neyi niye savunduğunun farkında bilincinde olmadığın gibi ilginc benzetmelerle tezini desteklemeye çalışıyorsun...kamyon şoförü fantazinde hayal gücünün geniş olduğunu gösteriyor...
düşüncemi neden kendime saklayacağım anlamadım...fikirlerimi paylaşmak için buradayım...neden ambargo koymaya çalışıyorsun beğenmediğin düşüncelere...neyin provakasyonu bu...hangi gruplar ayaklandı ortalık karıştı...bence sadece sen rahatsız oldun...neden rahatsız oldun...çıplaklığa prim vermediğim için...normal saydığın şeyleri aslında anormal olduğunu yüzüne vurduğum için...Çevrende herkes bu şekilde mi geziyor...ya da bu şekilde gezen kişilerin varlığınından hoşnutmusun...
bu düzen ve sistem testesteronlarınıza mı hizmet etmeli...
bu arada evangelist toplum değil evangelist medya yazdım...okuduğunu anlamadığın gibi alıntı yaparken bile hata yapmaktasın...
Ampul başımıza geldi ışığı gördük emin ol...Tokyo Üniversitesinede senin milletinden bir astronot girmeyi başardı...
konu üzerine çöreklenme nedir eski üye olma durumu neyi açıklar nasıl bir bağ kurdun hangi fantazidesin yine çözemedim...
bu konuya çöreklenme bana neyi kazandırmıştır...
Hani İstanbulda İzmirde yaşasan anlarımda güzide bir Karadeniz ilinin muhafazakar bir mahallesinde yaşadığını biliyorum...Mini etekli bir hatun gördüğünde neredeyse taşlayacak komşuların olduğunuda tahmin edebiliyorum...ama bu resmi ağızlarla bu durumu aklamaya çalışmana gerek yok...ve iddia ederim ki sanal alem harici bu tarz işlere imza asla atamazsın...