben sanmıyorum ki bu model bu fiyatla cbf kadar satılsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Ben 2850'ye satamıyorum 2009 model ybr'mi kaldıki millet buna plakayla birlikte 4800 verecek :) Düz hesap 5000 diyelim :pr: Şahsi fikrim zor satarlar,kalitede bir yere kadar abarttıkça abartıyorlar fiyatları,kim tutar seni yamaha yürü ancak gidersin...

türkiye'de neden bu kadar dolar satılıyor da isviçre kronu daha az satılıyora dönmüş senin soru.

kınamak satın almamakla olacak. ben sanmıyorum ki bu model bu fiyatla cbf kadar satılsın.

ya zaten millet hep eski ybr arıyor (2005) evet fazla satılacagını zannetmiyorum ama görünüşe kapılıp alanda olur :pr:

2004 te aldım ybr...lanet ettim şu tıfıl görünrüsüne ..2010 halen aynı hikaye...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar