200CC ye kadar SIFIR motor tavsiyesi

Motosikleti
Arora Capucino 50CC
Merhaba, selamlar herkese. Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi 200CC'ye kadar olan sports görünümlü motor arayışındayım. Sıfır olarak almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz şu anki güncel fiyatına değer tavsiyelerinizi bekliyorum.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Kuba ÇITA 180-R Gold
Sınırsız modifiye
Ucuz yedek parça
Hafif motor

Şunun sportsa benzeyen neresi varda önerdin 😃
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, selamlar herkese. Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi 200CC'ye kadar olan sports görünümlü motor arayışındayım. Sıfır olarak almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz şu anki güncel fiyatına değer tavsiyelerinizi bekliyorum.
Rs200 den başka da sport yok zaten 0 olarak

Son düzenleme:
Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
RS200 ün UG si çıkmış bugün kuralkandan mesaj geldi.

Arazi, Yağmur ve yol olarak 3 sürüş modu eklenmiş, gösterge paneli dijitalleştirilmiş bluetooth bağlantısı vs. gelmiş.

Renkleri de değişmiş 3 farklı renk seçeneği var, başka önemli bir değişiklik de göremedim.

Motosikleti
Yamaha XSR700

Arazi, Yağmur ve yol olarak 3 sürüş modu eklenmiş, gösterge paneli dijitalleştirilmiş bluetooth bağlantısı vs. gelmiş.

Renkleri de değişmiş 3 farklı renk seçeneği var, başka önemli bir değişiklik de göremedim.
Beyaz olanı güzel duruyor. Arka kuyruk da eskisinden daha iyi olmuş. Sıyırıcıyı da söküp atarsan gayet güzel durur arkada. Tail tidy gibi olmuş kuyruk. Ama bence ne olursa olsun 200 bin verilecek motor değil.

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Beyaz olanı güzel duruyor. Arka kuyruk da eskisinden daha iyi olmuş. Sıyırıcıyı da söküp atarsan gayet güzel durur arkada. Tail tidy gibi olmuş kuyruk. Ama bence ne olursa olsun 200 bin verilecek motor değil.
Evet ben de beyaz olanı beğendim, arka stop eskisine göre bence daha karizmatik olmuş diğeri dondan çıkan ç*k gibi sırıtıyordu.

Motosikleti
D400
Kırmızı / Syah hoş olmuş. 194 bine gayet makul alınabilir bir motor bence. Tek sıkıntı bakım için parçalarını sökmek ya da aksesuar takmak sıkıntı.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Şunun sportsa benzeyen neresi varda önerdin 😃
Ne demek benzemiyor?

motosiklet-uzerinde-olumune-yolculuk--1520769355-1706118.jpg

Motosikleti
Ns200 15"

Süreyya hanımın muhteşem değişimi. :)

Motosikleti
D400

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Değerini bilemedi insanlar. Zamanında 1.7dti corsalar böyleydi. Sonra 1.6 Tdi pololar. Bi anda değere biniyo. Hard cut yazılımlı kara dumanlı oldular. Bunda da bol bol köfte yenir.

Motosikleti
Motorsuz
Değerini bilemedi insanlar. Zamanında 1.7dti corsalar böyleydi. Sonra 1.6 Tdi pololar. Bi anda değere biniyo. Hard cut yazılımlı kara dumanlı oldular. Bunda da bol bol köfte yenir.

Harbi değerini bilememişler oysaki koysalar bir egzoz mt25 miş nk250ymiş vız gelir trırıs gider.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Neden 200cc? Bence bütçe belirtin hangi vstrom'u önereceğimizi düşünelim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

200cc kullanan 250cc'de kullanır

bebekler bebeği V-Strom 250, yeterince spor.

İlan sahibi ile alakam yoktur.
Kuzenin mondial rx evosunu kullanmıştım benim jet x ten sonra asıl motor bunlarmıs ya felan dedim dönecekken afallamıştım ama 😁

Motosikleti
R25
Evet ben de beyaz olanı beğendim, arka stop eskisine göre bence daha karizmatik olmuş diğeri dondan çıkan ç*k gibi sırıtıyordu.
Eski stopları ben beğeniyor olsam da kötü olarak düşünenlere de hak veriyorum. Bazen baktığımda bana da garip gelmiyor değil :D

Fakat yeni stoplar eski stoplardan çok daha kötü duruyor. Yeni halinin beğenilmiş olması daha garip. Neyse beğenmek göreceli diyelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar