sevda hale jale kardeşi ablası kım kımdı ne oldu . yeşim nerde seçil kimle gitti
bak bide bilmemezlikten gelio onlarda sizinle beraber diillermiydi
:queen::queen::queen:
sevda hale jale kardeşi ablası kım kımdı ne oldu . yeşim nerde seçil kimle gitti
ben türkiye gezisindeyken gezi yapanların tekeri patlasın. benzinleri bitsin
hangimiz kör hangimiz topal bilelim
Bir şeyleri çarşafa doladık ya her neyse...![]()
Yok yok yapmadı gayet net görüyorum seni Askon:queen::queen:Doktor gözlük numarasında bir yanlışlık yaptı galiba
Kuyucadısının üzerine gitmeyin,bugün gergin..![]()
eger yanlışım varsa düzeltin gecen gün beyoğlu istiklalde dolaştınızmı
burdaki resimlerden yüzünüz aşina tanışırız inş :rendeer::rendeer:
hangimiz kör hangimiz topal bilelim
|
||||||||||
peki teror
Yönetim duruma el attığına göre kaldığımız yerden devam etmekte bir sakınca görmüyorum..:rendeer:
Sayın modumuz Vatandaş Giriyor bu topiğe lafı sokuyor ,milleti kızdırıyor ondan sonrada tehdit ediyorsunuz falan diyor.. Geçen garipçe gezisinden sonrada aynısını yaptı..
Vallahi moral falan kalmadı bende şimdi keyif desen hiç kalmadı .Bu topiğede yazmam bir daha bir şey...Çağla bir gün bir yerlerde karşılaşmak ümidiyle. Dünya küçük kıııııız.
Vallahi moral falan kalmadı bende şimdi keyif desen hiç kalmadı .Bu topiğede yazmam bir daha bir şey...Çağla bir gün bir yerlerde karşılaşmak ümidiyle. Dünya küçük kıııııız.
"Az sabırda çok keramet vardır" Cadının bugün her şey üstüne geldi yanılmıyorsam:rendeer:
arkadaşlar durumu anlamış değilim ama keyifle gecirdiğimiz geziden sonra şahsım olarak keyıf aldığım gezidekı bütün arkadaşlarla keyifle sohbet edıyorduk .Ne oldu anlamadım ama sohbet esnasında kırıcı olduğumuzu sanmıyorum.
Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
kadir_3483, tasarslan+, askon, korkut 250+, yt_servan+, lazer, Eyong, ozzyville+
uyumayın millet :rendeer:
kaldığımız yerden devam