2009 S & T Comet Modelleri

S & T Motor 2009 model cometlerin duyurusunu 20 Mart 2009 tarihinde websitesinde yaptı. EFI (Elektronik yakıt enjeksiyon sistemi) teknolojisine sahip yeni araçların websitelerinde yenilenen fotoğraflarında gözümüze çarpan en büyük yeniliği ise EFI logosununda eklendiği arka kuyruk ve plakalık tasarımı.

Beyaz renk bu yıl pek çok üretici tarafından tercih ediliyor. S & T Motorda araçlarında beyaz renk seçeneğini yeni modelleri ile beraber kullanıyor.

Büyük resim için tıklayınız

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

ooo baya bır degısıklık var benım gozume ılk olarak kuyruk veee lastıklerın degısımı olmus oncekı modellerden aldıklerı kotu yorumları halletmeye calısmıslar marka lastık takmıslar bridgestone bence guzel gelısmee sızceee??

Bunların yılan hikayesine dönen RX450sm diye bir prototipi vardı. Bilgisi olan var mı? Bir iki sene içinde piyasaya çıkacak mı yoksa yalan mı oldu?

main_Hyosung-RX450-SM.jpg

sormak istiyorum o fiata 250cc olanı alınırmı yoksa baska modellere mi yönelmeli yani biraz konuyu acayım 9000 tl fiatlara ve daha altında fiatlara o kadar cok olmasada baya bır model var mesela aynı şey değil ama chopper tarzı model daha cok fuarda bu modellede ılgılendım işin aslı kafamada yattı ama aması var onuda konuyla ılgılı bılgılerınızden faydalanacağım teşekkürler

Kanuni ve Hyosung anlaşamadı ve kanuni işin içine et.... diye duydum. ne olacak bilinmez

bildiğim kadarı ile motor aynı S&T motoru, motosiklette aynı isimleri değişik. bir de kasinski markası var yurt dışında... google'da image olarak aratırsanız görebilirsiniz. ayrıca:
www.kasinski.com.br

Son düzenleme:
bunlar yıllardır mahkemelik asıl marka hyosung tur kanuni bunların makinalarını alıp s t uydurmacasıyla yllardır satıyor durum kısaca budur

Kuyruk tasarımını beğendim. EFI özelliği de oldukça iyi bir atılım olmuş bence. Çağa uygun ve modern bir motosiklet.

ben bu gün bır kanunı satıcısı ile konuştum hoysung yok artık kanunı var dedi:silent:

hyo lar memlekete artık st olarak gelecekler global motor da getirirse mahkemeliklerdi en son oda hyo olarak getirecek sonuçta bu moror buz gibi kore malı istediği ismle isteyen ithal eder uzun ladın kısası bu

beyler resimin büyük formunu incelerseniz bu motorun shoplanmış olduğunu ve aslen HYOsUNG olduğunu motor bloğuna bakarak anlayabilirsiniz..

http://img515.imageshack.us/img515/8301/gt650rsidewhitesnt5b15d.jpg

Kuyruk tasarımını beğendim. EFI özelliği de oldukça iyi bir atılım olmuş bence. Çağa uygun ve modern bir motosiklet.

adam yapıyorsada düzgün yapar,koskoca hyosung yazısı motor bloğunda duruyor.

hyosung diye bas bas bağırıyor:cat:

inşallah kanuni başka motosiklet markalarını da almaz.

MZ ve HYOSUNG'un başına gelenleri gördük

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar