200cc SATIP YAMAHA R1 ALDIM

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
200'den 1000'e biraz sert geçiş olmuş, hayırlı olsun ne diyelim, senin hayatın senin kararın :)

video bile çektim https://www.facebook.com/CemiL.GencTurk.08/posts/974072072756642?pnref=story

Sende haberlere çıkacak tip var kardeşim, bir bak bakalım altıncı viteste kaç yapıyormuş bu alet.

Hocam motorun hayırlı olsun.
Mantıklı insanlar = ben 200cc yi satıp 1000cc alıcam ama kendime hakim olabilirmiyim acaba? Diye sorarlar kendilerine.
Sen Bunu yapmamışsın gibi.
En azından 1-2 ay 200cc sınırlarını aşmadan kullanmalıyım diye kendini sınırlandırırlar.
Bunuda yapmamışsın.
Sonucu kötü olmasın inşallah. Kendine dikkat et aileni ve sevenlerini aklına getir motoruna binmeden önce.

15-kisiye-saldirdim-capsi.jpeg

Motosikleti
BWS 100
Fıstıklı olsun.
Kardeş ön kaldırayım falan deme şehir içinde.
Şehir içinde hızlı gitme. Arabaların yanından hızlı geçme. Şehir içinde bari kurallara uy.
Onun dışında top sende.
Haydi hayırlı olsun.

Niye başlık açtın ki? Aferin mi bekliyorsun? Aferin sana o zaman

yaş kaç yaş ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------

Hocam motorun hayırlı olsun.
Mantıklı insanlar = ben 200cc yi satıp 1000cc alıcam ama kendime hakim olabilirmiyim acaba? Diye sorarlar kendilerine.
Sen Bunu yapmamışsın gibi.
En azından 1-2 ay 200cc sınırlarını aşmadan kullanmalıyım diye kendini sınırlandırırlar.
Bunuda yapmamışsın.
Sonucu kötü olmasın inşallah. Kendine dikkat et aileni ve sevenlerini aklına getir motoruna binmeden önce.

adam olan böyle yorum yapar işte prof değilim tabikide ama aşırı dikkatli kullanırım hızlı değil yanlış anlaşılmasın

Fıstıklı olsun.
Kardeş ön kaldırayım falan deme şehir içinde.
Şehir içinde hızlı gitme. Arabaların yanından hızlı geçme. Şehir içinde bari kurallara uy.
Onun dışında top sende.
Haydi hayırlı olsun.

çok saol başkan o dediklerini 200cc ile hergün yapıyodum ama bunla asla

200cc den 1000 cc canavara hızlı geç - çek
hemen ilgili konuyu aç - çek
hız videolarını göster - çek
daha ilk denemede ölümcül kaz atlat - çek
yaşını soranlara atar yap - çek
adamlık sorgula - çek

eskiden de bu tip insanlar vardı, yok değil, ama ne bileyim sanki daha bi alçak gönüllüydü ya da daha bi tevazu sahibiydi.
beğenilme tutkusu çok acayip bişey ya.
ölüm ile dans ettiriyor.

aklımda geçen, doğal seçilim bu arada.

Hayırlı olsun.ALLAH kaza bela vermesin.Bende birtane benim olsun diyorum r1.Ölmeden mutlaka birtane istiyorum.Yalnız bende bu motora binecek g..t yok şimdilik.Bu motor adamı öldürür.Binipte gaz koluna hakim olabilenler çok az.Rahmetli barkının dediği gibi.Ölmeyenlerde ALLAH seviyor evliyanın embiyanın duası var.Çok sevap işlemişler.

Geçen sene 600cc'lik motor alıp, çokça almaması söylenmişti, kendine çok güveniyordu. Yanlış hatırlamıyorsam kocaeli yolunda kaza yamış ve aramızdan ayrılmıştı.

Yazıları görünce o geldi aklıma. Bu da kendine çok güveniyor. Çok dikkatli olduğunu savunuyor. Aynı o arkadaş gibi video filan da çekiyor. Tek bir farkla o 600'lüğe biniyordu bu 1000'liğe.
Bir üstadın sözü aklıma geldi: "1000'lik çok, 600'lük iyi"

Hayırlısı bakalım.

Hopada dugunlerde dinamit patlatiyolarmis bu acidan bakinca beklenen bi durum bu arada ben de artvinliyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar