Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
r1 aldın demek sana nasıl bakıyorum profil resmimdeki gibi
Hayırlı olsun. Spadadan kurtulan büyüğe koşuyor. Arkadaşımda vardı oda 600lük aldı geçen hafta.
Tebrik ederim. Artık mahalledeki statün de hak ettiği mertebeye erişmiştir. Lastikle sokak ortasına büyük bir "O" çizip Cemil'in orada olduğunu herkese kanıtlayabilirsin. İbreyi 299'a dayadığın videoları heyecan ile bekliyoruz.
Motorun hayırlı, toprağın bol olsun.
Vay be... 160 olmasa da 150 yapiyormus 1. viteste... ki 15 yasinda motosiklet... Etkileyici.
http://www.gearingcommander.com/
Benimki 100'u gecmiyor 1. viteste![]()
Gopro yokki anasını satayım https://youtu.be/Ak3NwMFv-NE
Dikkat et motor kol çıkartmasın tuzlu olur benden söylemesi.![]()
Tebrik ederim. Artık mahalledeki statün de hak ettiği mertebeye erişmiştir. Lastikle sokak ortasına büyük bir "O" çizip Cemil'in orada olduğunu herkese kanıtlayabilirsin. İbreyi 299'a dayadığın videoları heyecan ile bekliyoruz.
Motorun hayırlı, toprağın bol olsun.
100 metre gıtsen bıle o kaskın kemerlerını baglamanı tavsıye ederım.Birgün unutursun bu sekılde baglamayı ve o gunde Allah gostermesın kaza yasarsın,kucuk bır kaza olsa dahı kask kafandan fırlayıp gıder..Gerisini soylemıyorum zaten..
Kaskı motora yakıştığı için mi takıyorsunuz? ::sos::
Ben de motora yakıştığı için buff kullanıyorum. Yazın yakışmıyor da kışın seve seve yakışıyor :thumleft:
Sizin motora birşey yakışmıyor muuuu??? :salut:
Ben de motora yakıştığı için buff kullanıyorum. Yazın yakışmıyor da kışın seve seve yakışıyor :thumleft:
Sizin motora birşey yakışmıyor muuuu??? :salut:
şimdi nerden çıkardın ki bunu anlamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
sen bi piskoloğa git
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
elimde olsa hiç kask takmamda böyle motorlara kask çok yakıştıyo o yüzden takıyorum