2009 sakarya festival fotografları....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eger yanlışım varsa düzeltin gecen gün beyoğlu istiklalde dolaştınızmı
burdaki resimlerden yüzünüz aşina tanışırız inş :rendeer::rendeer:

Pazartesi akşamı-gecesi Taksim'deydim hatta NazlıCeyda'da yanımdaydı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 PM ----------

hangimiz kör hangimiz topal bilelim

Walla ben gözlerimi yeni yaptırdım, sen kör ol ben topal :queen:
Lafın gelişi tabiki Allah korusun:salut:

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  kişisel tartışmalar devam ederse konu kilitlenecektir.Tehtid ve hakaret edilmesi durumunda site kuralları uygulanacaktır.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Sayın modumuz o malum şahıs Giriyor bu topiğe lafı sokuyor ,milleti kızdırıyor ondan sonrada tehdit ediyorsunuz falan diyor.. Geçen garipçe gezisinden sonrada aynısını yaptı..

Yapılan uyarılar iki taraf içinde geçerlidir.Kesinlikle tek taraflı yapılmamıştır.Artık lütfen konu kapansın herkez keyfine baksın.

Vallahi moral falan kalmadı bende şimdi keyif desen hiç kalmadı .Bu topiğede yazmam bir daha bir şey...Çağla bir gün bir yerlerde karşılaşmak ümidiyle. Dünya küçük kıııııız.

Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
kadir_3483, tasarslan+, askon, korkut 250+, yt_servan+, lazer, Eyong, ozzyville+

uyumayın millet :rendeer:
kaldığımız yerden devam

Vallahi moral falan kalmadı bende şimdi keyif desen hiç kalmadı .Bu topiğede yazmam bir daha bir şey...Çağla bir gün bir yerlerde karşılaşmak ümidiyle. Dünya küçük kıııııız.

"Az sabırda çok keramet vardır" Cadının bugün her şey üstüne geldi yanılmıyorsam:rendeer:

arkadaşlar durumu anlamış değilim ama keyifle gecirdiğimiz geziden sonra şahsım olarak keyıf aldığım gezidekı bütün arkadaşlarla keyifle sohbet edıyorduk .Ne oldu anlamadım ama sohbet esnasında kırıcı olduğumuzu sanmıyorum.

dünya küçük canımcım takılma sen... :rendeer:

"Az sabırda çok keramet vardır" Cadının bugün her şey üstüne geldi yanılmıyorsam:rendeer:

ben gayet sakinim :p sakindim :pr: gene sakinim :cherry:

arkadaşlar durumu anlamış değilim ama keyifle gecirdiğimiz geziden sonra şahsım olarak keyıf aldığım gezidekı bütün arkadaşlarla keyifle sohbet edıyorduk .Ne oldu anlamadım ama sohbet esnasında kırıcı olduğumuzu sanmıyorum.

yok askon kırılan dökülen bişi bi vızıltı vardı oda gitti. :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:41 PM ----------

Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
kadir_3483, tasarslan+, askon, korkut 250+, yt_servan+, lazer, Eyong, ozzyville+

uyumayın millet :rendeer:
kaldığımız yerden devam

aynen canımcım :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar