- Konu Yazar
eleştirel duruşla bu işin alakası yok 200 km hızla bi yerde patlayınca millete de zarar vermicekseniz sıkıntı yok ,bazı arkadaşlar patlasın demiş bananesi yok bu işin maddi manevi kendinden başkasına zararı dokunmıcanı bilsem tabi ki banane, bi motorcu 200+ hızlarla arabanızın sol arka tamponuna vursa 1 yaşında çocğunuzu kaybetseniz ne demek istediğimi anlarsanız sanırım, ben 200+ km lere hiç karşı değilim körfez yarış pistine gidiyosun 100 tl para veriyorsun 1 saat boyunca istediğini yap sıkıntı yok, ben sağ şeritten devam ediyorum bazen araç sollamak için 120-130- 140 lara çıkıyorum sonra tekrar sağ şeridime dönüp rüzgarın yolun tadını çıkarıyorum, kimseye bi zararım dokunmuyo . Kendi adrenalinini 15- 20 bin tl ye aldığı motorla tatmin etmek istyen arkadaşlara bangee jumping öneririm altınızdaki makinalardan daha güvenli olduğunu kesin . bu arada meraklı arkadaşlara ek bilgi olsun 16 yıldır yağmur, kar çamur yılın 350 günü motorun üstündeyim , tetlı su motorcusu değilim, motorumu hafta sonu 30-40 km bi gazlıyım diye çıkarıp temizleyip süsleyip geri koymuyorum
tecrübe size 200+ km ler yaptırmaz tecrübe tehlikeyi önceden sezip sizi hayatta tutmayı sağlar
herkese kazasız sürüşler .
Kaza yapmak için 200km ile gitmek şart değil seninde bahsettiğin hızlarda kaza yapabilir, kendine hatta başlarına zarar verebilirsin. Saplanıp kalmışsın 200km'ye