- Konu Yazar
Merhaba, selamlar herkese. Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi 200CC'ye kadar olan sports görünümlü motor arayışındayım. Sıfır olarak almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz şu anki güncel fiyatına değer tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şunun sportsa benzeyen neresi varda önerdinKuba ÇITA 180-R Gold
Sınırsız modifiye
Ucuz yedek parça
Hafif motor
![]()
Kuba ÇITA 180-R Gold Klasik
www.epey.com
Rs200 den başka da sport yok zaten 0 olarakMerhaba, selamlar herkese. Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi 200CC'ye kadar olan sports görünümlü motor arayışındayım. Sıfır olarak almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz şu anki güncel fiyatına değer tavsiyelerinizi bekliyorum.
Beyaz olanı güzel duruyor. Arka kuyruk da eskisinden daha iyi olmuş. Sıyırıcıyı da söküp atarsan gayet güzel durur arkada. Tail tidy gibi olmuş kuyruk. Ama bence ne olursa olsun 200 bin verilecek motor değil.RS200 ün UG si çıkmış bugün kuralkandan mesaj geldi.
Arazi, Yağmur ve yol olarak 3 sürüş modu eklenmiş, gösterge paneli dijitalleştirilmiş bluetooth bağlantısı vs. gelmiş.
Renkleri de değişmiş 3 farklı renk seçeneği var, başka önemli bir değişiklik de göremedim.
Evet ben de beyaz olanı beğendim, arka stop eskisine göre bence daha karizmatik olmuş diğeri dondan çıkan ç*k gibi sırıtıyordu.Beyaz olanı güzel duruyor. Arka kuyruk da eskisinden daha iyi olmuş. Sıyırıcıyı da söküp atarsan gayet güzel durur arkada. Tail tidy gibi olmuş kuyruk. Ama bence ne olursa olsun 200 bin verilecek motor değil.
Ne demek benzemiyor?Şunun sportsa benzeyen neresi varda önerdin![]()
Süreyya hanımın muhteşem değişimi.RS200 ün UG si çıkmış bugün kuralkandan mesaj geldi.
Arazi, Yağmur ve yol olarak 3 sürüş modu eklenmiş, gösterge paneli dijitalleştirilmiş bluetooth bağlantısı vs. gelmiş.
Renkleri de değişmiş 3 farklı renk seçeneği var, başka önemli bir değişiklik de göremedim.
Neden 200cc? Bence bütçe belirtin hangi vstrom'u önereceğimizi düşünelim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
200cc kullanan 250cc'de kullanır
bebekler bebeği V-Strom 250, yeterince spor.
İlan sahibi ile alakam yoktur.
Değerini bilemedi insanlar. Zamanında 1.7dti corsalar böyleydi. Sonra 1.6 Tdi pololar. Bi anda değere biniyo. Hard cut yazılımlı kara dumanlı oldular. Bunda da bol bol köfte yenir.
Kuzenin mondial rx evosunu kullanmıştım benim jet x ten sonra asıl motor bunlarmıs ya felan dedim dönecekken afallamıştım amaNeden 200cc? Bence bütçe belirtin hangi vstrom'u önereceğimizi düşünelim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
200cc kullanan 250cc'de kullanır
bebekler bebeği V-Strom 250, yeterince spor.
İlan sahibi ile alakam yoktur.
Ya asıl 125cc motora insan neden jet x diye isim koyarKuzenin mondial rx evosunu kullanmıştım benim jet x ten sonra asıl motor bunlarmıs ya felan dedim dönecekken afallamıştım ama![]()
Yahu kapicino,makiyatodan felan iyi yine.Ya asıl 125cc motora insan neden jet x diye isim koyar![]()
Onların isimlerini pazarlama müdürü starbucks'ta Mac ile çalışırken falan seçmiştir.Yahu kapicino,makiyatodan felan iyi yine.
Az önce muhabbet esnasında birisi mt25 e emti25 dedi herkes bir şeyler diyor![]()
Eski stopları ben beğeniyor olsam da kötü olarak düşünenlere de hak veriyorum. Bazen baktığımda bana da garip gelmiyor değilEvet ben de beyaz olanı beğendim, arka stop eskisine göre bence daha karizmatik olmuş diğeri dondan çıkan ç*k gibi sırıtıyordu.