2010 Model Honda Cbr 125R Fiyat ve Gelme Zamanı. . .

mutlaka vardır çünkü fuara gittiğimde pek fark göremedim tek farkı yakıt enjeksiyon sistemi takılmış. farlar değişmiş o kadar. sadece süslemişler başlangıç motoru olduğu için yeni başlayanların bu kadar özenmesine gerek yok bence.o kadar gösterişe meraklılarsa e para sorunu olmayanlar yamaha yzf r 125 in 2010 kasasını alsınlar...bence yeni başlayanlar için değer diye düşünüyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rakibi var mı ki 6,000'den bir tane yeni rakibini söyleyin.:wiinkk:

Forumda alan arkadaşımız var mı acaba? izlenimleri nelerdir. merak ediyorum. fotolu şöyle bir test sürüşü olsa...

Bende arayış içerisindeyim GT 250 R için 1.70 boy aşağısı zor kullanır dediler boyum kısa olunca kararsızım. boy kısa kilo desen zayıfım. :mrgreen: cıbır uygun geldi sanki bayilere gidip bi bakacağım bakalım. olmazsa 2. el bakacağım. Şöle uzun vadeli olsunda.

Bende arayış içerisindeyim GT 250 R için 1.70 boy aşağısı zor kullanır dediler boyum kısa olunca kararsızım. boy kısa kilo desen zayıfım. :mrgreen: cıbır uygun geldi sanki bayilere gidip bi bakacağım bakalım. olmazsa 2. el bakacağım. Şöle uzun vadeli olsunda.

1.70 den aşağısı derken kastın nedir? Ben 1.69 um rahatlıkla kullanabiliyorum D:
Şimdiden hayırlısı olsun :)

1.67 boyum var :) neyse bayilere gidip her iki modele de bakayim sonuçta rahat binebileceğim bir şey olmalı. :)

cbr125r

arkadaşlar cbr125r alıcam bugün bir yakınımdan duydum dediki seri makina olduğu için 30.000 de sekman attırmak zorunda kalırs-ın dedi lütfen bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum

Segman atma kilometresi, kullanıma ve yağ bakım periyotlarına uymakla ilgilidir.
Cbr 125 devirli bir makine ve ona uygun yağ değişim periyoduna uyulması daha önemli.
Sıfır alınırsa devir kesici ile motorun aşırı zorlanmasını önleyen enjeksiyon sistemi mevcuttur.

Cbr125r

bilgi verdiğiniz için teşşekkürler 0 alıcam cbr sorun yaşamazsın diyorsunuz yeterki bakımını yağına baktığım sürece iyi bir makina dimi

Segman atma kilometresi, kullanıma ve yağ bakım periyotlarına uymakla ilgilidir.
Cbr 125 devirli bir makine ve ona uygun yağ değişim periyoduna uyulması daha önemli.
Sıfır alınırsa devir kesici ile motorun aşırı zorlanmasını önleyen enjeksiyon sistemi mevcuttur.

Burda bir motosiklet tamircisinde 2005 model cbr 125'i ayak işlerinde kullanıyorlar. Şuan 68.000 km'de ve benimkiyle hemen hemen aynı hızda gelebiliyo. Yalnız tabiki bakımları her zaman normal km'sinde yapılmış.

Son düzenleme:
cbf150 vardı bende sattım mecburen motor almam gerekiyo şu anda ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bayi ile tekrar görüşeyim olmazsa tabiki onda diyeceği bana 2 sene sonra gelir şuanda türkiyede yok diyecek yada hondadan vazgeçecem

cbf150 vardı bende sattım mecburen motor almam gerekiyo şu anda ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bayi ile tekrar görüşeyim olmazsa tabiki onda diyeceği bana 2 sene sonra gelir şuanda türkiyede yok diyecek yada hondadan vazgeçecem

Yeni modeli getirdiler de almadık mı:cat: şimdiye kadar 3-4 sene gerisinden getirdiler.:farao:
Bakalım ne zaman akıllanacaklar:silent: bilinçli tüketici olduğunuz için tebrikler.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:53 AM ----------

[/COLOR]

Farklı bir bakış açısı olsada tuttum ben bu cümleyi :)[/QUOTE]

Benimde cok hoşuma gitti bu cümle:))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar