http://www.sahibinden.com/aydin_did...s_cikisli-96WQQaXQQ22150731WQQpXQQdisplayitem
pazarlık payı vardır.
pazarlık payı vardır.
Forumda alan arkadaşımız var mı acaba? izlenimleri nelerdir. merak ediyorum. fotolu şöyle bir test sürüşü olsa...
Bende arayış içerisindeyim GT 250 R için 1.70 boy aşağısı zor kullanır dediler boyum kısa olunca kararsızım. boy kısa kilo desen zayıfım. :mrgreen: cıbır uygun geldi sanki bayilere gidip bi bakacağım bakalım. olmazsa 2. el bakacağım. Şöle uzun vadeli olsunda.
Segman atma kilometresi, kullanıma ve yağ bakım periyotlarına uymakla ilgilidir.
Cbr 125 devirli bir makine ve ona uygun yağ değişim periyoduna uyulması daha önemli.
Sıfır alınırsa devir kesici ile motorun aşırı zorlanmasını önleyen enjeksiyon sistemi mevcuttur.
bilgi verdiğiniz için teşşekkürler 0 alıcam cbr sorun yaşamazsın diyorsunuz yeterki bakımını yağına baktığım sürece iyi bir makina dimi
cbf150 vardı bende sattım mecburen motor almam gerekiyo şu anda ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bayi ile tekrar görüşeyim olmazsa tabiki onda diyeceği bana 2 sene sonra gelir şuanda türkiyede yok diyecek yada hondadan vazgeçecem